• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testi negatif çıkıp hamile olan varmı.

RabiaIslam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
2.713
3.395
83
Merhaba hanımlar. Benim adetimden 2 hafta geçti. Normalde hiç adetim gecikmez.
Adetimden 2 gün önce adet sancım başladı 4 gün boyunca şiddetli adet sancım kasık ağrım oldu. Ve aşırı derecede sırt ağrısı. Şimdi sırt ağrım da sancım da geçti.
Test yaptım tek çizgi çıktı. Hatta 2 tane test yaptım ama afedersiniz. Hamilelikte olan beyaz koyu süt gibi akıntım oluyor. Böyle yaşayan varsa benimle paylaşabilirmi

Ben de senin yaşadığın durumu yaşadım. Sürekli test yapıyordum ve negatif çıkıyordu. Hamileyseniz eğer büyük ihtimalle geç yumurtladınız. Yani adet tarihine yakın tarihte yumurtladınız. Şuan hamileyim :)

Merhaba hanımlar. Benim adetimden 2 hafta geçti. Normalde hiç adetim gecikmez.
Adetimden 2 gün önce adet sancım başladı 4 gün boyunca şiddetli adet sancım kasık ağrım oldu. Ve aşırı derecede sırt ağrısı. Şimdi sırt ağrım da sancım da geçti.
Test yaptım tek çizgi çıktı. Hatta 2 tane test yaptım ama afedersiniz. Hamilelikte olan beyaz koyu süt gibi akıntım oluyor. Böyle yaşayan varsa benimle paylaşabilirmi
Mrh bende de reglime 4 kala silik ikinci çizginin yeri belli şekilde çıktı idrar testinde reglime 1 gün kala yaptım negatif çıktı çok çok silik bi ikinci çizgi olduğu için negatif algıladım ama belirtim de var yani sizin gibi sırt ağrı akıntı kasıkta batma hisleri mide yanması yaşadım geçti gögüs hassasiyeti reglimin biraz daha 3-4 kadar geçmesini bekliyorum kan için

Ben de senin yaşadığın durumu yaşadım. Sürekli test yapıyordum ve negatif çıkıyordu. Hamileyseniz eğer büyük ihtimalle geç yumurtladınız. Yani adet tarihine yakın tarihte yumurtladınız. Şuan hamileyim :)
Ben de 3 günlük gecikme sonrası bugün test yaptım ama negatif bugün bütün vucudum aşırı ağrıyo başım da dahil göğüslerim de ki sadece reglden bir hafta evvel ağrımaya bsşlar gögüslerim karnım ağrır o gün regl olurum hiç gecikmem dördüncü gün bitti olmadım siz ne zaman öğrendiniz bunları yaşadınız mı gecikince acaba

Back