• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acillll...!!! arkadaşlar test yaptım pozitif çıktı hamile miyim ama korkularım var??

selam hanımlar severek takibinde kaldığım yer burası. adetim 1 hafta gecikti belirtiler var dün test yaptım çift çizgi çıktı olursa inşallah ilk olcak görüşlerinizi fikirlerinizi alabiliryeni evliyim dah a dualarınızı bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun yinede doktora gidip beta hcg yaptırmalısın testlere pek güven olmuyor beta ile kaç haftalık onuda öğrenebilirsin benimkide 7haftalık çok yeniyeni

hcg değerim 742 çıktı doktor 4haftalık dedi kafam sasırdı senin nasıl oldu

canım benim 7 gün geçmişti hcg 1365 çıktı beş haftalık dedi ama kese görünmedi erken dedi yarın gidicem inşallh sorun çıkmaz

canım benim 7 gün geçmişti hcg 1365 çıktı beş haftalık dedi ama kese görünmedi erken dedi yarın gidicem inşallh sorun çıkmaz

Hcg değeri o kadar azken zaten kese görünmez kese için 5000 civarında olması gerekirmiş.. Bir sıkıntı yoktur geç döllenme de olmuş olabilir... Tebrikler...

Rosa03 seni de tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin hepimizi inşallah...

Hayırlı ugurlu olsun canım bende yeni öğrendim bebeş beklediğimi :) Allah sağlıkla kucağımmıza almayı nasip etsin
ylzpln canım seninle aynı haftadayız sen keseyi gördün mü hemen kalp atışlarını duydunmu peki ben sabırsızım olmayınca kötü şeyler geliyor aklıma doktor erken haftaya duyarız dedi ama içim rahat etmiyor bi türlü

Hcg değeri o kadar azken zaten kese görünmez kese için 5000 civarında olması gerekirmiş.. Bir sıkıntı yoktur geç döllenme de olmuş olabilir... Tebrikler...

çok teşekkürler içimi rahatlattın peki yarın benim ikinci gidişim olacak hastaneye tekrar tahlil yapacaklar mı hcg değerim için drum bişey demedi

çok teşekkürler içimi rahatlattın peki yarın benim ikinci gidişim olacak hastaneye tekrar tahlil yapacaklar mı hcg değerim için drum bişey demedi

Her doktor gerek görmüyor... Öyle aşırı düşük ya da aşırı yüksek olmayınca her doktor tekrar yaptırmıyor.. Ben 5+2 de görmüştüm mercimeğimin kesesini 6+2 de de kalbini duymuştuk... Her şey yolunda gider inşallah.. Rabbim korusun...

ylzpln canım seninle aynı haftadayız sen keseyi gördün mü hemen kalp atışlarını duydunmu peki ben sabırsızım olmayınca kötü şeyler geliyor aklıma doktor erken haftaya duyarız dedi ama içim rahat etmiyor bi türlü

Cnm ben ultrasonda keseyi gördüm minnacık bişi ama kalp atsını felam daha duymadım :) ne heycan verici dimi kalp atışını daha duycaz

tesekkür ederim :)

ARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRMISINIZ BANADA BENIM ADETIME 3 GUN VAR BUGUN BETA HCG YAPTIRDIM 6.24 CIKTI HAMILEMIYIM.. HAMILE DEGILSEM YUKSELMESI TUHAF DEGIL MI ?

ARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRMISINIZ BANADA BENIM ADETIME 3 GUN VAR BUGUN BETA HCG YAPTIRDIM 6.24 CIKTI HAMILEMIYIM.. HAMILE DEGILSEM YUKSELMESI TUHAF DEGIL MI ?
adetinin gününü bekle eger gecikme olursa kan testi yaptır ben öyle yaptım sonradan üzülmemek için

Normalde değere göre gebelik var görünüyor ama değer az... Yani bu değerin düzenli artması beklenir.. iki gün sonra tekrar kan testi yaptır... Geç döllenme de olmuş olabilir...

Back