• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acıl yardım

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine :( bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar

Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine :( bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar
Benimkilerde aynı valla ben hamileyim geldiler kalmaya pisler bide heryer pislendi hamile halimle 2 gündür temizlik yapıyorum bu havada gezmeye gelmişler eltiyide yanına katmislar bide üvey kaynana var bende sinir oluyorum ona çok.

Arkadasım aradı dıyoki anneme babama gelme dıyemem zaten ablamda kalıyolar ulan olmuyo oyle ben bılıyorum gelıyolar bana benm evımdn cıkmıyolar bıliyorum ben ben bosunamı stres yapıyorum kım durduk yerde stres yapar bı ay snra gelın dır annene dıycemıyceksen kımse dıyceksın dimi ? Bide siktirsin gitsin ne bok yerse yesın dıyo arkdsıma telfnda umrunda degılım

Kızlar esımle kavga ettık ne zaman tup bebek denesek aılesı gelıo ben stres oluyorum ve bebegım tutunmuyo stres olunca elımde dgl geldıklrınde annemde kalıyorum ama kafama takıyorum ya gelırlerse bana dıye cnku geldıkelrınde kızarı cocukları gelıyolar bi ay kalıyolr cok pısler heryer heryerde oluyo temızlemıyolar benı dusunmuyolar ben bıde o halımle peşlerini topluyorum yine gelceklermıs esıme dedımkı rıca etsen anne bu ay tup bebek denıycz sızınle ılgılenemem bı ay sonra gelsenız dıe dedım kalktı uztume yürüdü bıktım artık senden yeter aılemı ıstemıyosun dıe bagırdı sehba fırlattı kolumu sıktı sıktır gıt degol ıstemıyorum senıde cocuguda yeter dıe kovdu benı her kavgada boyle yapıyor kovuyor benı ben dısımı sıkıp oturuyrm evde ıkı gun oncede kavg ettık eve gec geldı dıye sordgm ıcın ustume yurudu yine :KK43: bgn annesınıde aradım anne gelıyounux ılgılenemıyorum dıe dert edıyorum stres yapıyorum cocugum tutunamıyo dedım mustfya rıca ettım dedım bı ay snra gelsınler de dedım ustume yurudu kovdu benı dedım nolucak kızım benıde kyınbaban kovuyo dovuyo duruyorum ben ne var bunda dedı dedım senın kızlarında aynı seyı yasasa dur dermıydın dedım derdım dıyo cıktım anneme geldım sımdı napıcam bılmıuorum dyanamıyorum artık dunyanın ılacını ıcıyorum stres yapıyo dedım esıme ustume gelme bı ay ıdareet dedım yok ınadına ınadına dayanamıyorum napıcam ben kızlar

Böyle bir adamdan neden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. İlerde yaşayacaklarınızın fragmanı bu olanlar. Bir de çocuğunuz olunca yaşanacakları düşünün. Üstüme yürüdü, sehpa fırlattı ne yaa aklım almıyor, bir de tüp bebek sürecinde. Allah yardımcınız olsun ne denir.

Valla bnde 2 gun once buy7k kavga ettim sinirden gozum dondu hamile halimle bnim bogazima yapıştı bnde yuzunu cizdim kendisine vurdum silahini aldim gozune dogrulttum dedim yeter senin aileni sevmiyorum bn gidicem lan dedim tam çıkıyorum tuttu bni sonra babami annemi aradim geldiler gecenin 1 inde napam artik susamam k bkmasin

Valla bnde 2 gun once buy7k kavga ettim sinirden gozum dondu hamile halimle bnim bogazima yapıştı bnde yuzunu cizdim kendisine vurdum silahini aldim gozune dogrulttum dedim yeter senin aileni sevmiyorum bn gidicem lan dedim tam çıkıyorum tuttu bni sonra babami annemi aradim geldiler gecenin 1 inde napam artik susamam k bkmasin
Töbe töbe ne hayatlar yaşıyosunuz siz böyle ya
Kendinize nasıl hayatlar yakıştırıyosunuz..

gitme burnu surtsun bu ne ya biz onlara evlat verelim hamile halimizle onlar afedersin agzimiza etsin ayip bencil bi adam dusuncesiz herseyde ailelerine laf da soyletmiyolar bn 4 aylik evliyim 2 aylikta hamile
Töbe töbe ne hayatlar yaşıyosunuz siz böyle ya
Kendinize nasıl hayatlar yakıştırıyosunuz..
yani kader

gitme burnu surtsun bu ne ya biz onlara evlat verelim hamile halimizle onlar afedersin agzimiza etsin ayip bencil bi adam dusuncesiz herseyde ailelerine laf da soyletmiyolar bn 4 aylik evliyim 2 aylikta hamile yani kader
İnsan kendi kaderine biraz da kendisi yön vermez mi.
Sizin durumlar bile bile lades demek
Böyle adamlardan çocuk yapıyorsunuz bi de
Bırakın anam bırakın
Anasının dibinden ayrılamıyosa salın gitsin anasına
Bi de el kol kaldırmasına fırsat veriyorsunuz

Vall
Bırakın anam bırakın
VallA bn dovdum onu o gun

Bırakın anam bırakın
Dedim yeter be gidiyom nereye denk gelirsem yuzunu cizdim vurdum silahini aldim askeri personel ya sinirden gozum dondu silahini aldim dedim gebertirim seni dedim bugune kadar asla kufur etmemistim cunku bi bayana yakismas ama o sinirle kufur ettim ama ayip yani bi bayan olarak kendimdende utandim napim yoksa o bni dovecekti

Okdr guzel demıssınızkı artık bende kaldıramıyorum daha ıkı gun once kovdu yine bavulumu hazırladım yıne ozur dılerı gırdım ıcerı bugun kendıme dedımkı yeter tamam bu adam senı sevmıyor ıstese ablasına der abla bı ay gec gelsınler ılgılenemıycem dıye dıycek bukdr basıt ulan senın benı tutman desteklemen gerekırken su zor streslı gunumde ustume yuruyup evden kovan yıne sensın bakın soylenmez bole seyler esımın cocugu olmuyo benm oluyo ben sevdıgım ıcın tedavıyı ben goruyorum ben ılac kullanıyrm 10 gun yatıyorum kımıldamadan ustune o ılaclar dengemı bozuyo zaten panık atak hastasıyım strese gırmemem lazım ıdare etmen gerekırken sen benı her fırsatta kovuyosun bagırıp cagırıp krız gecırıp ben daha napım daha damı susuyım daha annesı aramadı bu saat kızım evıne gıt ben ogluma kızdım bak ıkınızde hatalısınız dıe dımı yok cnku oglu kıymetlı biz el kızıyız kımız ki

Dedim yeter be gidiyom nereye denk gelirsem yuzunu cizdim vurdum silahini aldim askeri personel ya sinirden gozum dondu silahini aldim dedim gebertirim seni dedim bugune kadar asla kufur etmemistim cunku bi bayana yakismas ama o sinirle kufur ettim ama ayip yani bi bayan olarak kendimdende utandim napim yoksa o bni dovecekti
İyi yapmıssın helal olsun erkekler ya her dedıklerı olsun hep kadın alttan alsın ezılsın ıstıyolar 😬

Back
X