- 15 Eylül 2014
- 220
- 37
- Konu Sahibi _Sevdamxx_
Buna mecburlarmi?
Hayir.
Altin yapiyolarmi yapiyolar. Neden zorluyosunz onuda yapsinlar bunuda yapsinlar diye?
Hadi yaptilar diyelim.Allahin gunu basiniza kaksalar bu aldiklarini hosunuza gidermi? Allahin gunu sizde coreklenseler bizim ev diye hosunuza gidermi? O zmn dersiniz :" keske bisy almasalardi".
Kesinlikle mecbur degiller.
Benim annemin babamin durumu yoktu abimin dugununde. 10 altin yaptilar. Gerisinin tumunu abim yapti. Abim cokta guzel basardi. A dan z ye duzenledi curumus evi paraya kiyarak. Annemgille hic catismadilar. Cunku abim bilir olsa verirlerdi. Babam ve anneminde burda destegi evi tamir etmek oldu. Gece gunduz calistilar abimgilde. 2 ay boyunca. 3 4 bin liralik usta emegini annem babam kendileri yaptilar.
Illa burda sorunlu varsa oda nisanliniz.
Neyine guvenip evlilik yoluna cikmis o?
Mecburiyet diye birşey yok, Bu Annelik Babalık görevidir. Sonuçta fakir de bir Aile değil. Fakir denmez. Sizin düğününüz olmasa, ev alacaktık deniliyor bana. Bu ne demektir? Benim abim de evlendi, Benim Annem Babam da kenarda paraları olmadıkları halde herşeyini yaptılar. İlla herşey kenarda para olmak mı? Ki yaşları benimkilerinki gibi yaşlı da değil kv ve kp'in. Borca girilmez mi?