Acilen yardımınıza fikrinize ihtiyacım var...

Tatlım bunları dert etme siz alın ne olacak ailesi hiç bişey almasın öyle daha değerli olur eşyanız ve onların da ağzına verilecek laf olmaz. Evinizi biz kurduk diyemezler. Benim evimde onlardan bi kürdan bile yok. Hiç bişey almadılar hepsini kendimiz aldık.. Teklif dahi etmediler. En azından bilezik alıyolarmış bana kocamın evlenmeden önce birikim olsun diye aldığı bilezikleri aralarında paylaşıp taktılar.

Benim Ailem asla laf etmez mesela ama o benim Ailemin laf edeceği gibi davranıyor. Babam niye laf etsin mesela? Ablalarıma ve Abime de yapmış sonuçta. Son teknesiyim, Babamın Annemin tabiriyle... Ama dediğin konuda ben zaten hemfikirim, hiç birşey yapmasınlar ama evlendikten sonra da evimiz nasıl, nasıl dizmişiz bilmem ne gibi konuların konuşulacağından eminim. Çünkü millete bi beğendirme, bi gösterme merakı var... Şimdiden bile balayından döndüğünüzde evinizi görmek istiyor herkes dediler...

Artık düşünemiyorum, biliyor musun? :KK43: Kafam çok karışık... Şurda gitmeme de 2 hafta kaldı Türkiyeye...
nisan tanima surecidir arkadasim.. evlenmek zorunda degilsin.. tereddutler basladiysa hele, cok dikkatli ol.. evlendikten sonra degil duzelmek, daha beter oluyor.. Allah hayirli karar verdirsin..

X