Acil yardım!!!

teacher26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
1.408
1.390
83
Arkadaşlar merhaba. Adetime 4 gün var iken en üstteki gebelik testini yapmıştım ve saatler sonra böyle bir çizgi çıkmıştı. Adetime şuan 2 gün var alttaki testi yaptım yine saatler sonra böyle bi çizgi çıktı sanki bu seferki daha koyu gibi. Ne diyosunuz hamile olabilir miyiiimm , daha önce böyle birşey yaşayan var mı acabaaa

Eklentiler

• 5CB25991-0C7E-4F94-94B4-814B5C8C69B3.jpeg
    133,4 KB · Görüntüleme: 65
Kan tahlili ver canım aynısını geçen ay ben yaşadım sonuç negatif sonradan üzülme diye diyorum. Kuruma çizgisi gibi duruyor

Hic boyle kuruma cizgisi gormedim ama bu sitede bu teste pek güvenilmiyor. Bence de kan verin. Istenen bir gebelikse insallah bebiş vardir

benim hamile olduğumda neredeyse dokunduğu anda ikinci çizgi çıkmıştı, saatler sonra demişsiniz, hani yirmi dakika sonra falan olsa neyse de, saatler sonraki ikinci çizgi birşeyin belirtisi değil bence. İçinize sinmiyorsa kan tahlili verin

Yani şöyle diyeyim belki yarım saat sonra çıktı bilmiyorum ama ben saatler sonra farkettim, ikincisi biraz daha koyu olunca acaba olabilir mi diye düşündüm sizlere sorayım dedim :)) inş vardır istiyoruz ilk denememiz

Kan tahlili ver canım aynısını geçen ay ben yaşadım sonuç negatif sonradan üzülme diye diyorum. Kuruma çizgisi gibi duruyor
Üzüldüm canım ya allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin. Bende kurumadır dedim ama ikincisi biraz daha koyu diye bi belki olabilir mi diye düşündüm

Üzerine konuşmaya gerek yok hamilesin kuzum benim kızımdada böyle olmuştu

Yani şöyle diyeyim belki yarım saat sonra çıktı bilmiyorum ama ben saatler sonra farkettim, ikincisi biraz daha koyu olunca acaba olabilir mi diye düşündüm sizlere sorayım dedim :)) inş vardır istiyoruz ilk denememiz

e ne duruyorsunuz burada, hemen en yakın kliniğe gidin

Benim de 3 saat sonra böyle cok silik olmuştu ama kanda 76 idi hamile idim. Umutsuz olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…