Acillll yolk sac

Resimlerden birinde bende gördüm ama diğerlerinde olmaması doktorun ultrason cihazını tutuş şeklinden ve fotoğrafi cekisinden değişkenlik gösteriyor olabilir. Yani hafif sağ yapınca görünen yolk kesesi biraz soldan tutunca görünmüyor olabilir neticede çok küçük henüz. Umarım sizde diğer arkadaş ta bundan 5 ay sonra bugunlerinizi düşünüp nekadar stres yaptığınızı her hareketinde bebisinizin sizinle olduğunu çok net hissedip gulumsersiniz

Çok teşekkür ederim, resimde tektaş görüntüsü ufak da olsa var gibi geliyor bana sizce de öyle mi yoksa kafamdan mı uyduruyorum amiin inşallah içimi rahatlattınız, sağolun

Ama sizin de doktorunuz olumsuz bir şey söylememiş üstelik 3 gün kadar geridesiniz, belki ondandır. Gönlünüzü ferah tutun inşallah görürsünüz bebeğinizi. Sonraki randevumuz 15 mayıs sizin ne zaman
İnşallah görürüz bebeklerimizi. Sağlıkla ilerler. 11 mayısta bizim de. Haftaya perşembe

Ah inşallah. Böyle güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var. Daha önce 1 kimyasal gebelik, 1 kalp durması, 1 de dış gebelik geçirince insan korkuyor ister istemez

Dualarım sizinle, inşallah göreceksiniz miniğin izi❤
Bugün gittik. Vajinalden gördük bebeğimizi ve kalp atışını ama hala çok küçüktü. İnşallah normaldir herşey

Eklentiler

• B08FABB2-B90F-4981-A9E6-8A5CCA6C7A6B.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 392
  • 63CDCC76-EFA7-443C-B4E4-56D34602B386.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 394
Bugün gittik. Vajinalden gördük bebeğimizi ve kalp atışını ama hala çok küçüktü. İnşallah normaldir herşey
Yaa inanmıyorum, size sormaya girmiştim görünce ne kadar sevindim. Gözünüz aydın, korkmayın anca büyüyodur miniğiniz ❤ darısı bize inşallah, doktor size haftası şu kadarmış filan dedi mi peki

Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah siz de görürsünüz hayırlısıyla Çok ayrıntılı konuşmadık ama kağıda teorik olarak 7+1 günlük. Keseye göre 5+3 yazmış. 22 Mart son adet tarihim ama hamilelik başlangıcı da 17 Nisan yazıyor. Biraz geç döllenme sanırım bu arada kan pıhtılaşmam varmış. Aspirin başlıyorum bugün. Sizin bugün müydü randevu?

Evet geç döllenme olmuş demekki sizin. İnşallah bizim de öyledir görürüz bebişi Pıhtılaşma önemli diye biliyorum hemen ilaç başlamanız iyi olmuş. Bizim pazartesi randevu, günler geçmek bilmiyor

Merhaba, size haber vermek istedim. Bugün gittik bebeği de gördük, kalp atışını da duyduk çok şükür bizim de bir hafta geç döllenmeymiş normalde 8+1 olması gerekirken 7+1 miş miniğimiz
Ayyy. Hadi gözünüz aydın. Çok sevindim sizin adınıza Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba. Benim de sat 19 nisandı , çarşamba günü beta 3780 çıktı , bugun de başla bi yerde yaptırdım 13000 çıktı. Kese göründü ama yolk kesesi hem karından hem vajinadan görünmedi haftaya gel dedi .Sizce normal mi? Geç döllenme olabilir mi? Bu arada önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve progestan hap başlattı doktorum.

Aslında değer görünmesi için gayet yüksek gibi ama yine de beklemekte fayda var

Maşallahhh yeni gördüm mesajınızı, en son 10 gün kadar önce gittik biz de yeniden gördük bebeğimizi 17 mm kadardı tekrar 12.haftada gidicez, siz ne zaman gideceksiniz ☺
Yaaa. Maşallah maşallah tam kaç hafta kaç gün sizin ki o zaman? Biz ayın 16 sında gideceğiz inşallah. Daha geç çağırmıştı ama Türkiye’ye gideceğimiz için o tarihe alabildik randevuyu. 11+3 iken gideceğiz. İkili tarama testi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…