• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll...!!! arkadaşlar test yaptım pozitif çıktı hamile miyim ama korkularım var??

kadın doğuma da gidicem randevu almam lazım ki iş yerim cok yogun en azından netleştirmek istiyorum :KK43:
acilde neden baktırıyorsun acil gebelik tespit yeri değil ki?
kadın doğum uzmanına gitsen?

canım muayene olmadan kan testin de çıkar daha sonra iyi bir doktor bulup takip için devam edebilir.

merhaba ben avcılar'da oturuyorum..bayag bi doktor gezdim suan medicana da onur başeğmez'e gidiyorum bi dene derim...

bir de faruk moini önerdiler canım onur beyin muayene ücreti ne kadar

hastane ve doktor arayışındayım canım ya bulamadım daha avcılara yakınmısın

Benim ablam testlerini kanuni sultan süleymanda yaptırdı doğumunu batı bahatta yaptı. Çok memnunduk biz. Kanuniden de batı bahat tan da çevremdeki çoğu insan burda doğum yaptı zaten tavsiye ederim. birde nisa hastanesini

Benim ablam testlerini kanuni sultan süleymanda yaptırdı doğumunu batı bahatta yaptı. Çok memnunduk biz. Kanuniden de batı bahat tan da çevremdeki çoğu insan burda doğum yaptı zaten tavsiye ederim. birde nisa hastanesini
testleri kanunide nasıl yaptırdı randevu alıp muayene mi oldu yoksa direk laboratuvara bu testleri yaptırıcam diye mi gitti tam bilmiyorum yardımcı olur musun canım ya :/

testleri kanunide nasıl yaptırdı randevu alıp muayene mi oldu yoksa direk laboratuvara bu testleri yaptırıcam diye mi gitti tam bilmiyorum yardımcı olur musun canım ya :/

Önce randevu aldı. Muayene oldu. Doğuma kadar orada kontroldeydi. İlk kan testlerini de sağlık ocağında yaptırdı. Ve şuan acil bişey olduğundaki bi kaç kez yiğenim ateşlenmişti bi kere kolu çıkmıştı hemen oraya gittik ve çok güzel ilgilenip tedavi ettiler. Ama doğum için nisa ve batı bahatı tavsiye ederim.

Canım avcılarda oturuyorsun sanırım hastane sana biraz uzak ama ztn hergün gitmiceksin. Zaten allah korusun bir aksilik olduğunda hemen başka hastanelerede gidebiliyorsun.

zeyzey3428 çok teşekkürler tatlım :KK28:

Hayırlı olsun cnm allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı ınsallah bize ve isteyen herkese aminnn :) :) :)

Hayırlı ugurlu olsun canım bende yeni öğrendim bebeş beklediğimi :) Allah sağlıkla kucağımmıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun tebrik ederim :KK9: çok sevindim umarım istediğiniz bir bebektir :KK31: benim gibi isteyen herkese nasip etsin rabbim inşallah :)

Hayırlı ugurlu olsun canım bende yeni öğrendim bebeş beklediğimi :) Allah sağlıkla kucağımmıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun tatlım seninde belirtilerin var mıydı hiç? Bende istiyorum da belirtilerin olduysa ne kadar zaman önce hissettin :oops:

Hayırlı olsun tatlım seninde belirtilerin var mıydı hiç? Bende istiyorum da belirtilerin olduysa ne kadar zaman önce hissettin :oops:

Sağol canım bende aşırı koku hassasiyeti oldu ve iştahsızlık sürekli uyku hali oldu. son 1,5 haftadır bole hissediyorum

Back