Acilll teste bakar mısınız

Adet gününüz geçti mi ben bişey göremedim benim 4 gün geçmişti yapmıştımok ince bi çizgi çıkmıştı ama görünüyordu tabi ki

Merhaba bende bu gün aynı marka test yaptım benim adetime 8 gün var acaba sizin sunucunuz ne oldu merak etim kaç gün önce yaptınız adeten

Merhaba bende bu gün aynı marka test yaptım benim adetime 8 gün var acaba sizin sunucunuz ne oldu merak etim kaç gün önce yaptınız adeten
Çok erken 8 gün o süreçte daha dollenmemiş oluyor ancak erken döllenme olursa çıkar hiç stres yapmayın adete 2 3 kala deneyin

Çok erken 8 gün o süreçte daha dollenmemiş oluyor ancak erken döllenme olursa çıkar hiç stres yapmayın adete 2 3 kala deneyin
Çok tesekur ederim inşallah vardır benim testim days comfort tu üstünde yazıyor birliktelikten 5 gün sonra sonuç verir bende ona kandım inşallah vardır

Çok tesekur ederim inşallah vardır benim testim days comfort tu üstünde yazıyor birliktelikten 5 gün sonra sonuç verir bende ona kandım inşallah vardır
Yok kuzum keşke olsa birliktelikten 5 gün sonra ancak rahme yolculuğa çıkıyor spermler döllenme gerçekleştiğinde 5 gün sonra kana 10. Gün idrar geçiyor ben yumurtlamanin 9. Günü yerleşme kanamasına benzer bir durum yaşadım adetime 6 gün vardı bir kaç damla pembe lekelenme oldu kesildi. Ama hala negatif testler

Ay inşallah sizinde vardır vala inan uzluyirum artık test falan yapmiycam negatif görmeyince daha mutluyum olmasadainşallah hayırlısıyla biz3 de nasip olur

Ay inşallah sizinde vardır vala inan uzluyirum artık test falan yapmiycam negatif görmeyince daha mutluyum olmasadainşallah hayırlısıyla biz3 de nasip olur
İnşallah kuzum inşallah merakla bekliyoruz bakalim , bu ay klomende kullanmistim göğüslerim de ağrıyor ona bağlıyorum artık negatifleri görünce :/

Kızlar hayırlı akşamlar hepinize, normalde benim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım eve gelince test yapayım dedim dunde yapmıştım tertemiz negatifti, bugün 5 dakika içinde Cook silik bir çizgi çıktı. 5 dakikada kuruma çizgisi olur mu ?

Eklentiler

• IMG_20210201_192605.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210201_192326.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 28
Bence bu kuruma çizgisi değil canım testi tekrarla yarın yine silik çıkarsa kan ver derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…