- 8 Ekim 2019
- 3.056
- 1.406
-
- Konu Sahibi Jonquil9394
Son gidişinize göre o kadar çooook büyümüş olacak ki. Ve ennnn güzeli de hareket ediyor olmasıYaaa inanmıyorumm, çok ama çok sevindimmAy çok şükür, bin şükür darısı başıma inşallah En son gidişimize göre çok daha net bi görüntü olacağını düşündüğüm için çok heyecanlıyım ben de, sizden duyunca daha çok heyecanlandım şimdi ☺ İkili test yaptırdınız mı
Ya inanmıyorum çok güzelSon gidişinize göre o kadar çooook büyümüş olacak ki. Ve ennnn güzeli de hareket ediyor olmasınasıl oynuyordu görmen lazım kendininkini de öyle görürsün inşallah
Evet. İkili tarama testi de yapıldı. Ense kalınlığında ve burun kemiğinde bi sorun çıkmadı çok şükür
Onu tam bilmiyorum da biz zaten dün Türkiye’ye geldik. Artık dönünce öğreniriz onuYa inanmıyorum çok güzelMaşallah şimdiden heyecanlandım yaa ☺ oh çok şükür valla çok sevindim ❤ ikili test sonucu ne zaman çıkıyormuş
HoşgeldinizzOnu tam bilmiyorum da biz zaten dün Türkiye’ye geldik. Artık dönünce öğreniriz onu
Sizin randevu ne zaman? Şimdi sizinkini bekleyelim heyecanla
HoşbuldukkkHoşgeldinizzvalla dayanamadım başka doktora gitmeyi düşünüyorum salı günü
Evet valla gıtcem dayanamadım cumaya kadarHoşbuldukkkay git valla ya. Nolacak sanki. Bit görmüş olursun bebişi bizim yarın tekrar randevumuz var. Uçağa bindim ya. Allah korusun bi zarar gelmemiştir inşallah diye
İnşallah iyidir bakalım. Haber ederim yarın inşallah. Salı günü de siz haber edin kesinEvet valla gıtcem dayanamadım cumaya kadaraa doğru uçağa bindiniz ne olur ne olmaz bi kontrol ettirin tabi inşallah iyidir minik kuş, haber verirsiniz
Ablası baaaaakkkkkEvet valla gıtcem dayanamadım cumaya kadaraa doğru uçağa bindiniz ne olur ne olmaz bi kontrol ettirin tabi inşallah iyidir minik kuş, haber verirsiniz
Ya inanmıyorumm minik kuş yaa tipe bak maşallahAblası baaaaakkkkk
Bugün gittik. Vajinalden gördük bebeğimizi ve kalp atışınıama hala çok küçüktü. İnşallah normaldir herşey
Şimdilik hiç bi sorunumuz yok çok şükürYa inanmıyorumm minik kuş yaa tipe bak maşallahiyi değil mi bebeğiniz bi sorun yok inşallah, bir de detaylı bi ultrason mu bu
Bu şekilde yolk sac görünmüyor gibi ama. Karından mı bakıldı?Kizlar yolk saç kesesi varmı yardımcı olun lütfen çok kötü durumdayim
Evet karından baktı 6 +4 dediBu şekilde yolk sac görünmüyor gibi ama. Karından mı bakıldı?
Çok güzel ya kolları filan hep belli inanılmaz bi şey gerçektenŞimdilik hiç bi sorunumuz yok çok şükürbu fotoğraf bitirdi beni detaylı ultrason mı tam bilmiyorum da 4 boyutlu ultrason sanırım sadece. Çünkü normal siyah beyazdan bunu açıp hemen 1 dk falan gösterdi
Hiç telaşlanmayın ben 7+1 olunca anca vajinal olarak görebilmiştim. Başta ben de telaşlandım, ama baktım neredeyse herkes yaşamış bu durumu. Eminim bi dahaki gidişe görürsünüz, zaten 8.haftaya kadar normal sayılıyormuş sanırımEvet karından baktı 6 +4 dedi
Benim de bebek karından görünmedi. Vajinal göründü. Keşke siz de bi de vajinal baktırsaydınızEvet karından baktı 6 +4 dedi
Ay canım benim ya. İnşallah çok güzel görürsün sen de yarın.Çok güzel ya kolları filan hep belli inanılmaz bi şey gerçekten❤ bu resmi de gördükten sonra heyecandan uyku yok bu gece
Çok haklısınız. Benim de 1 kimyasal , 1 düşük 1 dış gebelik sonrası oldu. Sizin de olur inşallah. Stres yapmayınİnşallah öyle olur bu 3 üncü gebeliğim 2 düşük var korkuyorum