- 9 Eylül 2014
- 55
- 13
- 28
Hayırlı uğurlu olsun yinede doktora gidip beta hcg yaptırmalısın testlere pek güven olmuyor beta ile kaç haftalık onuda öğrenebilirsin benimkide 7haftalık çok yeniyeniselam hanımlar severek takibinde kaldığım yer burası. adetim 1 hafta gecikti belirtiler var dün test yaptım çift çizgi çıktı olursa inşallah ilk olcak görüşlerinizi fikirlerinizi alabiliryeni evliyim dah a dualarınızı bekliyorum
hcg değerim 742 çıktı doktor 4haftalık dedi kafam sasırdı senin nasıl oldu
hcg değerim 742 çıktı doktor 4haftalık dedi kafam sasırdı senin nasıl oldu
canım benim 7 gün geçmişti hcg 1365 çıktı beş haftalık dedi ama kese görünmedi erken dedi yarın gidicem inşallh sorun çıkmaz
ylzpln canım seninle aynı haftadayız sen keseyi gördün mü hemen kalp atışlarını duydunmu peki ben sabırsızım olmayınca kötü şeyler geliyor aklıma doktor erken haftaya duyarız dedi ama içim rahat etmiyor bi türlüHayırlı ugurlu olsun canım bende yeni öğrendim bebeş beklediğimi :) Allah sağlıkla kucağımmıza almayı nasip etsin
Hcg değeri o kadar azken zaten kese görünmez kese için 5000 civarında olması gerekirmiş.. Bir sıkıntı yoktur geç döllenme de olmuş olabilir... Tebrikler...
Rosa03 seni de tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin hepimizi inşallah...
çok teşekkürler içimi rahatlattın peki yarın benim ikinci gidişim olacak hastaneye tekrar tahlil yapacaklar mı hcg değerim için drum bişey demedi
ylzpln canım seninle aynı haftadayız sen keseyi gördün mü hemen kalp atışlarını duydunmu peki ben sabırsızım olmayınca kötü şeyler geliyor aklıma doktor erken haftaya duyarız dedi ama içim rahat etmiyor bi türlü
inşallah canımgözün aydın canım benim sağlıkla al kucagına inşallh
çok güzel bi duygu inşallah bende o günlerine ulaşırım :)Cnm ben ultrasonda keseyi gördüm minnacık bişi ama kalp atsını felam daha duymadım :) ne heycan verici dimi kalp atışını daha duycaz
tesekkür ederim :)Hcg değeri o kadar azken zaten kese görünmez kese için 5000 civarında olması gerekirmiş.. Bir sıkıntı yoktur geç döllenme de olmuş olabilir... Tebrikler...
Rosa03 seni de tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin hepimizi inşallah...
çok güzel bi duygu inşallah bende o günlerine ulaşırım :)
aynen canım yardımcı oluruz yeniyiz sonuctaİnş Canım her kim isterse. Belki aylar sonra bebeişler olcak başka konular hkkkında fikirler alcaz birbirimizden
adetinin gününü bekle eger gecikme olursa kan testi yaptır ben öyle yaptım sonradan üzülmemek içinARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRMISINIZ BANADA BENIM ADETIME 3 GUN VAR BUGUN BETA HCG YAPTIRDIM 6.24 CIKTI HAMILEMIYIM.. HAMILE DEGILSEM YUKSELMESI TUHAF DEGIL MI ?
ARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRMISINIZ BANADA BENIM ADETIME 3 GUN VAR BUGUN BETA HCG YAPTIRDIM 6.24 CIKTI HAMILEMIYIM.. HAMILE DEGILSEM YUKSELMESI TUHAF DEGIL MI ?
hamilelik gününüzü imza alanına ekleme işi nasıl oluyo ya bnde istiyorumİnş Canım her kim isterse. Belki aylar sonra bebeişler olcak başka konular hkkkında fikirler alcaz birbirimizden
Sadece bas dönmesi yasadim 5 gun o kadar.ben hamilelik olarak dusunmemistim ama beta cikinca sasirdimrosa03 hamilelik belirtisi yaşadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?