Acillll yolk sac

Son gidişinize göre o kadar çooook büyümüş olacak ki. Ve ennnn güzeli de hareket ediyor olması nasıl oynuyordu görmen lazım kendininkini de öyle görürsün inşallah
Evet. İkili tarama testi de yapıldı. Ense kalınlığında ve burun kemiğinde bi sorun çıkmadı çok şükür

Eklentiler

• 120C3815-3ADF-49AC-ADB9-DC780BA39BEC.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 163
Ya inanmıyorum çok güzel Maşallah şimdiden heyecanlandım yaa ☺ oh çok şükür valla çok sevindim ❤ ikili test sonucu ne zaman çıkıyormuş

Ya inanmıyorum çok güzel Maşallah şimdiden heyecanlandım yaa ☺ oh çok şükür valla çok sevindim ❤ ikili test sonucu ne zaman çıkıyormuş
Onu tam bilmiyorum da biz zaten dün Türkiye’ye geldik. Artık dönünce öğreniriz onu
Sizin randevu ne zaman? Şimdi sizinkini bekleyelim heyecanla

Hoşbuldukkk ay git valla ya. Nolacak sanki. Bit görmüş olursun bebişi bizim yarın tekrar randevumuz var. Uçağa bindim ya. Allah korusun bi zarar gelmemiştir inşallah diye
Evet valla gıtcem dayanamadım cumaya kadar aa doğru uçağa bindiniz ne olur ne olmaz bi kontrol ettirin tabi inşallah iyidir minik kuş, haber verirsiniz

Ya inanmıyorumm minik kuş yaa tipe bak maşallah iyi değil mi bebeğiniz bi sorun yok inşallah, bir de detaylı bi ultrason mu bu
Şimdilik hiç bi sorunumuz yok çok şükür bu fotoğraf bitirdi beni detaylı ultrason mı tam bilmiyorum da 4 boyutlu ultrason sanırım sadece. Çünkü normal siyah beyazdan bunu açıp hemen 1 dk falan gösterdi

Çok güzel ya kolları filan hep belli inanılmaz bi şey gerçekten ❤ bu resmi de gördükten sonra heyecandan uyku yok bu gece

Çok güzel ya kolları filan hep belli inanılmaz bi şey gerçekten ❤ bu resmi de gördükten sonra heyecandan uyku yok bu gece
Ay canım benim ya. İnşallah çok güzel görürsün sen de yarın. Bu arada hemen 4 boyutlu şeyi açtı doktor. Sen de yarın bi rica et. 4 boyutlu da gösterir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…