Gebeliğe Hazırlık ACİLL..KİMYASAL GEBELİK OLABİLİR Mİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

annisim34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
118
26
98
Merhaba herkese..lütfen yaşayan yada benzer şeyler duyan bilen varsa yardımcı olabilir mi.11 mayısta reglim 1.günü idi.4 gün sürdü.15 mayısta gunaşırı değerlendirdik bebis için.26 mayısa kadar.27 mayıs günü gece kahverengi lekelenme oldu.günlük pedi dolduracak kadar. korktum ve üzüldüm tabi.sonra sabah uyandığımda başladı kanamam 2 gün sürdü.yoğundu.erken regl oldum.beklemiyordum.reglim çok düzenli değil ama 18 günde olunca birde iki gün sürünce kimyasal aklımıza geldi eşimle.daha önce böyle birsey yaşamadım.cmrtesi dr a gideceğim.ama bulantım oluyor sabah saatlerinde.asiri yoğunluk ve sağ kasıkta batma var.birde pazar günü reglim bitti pazartesi öğlen hafif kanama oldu pembemsi.sonra kesildi.yasayan bölen varsa yardımcı olabilir mi LÜTFENN

Yogun yasanan kanama yerlesme kanamasi olmaz. Regl olmuşsunuz diye düşünüyorum. Kimyasal olsa bile su an hicbir test bunu belirleyemez. Hormonlariniza baktirmak icin de adetin yogun donemlerinde gitmeniz gerekiyor.

Yogun yasanan kanama yerlesme kanamasi olmaz. Regl olmuşsunuz diye düşünüyorum. Kimyasal olsa bile su an hicbir test bunu belirleyemez. Hormonlariniza baktirmak icin de adetin yogun donemlerinde gitmeniz gerekiyor.
Öncelikle cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.bende regl diye düşünüyorum.biraz araştırınca kafam karıştı kimyasal olabilir mi diye.9 aydır bebis istiyoruz.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.hormon testi temiz çıktı yaptırmıştım daha önce iki kez.kist yok yumurtlama da iyi dedi Dr.herseyin hayırlısı diyelim.

Kimyasal gebelik değil bu bende yaşadım kimyasal. Adet olmuşsunuz siz

Benim de aynen oyleydi. Her sey temizdi. Bu ay 24 gun geciktim. Birden degisebiliyoruz cok tuhaf bir sistemimiz var.

Eğer eşinizin ve sizin tüm değerleriniz normalse ve halen gebelik oluşmadıysa hsg çektirin.

Kimyasal gebelik değil bu bende yaşadım kimyasal. Adet olmuşsunuz siz
Daha önce hiç böyle olmamıştım.ara ara pembe akıntı var.bazen geliyor.kist mi miyom mu bilemiyorum.kafam karışık.tam bu ay düzenli güzel degerlendirdik diyordum.kısmet artık.adetse de inşallah kötü birsey çıkmaz

Benim de aynen oyleydi. Her sey temizdi. Bu ay 24 gun geciktim. Birden degisebiliyoruz cok tuhaf bir sistemimiz var.
Hayırlısı olsun.aynen öyle.hep gecikir ama erken olmazdım.en erken 20.gun olurdum.birde degerlendirince bu ayı birsey var kimyasal mi degilmi.tam cevap da bulamadım nette.o yüzden yazdım buraya.dr.a da söyleyemiyorum gel bakayım ona göre diyecek haklı olarak.en çok da sabah bulantilar beni korkutuyor.ins önemli birsey değildir.

Eğer eşinizin ve sizin tüm değerleriniz normalse ve halen gebelik oluşmadıysa hsg çektirin.
Teşekkürler cevap için.evet normal benimki.ama eşim için değerlere bakılmadi hiç.gebelik için 9 aydır korunmuyoruz ama bebis için 3 ay doğru düzgün ilişki oldu diyebilirim.hep olur diye ümit edip kırmızıları görmek çok kötü yine de nasip diyelim.isteyen her kuluna nasip eylesin rabbim hayırlısı ile

Merhaba canim..kahverrngi lekeleneme 2 turlubolusyo diyebiliyorum..ya grbelikten yada kistten..en son adetimde benimde olmustu..kahverengi bi sekilde oldu once..sonra 2 gun kanama oldu..ama her zmaanki kadar yogun bi kanama olmadi..doktora gittim..kis cikti..kasikta batma bendede oldu..ama kisttenmis sanirim oda..insallah hamilesindir..kimyasall durumu oyle bisey degil diye biliyorum..1 kerede kimyasal grbelik yasadim..agri siizi olmadi hic..kimyasalda brnde..ama tabi herkesin anatomik yapisi farklidir..idrar testi alip yapabilirsin..ben en son adetimde yapmistim..negatifti..olsa idrar testinde cikar..ama insallah hamilesindir..

