Olurmuş evet. Tekrar arayıp sordum az önceoksijenli su olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olurmuş evet. Tekrar arayıp sordum az önceoksijenli su olur mu?
Ne sevimlidirler şimdi.tamam cnm eşimle nobetlese kalkariz. yazik o da alerjisi olmasina ragmen el atti olaya
Benim bebe kendini kurtardı çok şükür. Darısı bu bızdıkların başına inşallahNe sevimlidirler şimdi.
kopardik cnm iple. iyiki aramissin cok sağol. oksijenli su ile sildik kopan yeri. hem simdi daha temiz bi görüntüleri oldu.Olurmuş aradım. Antiseptik pomat,merhem de olur dedi.
Sabaha da kalabilir dedi ama şimdi yapması daha iyi olur dedi.
evet evet kolay oldu bende şaşırdım :)Ipli operasyon mu yapıyosunuz şu anda acaba
Hadi kolaycacık oluversin inşallah. Veteriner o kadar kolay bişeymiş gibi anlattı ki,şaştım kaldım
Iple boğmak,ipi iyice sıkarak kesilmesi hiç aklıma gelmezdi. Bu şekilde yapılınca hiç kanama olmaz dedi.Bende operasyon sonucunu bekliyorum.
gayet başarılı :)Bende operasyon sonucunu bekliyorum.
evet yaa niye bakmiyorlarki cok ilginc. bunlarin anasi nerde kim bilir10 yaşında dişi bir sarmanım var,hiiiç ilgilenmedi bebekle. Halbuki yalasa temizlese,sarılsa sıcak tutsa dimi..
Ohhh çok şükür canım yaakopardik cnm iple. iyiki aramissin cok sağol. oksijenli su ile sildik kopan yeri. hem simdi daha temiz bi görüntüleri oldu.
evet cnm hic kanamadi. sayende öğrendik Allah razi olsun. sen oranin nosunu versene bana bisey olursa yarin arayalim. gerci internette de vardir dimiIple boğmak,ipi iyice sıkarak kesilmesi hiç aklıma gelmezdi. Bu şekilde yapılınca hiç kanama olmaz dedi.
Harika. Artık huzur içinde yatıp uyuyabilirim. ..sizede çok çok kolay gelsin, güzel insanlar.kopardik cnm iple. iyiki aramissin cok sağol. oksijenli su ile sildik kopan yeri. hem simdi daha temiz bi görüntüleri oldu.
Özelden yazıyorum.evet cnm hic kanamadi. sayende öğrendik Allah razi olsun. sen oranin nosunu versene bana bisey olursa yarin arayalim. gerci internette de vardir dimi
evet bizde azcik uyuyalim zaten cok yorucu bigun gecirdik :) sonra beslemeye kalkariz bebisleri:)Harika. Artık huzur içinde yatıp uyuyabilirim. ..sizede çok çok kolay gelsin, güzel insanlar.
ay maaşallah çok sevindim:) kız bir fotolarını atsana görelim son hallerini de:)gayet başarılı :)
zaten atmışsın çok güzeller maaşallah:) iyi geceler canım.Bu da keselerinden kurtulmus, karinlari doymuş sevimli bidiklarimiz :) uyuyorlar sanirim :)
attim :) ortadaki sicak su şişesiay maaşallah çok sevindim:) kız bir fotolarını atsana görelim son hallerini de:)