selam hanımlar severek takibinde kaldığım yer burası. adetim 1 hafta gecikti belirtiler var dün test yaptım çift çizgi çıktı olursa inşallah ilk olcak görüşlerinizi fikirlerinizi alabiliryeni evliyim dah a dualarınızı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı uğurlu olsunnselam hanımlar severek takibinde kaldığım yer burası. adetim 1 hafta gecikti belirtiler var dün test yaptım çift çizgi çıktı olursa inşallah ilk olcak görüşlerinizi fikirlerinizi alabiliryeni evliyim dah a dualarınızı bekliyorum
selam hanımlar severek takibinde kaldığım yer burası. adetim 1 hafta gecikti belirtiler var dün test yaptım çift çizgi çıktı olursa inşallah ilk olcak görüşlerinizi fikirlerinizi alabiliryeni evliyim dah a dualarınızı bekliyorum
çok tesekkür ederim canımcanım hayırlı uğurlu olsunn
amin inşallah çok mutlu oldum bende ama doktora gitmeden de cok sevinmek istemiyorumcanım hayırlı olsun ben de 3 aylık evliyimcumartesi öğrendim hamile olduğumu
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
bu akşam acilde baktırcam kan testine inşallah hcg değeride düzeyinde cıkar Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlı evlatlar nasip etsinhayırlı olsun rabbimin izniyle hamilesin bizlerede dua et canım sağlıkla kucağına al hemen bi kadın doğum dr na git derim
beraber doğum yapcaz inşallahcanım hayırlı olsun ben de 3 aylık evliyimcumartesi öğrendim hamile olduğumu
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
beraber doğum yapcaz inşallah![]()
![]()
afyonda oturuyorum ben ama istanbulda okudum bilirm oraları :) bende dokttor arayışındayım soruyorum tecrübelilere bakalımhastane ve doktor arayışındayım canım ya bulamadım daha avcılara yakınmısın
iyi olan hastane ve doktorlar da bozuldu canım ya son zamanlar da çok zor artık adam gibi doktor bulmak :/afyonda oturuyorum ben ama istanbulda okudum bilirm oraları :) bende dokttor arayışındayım soruyorum tecrübelilere bakalım
hamilesiniz.selam hanımlar severek takibinde kaldığım yer burası. adetim 1 hafta gecikti belirtiler var dün test yaptım çift çizgi çıktı olursa inşallah ilk olcak görüşlerinizi fikirlerinizi alabiliryeni evliyim dah a dualarınızı bekliyorum
bugün gidicem inşalllah kan testine çok istiyorum ya :)Bir doktora gitmende fayda var. Çift çizgi ile birlikte b-hcg değerin de yüksek çıkabilir. Ama biliyorsun kimyasal gebelik, boş gebelik ya da duyulmayan kalp atışı gibi durumlar olabiliyor. Bir doktora gidip ultrasonda takibini yaparsanız daha sağlıklı ve net bir sonuca ulaşırsın. Umarım bebiş vardır :)
aynen araştırma yapıyorum özele gidicem olmazsaiyi olan hastane ve doktorlar da bozuldu canım ya son zamanlar da çok zor artık adam gibi doktor bulmak :/
aynen araştırma yapıyorum özele gidicem olmazsa
acilde neden baktırıyorsun acil gebelik tespit yeri değil ki?bu akşam acilde baktırcam kan testine inşallah hcg değeride düzeyinde cıkar Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
o da var ama burdaki eniyi doktorlar özel hastanelerde malesef devlettekilerden iyi bahsetmiyorlarben zaten özele gidicem de testleri devlette yaptırmam lazım yoksa dünya para :/
kadın doğuma da gidicem randevu almam lazım ki iş yerim cok yogun en azından netleştirmek istiyorumacilde neden baktırıyorsun acil gebelik tespit yeri değil ki?
kadın doğum uzmanına gitsen?