Ben kimyasal yaşadım geçen ay test yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verecektim gece feci sancım oldu sabaha kadar kivrandim sabah da regli oldu benimde iki gün sürdü ve bu süre zarfında sancılarım baya oldu leke olmadı Dr gittim dedim kimyasal gebelik mi Dr cevabı kimyasal gebelik gebelik değildir Allah aşkına onu mu sordum ben Dr nedense kimyasala karşı idi sonra progestan verdi

Kimyasal olma ihtimali çok yüksek. Gebelik testi yapmış mıydınız?

Cevaplarınız için çok teşekkürler
Çok teşekkürler.kistten her zaman şüpheleniyorum zaten.olabilir.aklima gelmedi değil.ama ne kadar Dr gitsem alttan muayene ile bakıyordu ve kist yok yumurtlaman iyi.degerlendir diyordu.yillarca kistle uğraşan boğuşan biri olarak diyebilirim kistte daha fazla kasık ağrısı oluyor.birde çok sık.bende o kadar yok..Bu arada ben 2 normal 1 düşük gebelik yasadim. Allaha şükürler olsun 2 ogluşum var.birde kızım olsun çok isterim ama yine de rabbimden başta sağlıklı hayırlı evlat olmasını dilerim isterim.insallah seninde gönlüne göre versin.kimsenin emeğini boşa çıkarmasınbakalım cumartesi Dr ne diyecek.buraya yazarım yine insallah

Gecmis olsun.Benimde 45 gün gecikmeli oldu bir kez.2 kaset test 1 erken gebelik testi yaptım.hepsi negatif çıktı.baktim olmuyorum hala Dr gittim.kasik ağrım vardı.kesin kisttir dedim.ama hicbirsey çıkmadı.hormon testi bhcg baktı herşey normal gebelik yok.adet söktürücü kullan dedi.2 gün sonra ilac kullanmadan adet oldum.baya yoğundu siyah kırmızı ama pek yetistiremiyordum.tam bir hayal kırıklığı.dedim neyse vardır bir hayır.cikmayan candan umut kesilmez.ama senin Dr neden öyle söylemiş ki.sonucta bilmiyoruz soruyoruz.kimyasal gebelik gebelik değilse ya ne.bende hala lekelenme var.nasil bekleyeceğim cumartesiyi bilemiyorum

Teşekkürler Bildiğim kadarıyla sen kimyasal olmusun çünkü kimyasal siyah parçalı olur ve tamamen sökülene kadar devam eder tabi Dr daha iyi bilir hayırlısı inşallah tez zamanda Allah nasip eder bizlere bu ayda beklemedeyim test yapmıyor iyice günü gelsin ondan sonra emin olayım Allah nasip eder inşallah isteyen herkese

M Minaprenses bahsettiğim ay bu ay değil daha önce olmustu.siyah ama parçalı değildi koyu kırmızı ve yoğundu.45 gün olmayınca sanırım öyle oldu.ama bu ay kimyasaldan suphelendim kendi kendime cevap bulamayınca benim gibi yaşayan biri var mıdır diye buraya sorayım dedim..
Amin inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.seninde güzel haberlerini alırız.testi günün geçmeden yapma bence de hayal kırıklığı olmasın. inşallah vardır ve sağlıklıdır..
Aslında aklıma şu da takıldı acaba düşük mü yaptım.cunku Dr daha önce bana sen erken yumurtluyorsun adetten hemen sonra diyordu.bende adetten hemen sonra daha 5.gun başladık değerlendirmeye.iliskiden hemen sonra ayaklarımı kaldırdım.yaklasik 1 saat duşa wcye gitmedim ki ben diğer gebeliklerimde de bu şekilde tutmuştu.o yüzden bu ay hiç stres yapmayıp gunaşırı değerlendirdik.ama daha 18.gun kahverengi akıntı ve sonrasında diğer gün adet olunca eyvah dedim ne oluyor.adet oldum ama umutluydum bu ay.esimle birbirimize bakakaldik.sok.ama dedim vardır bir hayır.k.bakma uzun yazdım.insan içini dökünce rahatlıyor sankidüşük de olsa kimyasal da olsa rabbim öyle yazmış.biz elimizden geleni yapıyoruz.gerisi takdiri ilahi.herseyin hayırlısı olsum

Canim gecen ay yasadim malesef mide bulanyin başladığında dusuk gerceklesiyor. Buyuk ihtimalle kimyasal gebelk yasadin

Yarın 22.gun oluyor.klasik ucuz testlerden yapsam çıkar mı ki.adet de gördüm iki gün.simdi arada lekenme var.umudum yok ama.insallah kötü birsey çıkmaz gebelik olmasa bile

Kistte olabiliyo aralıklı lekeler miyom hakkında bilgim yok geçmiş olsun

Gel bakayim demez çünkü gitseniz de bir sey cikmaz. Kanda ultrasonda belli olmaz. Bazi doktorlar kimyasal gebeliği hiç onemsemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…