Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalorifer peteginin yanina koyduk üstlerini de örttükÜstlerini battaniyle birazcık örtsene canım. Hatta abajur yakıp bırakabilirsin tepelerinde,o da ısıtır.
bende seni öpüyorum cnm :) hersey için teşekkürlerSana ve eşine kolaylık diliyorum.
Allah işlerinizi güçlerinizi hep rastgetirsin inşallah.
Öpüyorum seni
Çok tatlısın canım benim.Allah gönlündekini nasip etsin inşallahhh..Arada yine önerilerinizi almak icin yazarim :) hersey için teşekkürler. biz bi bebisimiz olsun diye çırpınıp dururken Allah bunlari gönderdi belki de bize... Iyi geceler kizlar
amiiinnn :)Çok tatlısın canım benim.Allah gönlündekini nasip etsin inşallahhh..
Rica ederim
dilerim istediğiniz neyse Allah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder.Arada yine önerilerinizi almak icin yazarim :) hersey için teşekkürler. biz bi bebisimiz olsun diye çırpınıp dururken Allah bunlari gönderdi belki de bize... Iyi geceler kizlar
MelekleeerBu da keselerinden kurtulmus, karinlari doymuş sevimli bidiklarimiz :) uyuyorlar sanirim :)
Azra910 cunyır,işte bu sebeple konular ilgili bölümlere açılmalı. Derdim vara açılıyor mesela bu konular, evet orda çok kişi bakıyor konuya ama ilgili bilgili insanlar asıl bu bölümde değil mi..Melekleeer
Cok sevindim suan ve huzur doldu icime son hallerini görünce cok iyi insansiniz keske herkes sizin gibi olsa hayvanlara boyle davransa
Evet haklisin melegim, anneleri birakip gider mi ki? Acaba benim mikinin annesi gibi araba falan carpmis olabilir mi cunku dogurup hemen birakmis olamaz heraldeAzra910 cunyır,işte bu sebeple konular ilgili bölümlere açılmalı. Derdim vara açılıyor mesela bu konular, evet orda çok kişi bakıyor konuya ama ilgili bilgili insanlar asıl bu bölümde değil mi..
Ordaki 30 kişi mi,burdaki 3 kişi mi daha çok yardımcı olabilir? Işte böyle düşünülmeli..
Bu gece burda çok özel bir paylaşım yapıldı.. Bebekler de bizler de huzurluyuz şimdi..
Nadiren de olsa,anne bırakıp gidebiliyor canım maalesefEvet haklisin melegim, anneleri birakip gider mi ki? Acaba benim mikinin annesi gibi araba falan carpmis olabilir mi cunku dogurup hemen birakmis olamaz heralde
Hani Turk filmlerinde 'kedi bile yavrusunu birakmiyor' derler ya ben birakmaz saniyodum demekki olabiliyomusNadiren de olsa,anne bırakıp gidebiliyor canım maalesef
ShinSeGi canım,altlarının sıcakta olması lazım. Yani bebekler sıcak su torbasının üzerinde yatıyor şekilde olmalılar. Ve üzerlerinde battaniye olacak..
tamam cnm simdi beslmemek icin uyandım. besleme nöbeti bende simdi :)Nadiren de olsa,anne bırakıp gidebiliyor canım maalesef
ShinSeGi canım,altlarının sıcakta olması lazım. Yani bebekler sıcak su torbasının üzerinde yatıyor şekilde olmalılar. Ve üzerlerinde battaniye olacak..
Peki bakarlar mi? Acaba biraz bakip toparlaninca mi öyle bi yere versek dedik. Zaten 10 gün sonra 1 haftaligina Ankaraya gidicez ucakla oldugu icin onlari goturemeyiz burda birakabilecegimiz kimse yok sabaha kadar kara kara onu düşündüm napcaz bu yavrulari diyeBelediye barınağını ara gelip götürürler.