Acillll yolk sac

Jonquil9394

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
9
1
31
Kızlar 5+6 da kesemiz göründü kalp atışı için on beş gün sonra gel dedi. Ama yolk kesesi bebek var mı yok mu demedi sizce içinde görünün hafif yuvarlak kısım yolk kesesi midir?anlayan var mı acaba

Eklentiler

• 8C17E61C-3F91-48A1-AC91-8DF2D053F03C.jpeg
    175,7 KB · Görüntüleme: 1.325
Kızlar 5+6 da kesemiz göründü kalp atışı için on beş gün sonra gel dedi. Ama yolk kesesi bebek var mı yok mu demedi sizce içinde görünün hafif yuvarlak kısım yolk kesesi midir?anlayan var mı acaba
Haftaya görürsünüz bebisi zaten daha cok küçük

Önce kese sonra bebek net görünüyor. Kalp atışlarıda orada olduğunu kanıtlanıyor zaten. Benimde böyleydi hemen hemen herkesin böyle. Acele etmeyin sakin olun.

Ultrason kağıdında kese görünüyor yolk sac vs görünmüyor. Normal zaten şuan daha çok minik, yolk sac dediğimiz kesenin içinde tek taşa benzer bi kenara yapışık halde görünür

Ultrason kağıdında kese görünüyor yolk sac vs görünmüyor. Normal zaten şuan daha çok minik, yolk sac dediğimiz kesenin içinde tek taşa benzer bi kenara yapışık halde görünür
Merhaba. Ben de bugün 6+2 de gittim. Kese 8.6 mm ama Yolk bebek falan yok. Doktorun verdiği resimlerden birinde sol altta beyaz bsey var. Yolk olabilir mi acaba? Bebek görünmüyor haftaya gel dedi doktor. Olumsuz konuşmadı ama endişe ediyorum

Eklentiler

• 19FC35C5-F63F-4A30-858A-B0E07B392F6E.jpeg
    141,5 KB · Görüntüleme: 984
  • 87934F42-AD25-41E7-8BE3-8A1CD01808AB.jpeg
    168,6 KB · Görüntüleme: 737
Merhaba bir resimde altta minicik var gibi bende gördüm ama diğer resimlerde yok. Doktor görünmüyor mu dedi yada daha çok küçük olduğundan yolk sac i ölçmeye gerek duymayıp sadece keseyi mi olctu acaba. Endişe etmeyin haftaya ola hayır ola. Ultrason karindan mi?

Merhaba, benim ultrasona da bi bakar mısınız? Doktor kese ve yolk sac var ama bebek yok dedi. 6+5 te gittik vajinal bakıldı. Geç döllenme mıdır yoksa boş gebelik mi acaba sizce?

Eklentiler

• IMG_20230505_210400.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 683
  • IMG_20230505_214147.jpg
    116,5 KB · Görüntüleme: 665
Yurt dışında yaşıyoruz. Dilimiz çok olmadığı için anlaşamıyoruz da. Doktor kesenin boyutu için iyi dedi. Bebek çok çok çok küçük olduğu için görünmüyor. Haftaya gelin dedi. Yolk sac hakkında bsey konuşmadık.
O resimde solda bsey olması umut oldu bana ama diğer resimde neden yok acaba?
Önce karından baktı. Aynı bu şekilde göründü. Bebeği göremeyince vajinal baktı. Aynı şekilde göründü. Değişen bsey olmadı

Aa. Onu bilmiyorum. Benim de kesem boş göründü şu an için. Bugün baya araştırdım da. Burada hep öyle yazmışlar. Yolk sac varsa bebek vardır mutlaka diye
Evet ben de doktor böyle diyince çok üzüldüm ama bi yandan da dediğiniz gibi burda öyle dememişler, kafam karıştı. Sizinle neredeyse aynı zamanlardaymış ama doktor size boş gebelik olabilir demedi sanırım.

Öyle bsey demedi ama doktordan doktora değişir konuşma şekli. Demedi diye risk yok değil yani bence. Sizin kese kaç mm ve sat ne zamandı?

Evet. Benimkinde sağ alt köşede 8.6 mm yazıyor. Benim de sat 22 Mart. Dediğiniz gibi. Çok yakın keseler de birbirine sanırım
Evet çok yakınmış. İnşallah güzel haberler alır, bebişleri görürüz
Bunlardan hiçbiri kese boyutu değil sanırım.

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-06-00-06-40-837_com.miui.gallery.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 1.190
Evet çok yakınmış. İnşallah güzel haberler alır, bebişleri görürüz
Bunlardan hiçbiri kese boyutu değil sanırım.
Tam emin olamadım ben de ama benimkinden büyük olduğu kesin. Yolk sac da görmüşsün sen ne güzel. Bende o da yok. Bir sonraki randevun ne zaman

Merhaba, benim ultrasona da bi bakar mısınız? Doktor kese ve yolk sac var ama bebek yok dedi. 6+5 te gittik vajinal bakıldı. Geç döllenme mıdır yoksa boş gebelik mi acaba sizce?
Merhaba, yolk sac varsa boş gebelik olmaz. Yani şöyle ki önce kese sonra yolk sac kesesi sonra da içinde bebek ve kalp atışı görünür. Eğer geç dollenmeyse bebek ve kalp atışı da buna bağlı geç görünür. Yada embriyo dollenmesinde kromozomlardan biri eksik geliştiyse embriyo oluşumunu durdurur gelişmez neticede düşük olur. Hemen stres yapmayın geç dollenme olma ihtimali yüksek biraz daha sabırla bekleyin Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Tam emin olamadım ben de ama benimkinden büyük olduğu kesin. Yolk sac da görmüşsün sen ne güzel. Bende o da yok. Bir sonraki randevun ne zaman
Ama sizin de doktorunuz olumsuz bir şey söylememiş üstelik 3 gün kadar geridesiniz, belki ondandır. Gönlünüzü ferah tutun inşallah görürsünüz bebeğinizi. Sonraki randevumuz 15 mayıs sizin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…