• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açılın emzirme diyetimi paylaşıyorum

herkese merhabalar tesadüfen gördüm sizleri benimde 5 aylık bir oğlum diyet sürecindeyim 77 ile başladım kilo vermeye şimdi 66 kiloyum hedefim 55 kilo olmak paylaşımlarda bulunmak iyi hissettiriyor insana
ne güzel kilo vermişsin. Çok özendim sana.uğraşıyorum ama kilo veremiyorum. Biraz daha devam edecembakalim sonuç ne olacak.

Ben bugün 30 dk tempolu yürüyüş yaptım 2,7 km yol gittim :KK66: günlük 1 km'den fazla da okul yolu var ama başka spor yapamadım gün içinde kaçamaklarım var bugün tartilmadım saat 3 oldu sabah 6 buçukta kalkmam lazım bu gidişle ben saati zor duyarım birazdan da çocuklar uyanır bi türlü uyuyamıyorum
insan spor yapınca çok mutlu oluyor. Bende bugünkü sporu bitirdim. 25 dk yürüyüş 10 dk koşu toplamda 4.2 km. Ayrıca 30 mekik 350 tane ip atladım. Sende koşu bandında yapiyosun değil mi? Hız olarak kacta yuruyosun ve koşuyorsun

insan spor yapınca çok mutlu oluyor. Bende bugünkü sporu bitirdim. 25 dk yürüyüş 10 dk koşu toplamda 4.2 km. Ayrıca 30 mekik 350 tane ip atladım. Sende koşu bandında yapiyosun değil mi? Hız olarak kacta yuruyosun ve koşuyorsun
Canım ben genelde koşu bandının programlarını kullanıyorum seninki nasıl bilmiyorum ama benimki dynamic Gold 240-M kendinin 6 programı var o anki ruh halime göre takılıyorum

Canım ben genelde koşu bandının programlarını kullanıyorum seninki nasıl bilmiyorum ama benimki dynamic Gold 240-M kendinin 6 programı var o anki ruh halime göre takılıyorum
benimkinde de programlar var ama ben kullanmıyorum. Dynamic stone markası. Koşuyu 8 de, yürüyüşüde ilk başlarda 7 hızla sporun sonuna doğru 6.8 hızla yapıyorum. Bu arada yeni bi topik acildi ip atlamayla ilgili. "Sağlıklı beslen, ip atla, hızlı kilo ver; deneyimlerimiz" tavsiye ederim.

Kilo bildirimi yapıyorum kızlar maalesef diyet adına kötü bir haftaydı sabah güzel başlayıp günü hep kötü bitirdim
Başlangıç tarihi 20.09.2017
Başlangıç kilom :86
Geçen hafta: 81,6
Güncel kilo :81,5
Fark :100 g
Spor: yürüyüş

Naptın canım diyetisyene gittin mi
evet canım gittim. Diyetisyen de kilom 61.7 çıktı. Evde 64 çıkıyor. Hangisi doğru bilmiyorum. İnternetten yeni tartı aldım kendime:KK48: diyet listesi verdi 2 hafta sonra kontrol var. 4 kilo vermem gerektiğini ve metabolizmamın yavaş çalıştığını söyledi. Metabolizmayı çalıştırmam için ara öğünleri mutlaka yapmamı söyledi. Kan tahlil istedi aç olmadığım için bugün vericem.

Diyet listesi

Limonlu su
1 kuru kayısı

Kahvaltı 09.00
1 yumurta
2 dilim ekmek (beyaz ekmek hariç)
2 parmak peynir
Bol yeşillik, salatalik domates ...

Ara 11.00
2 ceviz
1 porsiyon meyve

Öğlen 13.30
5 yk sebze
1 kase yoğurt
Bol salata yağsız
1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorba

Ara 16.30
1 kase yoğurt
1 porsiyon meyve

Aksam 19.30
5 yk sebze
1 kase yoğurt
Bol salata yağsız

Ara 22.00
1 bardak tarçınlı süt
1 porsiyon meyve

Diyet listesi

Limonlu su
1 kuru kayısı

Kahvaltı 09.00
1 yumurta
2 dilim ekmek (beyaz ekmek hariç)
2 parmak peynir
Bol yeşillik, salatalik domates ...

Ara 11.00
2 ceviz
1 porsiyon meyve

Öğlen 13.30
5 yk sebze
1 kase yoğurt
Bol salata yağsız

Ara 16.30
1 kase yoğurt
1 porsiyon meyve

Aksam 19.30
5 yk sebze
1 kase yoğurt
Bol salata yağsız

Ara 22.00
1 bardak tarçınlı süt
1 porsiyon meyve
İnşallah faydasını görürsün demekki sen kilo vermişsin tartı bozukmuş ;)

Bu konunun sahibi arkadaş devam edebildi nasıl sonuçlar elde etti merak ediyorum

Back