Bebek İkinci El acil yardım

yok sen canını sıkma 2 poşet var elimde de haber bekliyorum bir yere daha göndericem haber gelmezse hepsini sana göndercem, en geç salı elinde olur canım bebeğinin ihtiyaçlarını karşılar bunlar görüşürüz

sevgili hanımlar öncelikle okumanızı rica ediyorum... bugun siteyi arastırdım biraz aslına bakarsanız bu sitede kişiler yardım konuları kapanıyormus ve bi çok kez dolandırılanlar olmus....2 sene önce bi hanım 3üz bebeklere yardım diye 10 bin liraya yakın para vs toplamıs ve seytana uyup eşinin borclarını kapadıgını itiraf etmiş.. öncelikle bana yardım eden burcu hanım ve edecek olan hanımlar sizlere minnettarım fakat yarın diğer gün konum kapanırsa ve lütfen hakkınızı helal edin sonucta bebegime giydircem gönderdiklerinizi ve allahtan korkarım benim vijdanım rahat ama ve sunuda belirtmek isterimki istanbulda oturan varsa adresimi acık acık yazmıstım evvelden gelipte durumumu görebilirler... ben zaten sizlerin yardımının yeterli oldugunu söylemiştim vazgecersenizde saygı duyarım tekrar tesekkür ederim sewgiler...

sevgili hanımlar oglum ocagın 8 inde ameliyat olcak bademciklerinden ve geniz etinden çok korkuyorum ve bilgi almak istiyorum hangi bölüme yazmam gerekiyor burda çok yeni oldugum için bilmiyorum pek.

sevgili hanımlar oglum ocagın 8 inde ameliyat olcak bademciklerinden ve geniz etinden çok korkuyorum ve bilgi almak istiyorum hangi bölüme yazmam gerekiyor burda çok yeni oldugum için bilmiyorum pek.

bebek büyütürken diye bölüm var oraya bak canım ama benim arkadaşlarımın çocukları oldu hep, bir kaç saat hastanede kalıp çıktılar korkma sen, bu arada bu sabah kargoya verebildi eşim eline ulaşmıştır veya yarın ulaşır

tamam dogru yere acmısım ozaman cok saolun kusra bakmayın rahatsız ettim sizi acık görünce samimiyetinizden dolayı yazdım tekrar tesekkür ederim ayrıca eşyalar içinde tekrar tekrar tesekkür ederim yarın gelir sanırım sabırsızlıkla beklicem elime ulasınca yazarım size sewgiler...

sevgili beloved bugunde bekledim ama hala ulaşmadı paketiniz haber vermek istedim ulasırsa gene yazarım sevgiler...

sevgili beloved bugunde bekledim ama hala ulaşmadı paketiniz haber vermek istedim ulasırsa gene yazarım sevgiler...

canım kocaeli istanbul arasına 1 günde ulaşması lazım bu gün gelir diye düşünüyorum, senin tel nonu bilmediğim için kendi nomu verdim, adresi bulamazlarsa onlar beni arayacaklar, adres doğruysa ulaşır diye düşünüyorum yine haberleşiriz

sabırsızlıkla bekliyorum :) siz bugun gelir diyince bakkala bile çıkmadım :) :) tamam ben burayı sürekli takip ediyorum yazarım yine adresimi acıktan yazdım ama cep tel yok zaten ama ev noyu yazmaya çekindim acıkcası bi acılsaydı özelden msj cahillik zor iş diye bosa demiyorum :) küçücük kıyafetlerin beni bu kadar heycanlandırması ne garip rabbim sizlerle tanısmayı nasip etti keske bende sizler giibi benim durumumda olan kişilere yardımcı olabilsem artık bende benden küçülenleri veririm ihtiyac sahiplerine nasip olursa sizleride anarak :)

sevgili beloved hangi kargoyla gönderdiniz? yazarsanız hem arayıp sorar hemde ev numaramı veririm olmazmı?

sevgili beloved aradım bilgi vermediler yarına kaldı sanırım yarın sabah aramamı söylediler haber vermek istedim sevgiler...

canım benimde bi kızım var sana yeni şeyler alıp göndermek isterdim inan ki ama şuan durumum yok senin için sakıncası yoksa az da olsa küçülmüş kıyafetlerimizden göndermek isterim

sevgili beloved dediğin gibi sabah erkenden ararım adres yanlıs deilde benim evim bahce katı oldugu için girişi arka tarafta hep böle oluyo gelen ya bulamıyo ya sorun oluyo önemli deil yarın arayıp izah ederim durumu :)

canım benimde bi kızım var sana yeni şeyler alıp göndermek isterdim inan ki ama şuan durumum yok senin için sakıncası yoksa az da olsa küçülmüş kıyafetlerimizden göndermek isterim

sevgili csend düşüncen için cok tesekkür ederim çok mutlu oldum düşünmen bile yeterli arkadasım rabbim çocuguna ve ailene saglık versin düzelir insallah durumun... bu arada burdan yazıları takip ettiysen bi kaç kişi saolsunlar bişeler gönderdiler yarın elime ulasır muhtemelen yardım etmek istersen ben seve isteye kabul ederim :) hiç önemli deil zaten yeni bişeler istemiyorum hakka girmektende korkuyorum acıkcası bide burdan özel msj atamıyorum paci_deniz23@hotmail.com burdan mail atarsan gün içinde girip bakıyorum ordan konusuruz burayı pek beceremiyorumda :)

sevgili beloved yurtiçi kargoda ismime kargo görünmüyor gelip geri gitmiş olabilirmi dedim giriş olsa mutlaka görürdüm adınıza kargo yok diyor....

zaten benim hiç bir işim doğru düzgün ilerlemez, her zaman kargo olaylarında bunu yaşıyorum sinir oldum, eşimi bir arayayım canım o verdi kargoya sana bilgi veririm tekrar

:) sıkmayın canınızı nolur acelesi yok belki başka bi kargodur :) üzülmeyin hem aceleside yok ben takip ediyorum sevgiler...

ilknurcum şimdi beni kargodan aradılar yanlış şubeye gitmiş kargo, adresi tekrar verdim bu gün akşama kadar ulaşacağını söylediler haberin olsun

:) sevgili beloved hangi subeye gitmiş rica etsem yazabilirmisin burdan bi hanımda yollamıs kargo beni aradılar buraya getirmyolarmıs yurt içi kargonun benim sokagıma hizmeti yokmus aynı firmaysa oda aynı olcak sanırım sube ismini verirsen arayıp bi ögreneyim... kusra bakma neolur hayli zamanını caldım helal et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…