Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki hasta oldukları için anne onları bırakıp gitti zaten,bu da olabilirbiri daha ölmüşDün görmeye gitmistik cok durgundu zaten yavrum kiyamam
son 1 tane kaldi ama o da durgunlasmis. Alan bayan da o kadar güzel bakiyorkki usumesinler diye eve aldi hepsini. minik yavrularini annenin ayrica özel emzirmesini sagliyor ama demekki bu yavrucaklar sağlıklı degildi
![]()
biz de öyle düşünüyoruz malesefBelki hasta oldukları için anne onları bırakıp gitti zaten,bu da olabilir
Üzülme şekercim,sen yapabileceğinin en iyisini yaptın zatenbiz de öyle düşünüyoruz malesef![]()
Kedi istiyosan,benim 2 haftadır baktığım bebeği verebilirim sana. Çok sağlıklı maşallahı var![]()
cok teşekkür ederim kizlar ama biz sahiplenecegimiz kedileri bulduk bile :) eger bizim son kalan yavru da ölürse süt kardeslerinden birini alicaz cok tatlilar dün bi saat sevdim yanlarından ayrilamadim. suan 3 haftaliklarmis annesinden ne zaman ayırmak uygun olur? bi de biz apartman dairesindeyiz tuvaletlerini filan yapmalari icin kum mu koymam lazim?Ben konu sahibine bir kedi sahiplendirmeye kararliyim :) resme bakin lutfen. Birbirine sarilip uyuyan iki kedi var evimde :) seyretmesi bile cok huzrlu emin olun.
bu kuzucuklar da cok tatliymis masallah :)Ben konu sahibine bir kedi sahiplendirmeye kararliyim :) resme bakin lutfen. Birbirine sarilip uyuyan iki kedi var evimde :) seyretmesi bile cok huzrlu emin olun.
canim hersey cok iyi gidiyordu ama malesef yavrularin 3ü öldüAy bu konuyu kaybetmistim ne oldu yoksa kotu haber mi hayir ya![]()
Cok uzuldumcanim hersey cok iyi gidiyordu ama malesef yavrularin 3ü öldü![]()