Bebek İkinci El acil yardım

numarasını vereyim hemen ara canım 0212 244 03 22

sevgili beloved aradım suan için görünmüyo saat 2 gibi arayın yolda olabilir kargo takip nosunu istediler ama ugrastırmıyım daha sizi bugun mutlaka gelir nasılsa ben size haber veririm yine sevgiler...

canım öğleden sonra kargon elinde, yalnız aylin çoban diye yanlışlık yapılmış düzelttim ama bilgin olsun

oldu :) bana bilgi vermiyolar zaten kargo takip numarası diye tutturdular :) eve gelcekse sorun yok sevgili beloved ben ewe getirmicekler diye arayıp bilgi alıyım demiştim aynı kargodan bugun adanadan paket geldi bana çünkü sizin mahallenize hizmetmiz yok siz gelin alın dediler annem gitti almaya hani aynı sey olcaksa kadın tekrar gitmesin dedimdi :)

valla canım özellikle sordum teslim edicez dediler ama şimdi sen böyle söyleyince güven olmaz kargoya annen bir tur daha yapabilir

evet olabilir ben şimdi aradım tekrar annem dönmesin orda kalsın eger ordaysa diye ne ilknur çoban adına nede aylin çoban adına kargo yok olsa burda cıkar sadece aynur coban adına avondan kargo var boşa beklemeyin dedi dedim yok olması lazım diyo gönderen kişinin adını yada kargo takip nosunu verin tekrar bakıyım baska şekilde mümkün deil diyo yaa sabır ne garip insanlar yaa

didemcim canım arkadasım paketini henüz aldım tekrar tekrar teşekkür ederim ayakkabılara bittim yanlız kırmızı kırmızı nasipse giydirdikce anıcam sizleri dualarımdasınız sevgiler arkadasım....

şimdi şöyle canım benim sana verdiğim numarayı aradığımda kargo yok dediler ama siz beni bu numaradan aradınız dedim haa öylemi dedi başka bir kişiye bağladı beni onunla konuştum öğleden sonra ulaşacak dedi, bekleyelim bakalım onlar beni arar zaten haber veririm sana

:) dogrudur ablacım çatlattılar 2 gündür bizi yah olsun ama degcek sonucta beklemekten zarar çıkmaz napalım biraz daha beklerim :)

didemcim canım arkadasım paketini henüz aldım tekrar tekrar teşekkür ederim ayakkabılara bittim yanlız kırmızı kırmızı nasipse giydirdikce anıcam sizleri dualarımdasınız sevgiler arkadasım....

güle güle kullansın canım umarım bir işe yaramısdır eksiklerini gidermişdir..

ilknurcum kargon okmeydanına gitmiş sizin oraya teslimat yokm uş size en yakın şubeyi yazarmızın oraya göndersinler oradan al

sevgili beloved ben ne dicegimi nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum gercekten bezinden tutta kreminden yağına kadar sıfır göndermişsin hepsini ve ni çokta kıyafet nasıl öderim hakkını bogazım düğüm düğüm oldu hepnizden allah razı olsun hep dualarımdasınız beloved inan bunlarla birlikte hiç ihtiyacım kalmadı desem yeridir bunlara vercegim parayı beşik alırım insallah oda sizlerin sayesinde hiç sıkısmıcam insallah... inan yazmak yazmak yazmak istiyorum okadar mutluyumki ne dicegimi bilemiyorum

rica ederim, sağlıklı ve mutlu günlerde kullansın bebeğin, kendinize iyi bakın görüşmek üzere:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…