acillll...!!! arkadaşlar test yaptım pozitif çıktı hamile miyim ama korkularım var??

azis03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
51
23
48
selam hanımlar severek takibinde kaldığım yer burası. adetim 1 hafta gecikti belirtiler var dün test yaptım çift çizgi çıktı olursa inşallah ilk olcak görüşlerinizi fikirlerinizi alabiliryeni evliyim dah a dualarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 10660608_10204569490138253_298496526_n.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 274
canım hayırlı uğurlu olsunn

hayırlı olsun rabbimin izniyle hamilesin bizlerede dua et canım sağlıkla kucağına al hemen bi kadın doğum dr na git derim

canım hayırlı olsun ben de 3 aylık evliyim cumartesi öğrendim hamile olduğumu Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun rabbimin izniyle hamilesin bizlerede dua et canım sağlıkla kucağına al hemen bi kadın doğum dr na git derim
bu akşam acilde baktırcam kan testine inşallah hcg değeride düzeyinde cıkar Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin

afyonda oturuyorum ben ama istanbulda okudum bilirm oraları :) bende dokttor arayışındayım soruyorum tecrübelilere bakalım
iyi olan hastane ve doktorlar da bozuldu canım ya son zamanlar da çok zor artık adam gibi doktor bulmak :/

Bir doktora gitmende fayda var. Çift çizgi ile birlikte b-hcg değerin de yüksek çıkabilir. Ama biliyorsun kimyasal gebelik, boş gebelik ya da duyulmayan kalp atışı gibi durumlar olabiliyor. Bir doktora gidip ultrasonda takibini yaparsanız daha sağlıklı ve net bir sonuca ulaşırsın. Umarım bebiş vardır :)

hamilesiniz.

bugün gidicem inşalllah kan testine çok istiyorum ya :)

bu akşam acilde baktırcam kan testine inşallah hcg değeride düzeyinde cıkar Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
acilde neden baktırıyorsun acil gebelik tespit yeri değil ki?
kadın doğum uzmanına gitsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…