- Konu Sahibi Delaljiyan
Teşekkür ederim inşallah darısı tüm isteyenlerin başınaMerhaba, sonucunuz ne oldu acaba merak ettim
Sizin pozitif sonuçlanmış tebrik ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallah darısı tüm isteyenlerin başınaMerhaba, sonucunuz ne oldu acaba merak ettim
Sizin pozitif sonuçlanmış tebrik ederim![]()
Anlasım, inşallah yakın zamanda pozitif görürsünüz
Çok erken 8 gün o süreçte daha dollenmemiş oluyor ancak erken döllenme olursa çıkar hiç stres yapmayın adete 2 3 kala deneyinMerhaba bende bu gün aynı marka test yaptım benim adetime 8 gün var acaba sizin sunucunuz ne oldu merak etim kaç gün önce yaptınız adeten
Çok tesekur ederim inşallah vardır benim testim days comfort tu üstünde yazıyor birliktelikten 5 gün sonra sonuç verirÇok erken 8 gün o süreçte daha dollenmemiş oluyor ancak erken döllenme olursa çıkar hiç stres yapmayın adete 2 3 kala deneyin![]()
Yok kuzum keşke olsa birliktelikten 5 gün sonra ancak rahme yolculuğa çıkıyor spermler döllenme gerçekleştiğinde 5 gün sonra kana 10. Gün idrar geçiyor ben yumurtlamanin 9. Günü yerleşme kanamasına benzer bir durum yaşadım adetime 6 gün vardı bir kaç damla pembe lekelenme oldu kesildi. Ama hala negatif testlerÇok tesekur ederim inşallah vardır benim testim days comfort tu üstünde yazıyor birliktelikten 5 gün sonra sonuç verirbende ona kandım inşallah vardır
Ay inşallah sizinde vardır vala inan uzluyirum artık test falan yapmiycam negatif görmeyince daha mutluyum olmasadaYok kuzum keşke olsa birliktelikten 5 gün sonra ancak rahme yolculuğa çıkıyor spermler döllenme gerçekleştiğinde 5 gün sonra kana 10. Gün idrar geçiyor ben yumurtlamanin 9. Günü yerleşme kanamasına benzer bir durum yaşadım adetime 6 gün vardı bir kaç damla pembe lekelenme oldu kesildi. Ama hala negatif testler![]()
İnşallah kuzum inşallah merakla bekliyoruz bakalim , bu ay klomende kullanmistim göğüslerim de ağrıyor ona bağlıyorum artık negatifleri görünce :/Ay inşallah sizinde vardır vala inan uzluyirum artık test falan yapmiycam negatif görmeyince daha mutluyum olmasadainşallah hayırlısıyla biz3 de nasip olur
Yok geçmemişti zaten negatif sonuçlandıAdet gününüz geçti mi ben bişey göremedim benim 4 gün geçmişti yapmıştımok ince bi çizgi çıkmıştı ama görünüyordu tabi ki
3 gün önce yapmıştım negatif sonuçlandı maalesefMerhaba bende bu gün aynı marka test yaptım benim adetime 8 gün var acaba sizin sunucunuz ne oldu merak etim kaç gün önce yaptınız adeten
Olsu canım.demek hayırlı zaman degilmis rabim tez zamanda hepimize nasip eder inşallah ❣❣3 gün önce yapmıştım negatif sonuçlandı maalesef
Anladım inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder Rabb'imYok geçmemişti zaten negatif sonuçlandı
İnşallah canım bütün isteyenlere versin rabbimOlsu canım.demek hayırlı zaman degilmis rabim tez zamanda hepimize nasip eder inşallah ❣❣
Bence bu kuruma çizgisi değil canım testi tekrarla yarın yine silik çıkarsa kan ver derimKızlar hayırlı akşamlar hepinize, normalde benim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım eve gelince test yapayım dedim dunde yapmıştım tertemiz negatifti, bugün 5 dakika içinde Cook silik bir çizgi çıktı. 5 dakikada kuruma çizgisi olur mu ?![]()
İnşallahAnladım inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder Rabb'im
Kuzum yaptırdım bile 12.34 çıktı hcgBence bu kuruma çizgisi değil canım testi tekrarla yarın yine silik çıkarsa kan ver derim![]()
Gözün aydın canım saglokla al kucağınaKuzum yaptırdım bile 12.34 çıktı hcg![]()
Amin kuzum inşallah saglikli artislarimiz da olurGözün aydın canım saglokla al kucağına![]()