kadın doğuma da gidicem randevu almam lazım ki iş yerim cok yogun en azından netleştirmek istiyorum
acilde neden baktırıyorsun acil gebelik tespit yeri değil ki?
kadın doğum uzmanına gitsen?
teşekkür ederim canım :) bende öyle düşündüğüm için zaten bugun test yaptırcamcanım muayene olmadan kan testin de çıkar daha sonra iyi bir doktor bulup takip için devam edebilir.
merhaba ben avcılar'da oturuyorum..bayag bi doktor gezdim suan medicana da onur başeğmez'e gidiyorum bi dene derim...hastane ve doktor arayışındayım canım ya bulamadım daha avcılara yakınmısın
merhaba ben avcılar'da oturuyorum..bayag bi doktor gezdim suan medicana da onur başeğmez'e gidiyorum bi dene derim...
hastane ve doktor arayışındayım canım ya bulamadım daha avcılara yakınmısın
testleri kanunide nasıl yaptırdı randevu alıp muayene mi oldu yoksa direk laboratuvara bu testleri yaptırıcam diye mi gitti tam bilmiyorum yardımcı olur musun canım ya :/Benim ablam testlerini kanuni sultan süleymanda yaptırdı doğumunu batı bahatta yaptı. Çok memnunduk biz. Kanuniden de batı bahat tan da çevremdeki çoğu insan burda doğum yaptı zaten tavsiye ederim. birde nisa hastanesini
testleri kanunide nasıl yaptırdı randevu alıp muayene mi oldu yoksa direk laboratuvara bu testleri yaptırıcam diye mi gitti tam bilmiyorum yardımcı olur musun canım ya :/
testleri kanunide nasıl yaptırdı randevu alıp muayene mi oldu yoksa direk laboratuvara bu testleri yaptırıcam diye mi gitti tam bilmiyorum yardımcı olur musun canım ya :/
öyle canım teyit aldık doktordan çok sükür :)tebrkler, bal gibi hamilesin....
amin canım inşallah darısı basınıza inşallah :)Hayırlı olsun cnm allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı ınsallah bize ve isteyen herkese aminnn :) :) :)
teşekkür ederim :)Hayırlı uğurlu olsun inşallahh :)
hcg değerim 742 çıktı doktor 4haftalık dedi kafam sasırdı senin nasıl olduzeyzey3428 çok teşekkürler tatlım
Hayırlı ugurlu olsun canım bende yeni öğrendim bebeş beklediğimi :) Allah sağlıkla kucağımmıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun tatlım seninde belirtilerin var mıydı hiç? Bende istiyorum da belirtilerin olduysa ne kadar zaman önce hissettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?