- 17 Ocak 2021
- 95
- 28
- 3
- 29
- Konu Sahibi Delaljiyan
Bende öyle , bir an önce belli olsun istiyorum. Arada kalması çok kötüOkadar iyi anlıyorum ki seni.. eşime bunu hemen söylemek istiyorum ama tutuyorum kendimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle , bir an önce belli olsun istiyorum. Arada kalması çok kötüOkadar iyi anlıyorum ki seni.. eşime bunu hemen söylemek istiyorum ama tutuyorum kendimi
Kesinlikle..Bende öyle , bir an önce belli olsun istiyorum. Arada kalması çok kötü![]()
Mesajına cevap veremiyorum sanırım yeni üyeyim o yüzdenKesinlikle..
TamamMesajına cevap veremiyorum sanırım yeni üyeyim o yüzdenbir test daha yap emin ol öyle aoyle
Adetini bekle ozmn 3 gün sonra Bi daha yap eğer Bi daha çıkarsa hastaneye gidersin yada hemen git senin tercihinAdetime 3 gün var 10 dakikada çıktı
Aslında arada kaldım ben çizgi pembe olmayinca değildir diye düşündüm ilk defa başıma geliyor o yüzden acemiyimAdetini bekle ozmn 3 gün sonra Bi daha yap eğer Bi daha çıkarsa hastaneye gidersin yada hemen git senin tercihin
Evde o vardiAdete az kalmış .erken gebelik şart miydi ki .
Normal testte de çıkardı sanki
Tamam teşekkürlerBen goremedim kaset test yapin bnce bu erken gebelik testeri yaniltiyo
Rabbim kalbine göre versin canım ama ya kan testi yaptır yada Bi daha yapAslında arada kaldım ben çizgi pembe olmayinca değildir diye düşündüm ilk defa başıma geliyor o yüzden acemiyim
Yarın sabah kaset test yapicam çıkmazsa yoktur zaten. Çok teşekkür ederimRabbim kalbine göre versin canım ama ya kan testi yaptır yada Bi daha yap
Naptın canım tekrarladın mı testiEdelim canimm,![]()
Evet canım kaset test yaptım ama negatif çıktıNaptın canım tekrarladın mı testi
Üzülme canım geç döllenmedir belki.. olmadıysa da bir dahaki ay inşallah pes etmek yokEvet canım kaset test yaptım ama negatif çıktıyarın adet olurum buyuk ihtimalle. Sen ne yaptın
Aynen canim hayırlısı olsun hakkımızda Allah kerimÜzülme canım geç döllenmedir belki.. olmadıysa da bir dahaki ay inşallah pes etmek yokBen bugün sabah kan verdim ve sonucu hala çıkmadı sabah a düşer sistme dediler merakla bekliyorum
İnşallah canım benim teşekkür ederim desteğin ve ilgin için..Aynen canim hayırlısı olsun hakkımızda Allah keriminsalaaah sen hamilesindir ya bende çok merak ediyorum senin sonucunu.
![]()
Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba merak ettimAynen canim hayırlısı olsun hakkımızda Allah keriminsalaaah sen hamilesindir ya bende çok merak ediyorum senin sonucunu.
![]()
Sizin pozitif sonuçlanmış tebrik ederimİnşallah canım benim teşekkür ederim desteğin ve ilgin için..Rabbim tez vakitte ikimizede nasip etsin
bende çok merak ediyorum okadar zor ki sabahı beklemek şuan hep ikilem
Merhaba benim sonucum negatif maalesefMerhaba, sonucunuz ne oldu acaba merak ettim
Sizin pozitif sonuçlanmış tebrik ederim![]()
Anlasım, inşallah yakın zamanda pozitif görürsünüzMerhaba benim sonucum negatif maalesef