Acil yardim bekliyorumi arkadaşlar lütfen!!

SweetScorpio

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
1
0
16
İngiltere
ben sevgilimle face'de tanistim, tanismadan once boyle bir niyetimiz yoktu, ikimizinde. ortak bir arkadas uzerinden tanistik ama o ortak arkadasi da ben fazla tanimiyorum. anlayacaginiz sans eseri tanismis gibi olduk. sevgilimle biz dort bucuk senedir konusuyoruz, o pakistanda yasiyor, ben ise ingitere de. babam da pakistanli bu arada, annem turk. Sevgilim, ailesi sorun cikarmamasi icin ancak kendi ayaklari ustunde durduktan sonra beni gormeye gelebildi ingiltereye, bir ay final once geldi. iki gun kaldi ve cok guzel zaman gecirdik, hayatimda gecirdigim en guzel zaman bile diyebilirim. fakat, bundan iki bucuk sene once annem iliskimizi ogrenmisti, internetten tanistigimiz icin ve sevgilim pakistanda yasadigi icin iliskimize karsi cikti, babama anlatti. babam da pakistanli oldugu icin bunu namus meselesi gibi bir sey yapti ve benimle iki uc hafta konusmadi. iki uc hafta sonra bu cocugun numarasini vermem icin zorladi ve annem sevgilimin annesiyle telefonda konustu. bes dakikalik bir konusmaydi. annem onun annesine 'ogluna soyle kizimi rahat biraksin, ogluna sahip cik, pakistanilari sevmiyorum, kizimin pesini biraksin' gibilerine cumleler kurdu sevgilimin annesine karsi. onun annesi de 'asil sen kizina sahip cik, ben de yabancilari sevmiyorum, ogluma elli kere bu kizla gorusme diye soyledim ama kizin oglumun pesini birakmiyor, iki de bir oglumu ariyor' dedi. bunun uzerine ikiside birbirine cocugunuza sahip cikin dediler ve onun annesi telefonu kapamadan once 'bye for ever' dedi anneme, yani ebediyem bye bye. bu olay yasandiginda ben 17 yasindaydim, sevgilim ise 18. bu olay yasanali iki bucuk sene gecti ve biz ailemizden gizli yinede gorustuk ve birbirimizi gercekten cok seviyoruz. az once de bahs ettigim gibi, sevgilim beni gormek icin ingiltereye geldi ve cok guzel zaman gecirdik, cok iyi ve imanli bir insan, onu cok seviyorum. bu arada bu bizim ilk yuz yuze gorusmemizdi. o zamana kadar sadece telefondan, internetten veya webcamden konusuyorduk. Neyse, simdi bizim birlikteligimiz 4.5 seneyi asti, sevgilimin subay olmasina bir sene kaldi, benim de savci olmama bir yil kaldi. o 22 yasinda, ben ise 21 yasindayim. ailemizden butun bunlari sakladigimiz icin cok pismaniz, ama baska sansimiz yoktu. birbirimizle bu telefon olayindan sonra dort ay gibi bir sure konusmadik ama daha fazlasini yapamadik, gercekten onu ben cok seviyorum, o da beni sevdigini soyluyor, birbirimize cok guveniyoruz. onunla evlenmeyi dusunuyoruz. ben onceden de pakistanda yasadim 3 sene boyunca, 13 yasindayken ingiltere ye geri donduk pakistandan. ben sevgilim icin pakistana yeniden gitmeye hazirim, onun icin orada yasamaya hazirim, yari pakistanli olmam benim pakistana daha kolay alismami sagliyor ve pakistanda hayatin nasil oldugunu zaten biliyorum. onun ile evlenmeyi dusunuyoruz soyledigim gibi, ama aileme nasil acilacagimdan hic bir fikrim yok. babam iki sene once yasanan olaydan sonra bana tekrardan guvenmek istedigini soyledi ve boyle bir sey birdaha duyarsa benimle asla konusmayacagini soyledi. ben ailemi kaybetmekten cok korkuyorum, ama ayni zamanda sevgilimi kaybetmektende cok korkuyorum. anneme ve babama bunu nasil aciklayabilirim? babam internetten tanistigimiz icin onun kotu bir insan veya iste ne bileyim tecavuzcu yada piskopat filan saniyor herhalde, ama o gercekten cok iyi bir insan. onun kuzenlerini ve arkadaslarini bile facebooktan taniyorum, geldigi cevreyi, adresine kadar herseyini biliyorum.. simdi sorun sadece benim aileme nasil acilacagim ve onlari evlenmemize nasil ikna edecegim degil, ayni zamanda sevgilimin annesinin gozune nasil girebilecegim de var. pakistanlilarda gorucu usuluyle evlenmek adetten, babam da beni pakistandaki kuzenimle evlendirmek istiyor, ve sevgilimin ailesi de ona oradan bir kiz bakmak istiyor. BEN BUNA DAYANAMAN, ONU BIR BASKASIYLA GORMEYE, BIR BASKASININ OLMASINA DAYANAMAM! BIRBIRIMIZE BIZ NE YEMINLER VE SOZLER VERDIK. ONU COK SEVIYORUM. BEN ONUN ANNESI VE BABASINA IYI BIR GELIN OLABILECEGIMEN EMINIM CUNKU SEVGILIMI GERCEKTEN COK SEVIYORUM, AMA ANNEMIN VE BABAMIN GOZUNDEN DUSMEK ISTEMIYORUM, ONLARIN RIZASIYLA EVLENMEK ISTIYORUM BU COCUKLA, BE BU COCUGUN AILESININ DE RIZASINI ISTIYORUM... LUTFEN LUTFEN YARDIMCI OLUN!! ben onu gercekten cok seviyorum. bu arada, yukarida bahs etmedigim bir sey daha var, benim ablam cok kiskanc ve ortaligi karistirmayi cok seviyor, annem de bunun etkisinde cok kaliyor ve babami da etkiliyor. annemle ve babamla bunu nasil konusabilirim, ablami bu olayin disinda nasil tutabilirim? ailemi bu cocukla evlenmeye nasil ikna edebilirim? sevgilimin ailesini nasil ikna edebilirim? LUTFEN YARDIM BEKLIYORUM. tesekkurler...

Selam arkadaşım senin durumunun çaresi söyle olabilir ilk önce annene söyle durumu oda babana anlatsın kabul etmezse o zaman sevgilinle konuş sizin eve gelsin sizinkilerle tanışsin olmadı bi kafede annenle gorussun en azından ön yargılı davranmazlar diye düşünüyorum.

tez vakitte yoluna girer inşallah,ailen de ikna olur,pek bişey diyemiyorum,sizin geleneklerinize filan yabancıyım,küresel dünya davasına o kadar farklı milletlerden insanlar evleniyor,hatta insanlar bazı ülkelerde hemcinsleriyle bile evlenebiliyorken senin durumunun bu derece zor olmasının anlaşılması biraz zor,sanırım bu yüzden de pek yorum yapılmamış konuya,sizin adetlerinize,gelenek-göreneklerinize uygun bir şekilde konuyu ailene açıp,birbirinize bağlı olduğunuza ikna etmen gerek sanırım.niyetiniz halis,ailenin de anlayışla karşılayacağını ümit ediyorum,hakkında hayırlısı

yazdıklarının tamamını okuyamamaıştım,bu nedenle sorunun netten tanışmanız olduğunu anlayamadım,yani ailelerinizin bu konuya bakış açısının hoş olmıycağını biliyoken keşke tanışma şeklininizin bu şekild eolduğunu söylemeseydiniz,neyse olmuş artık ama sanırım onun ailesi pek sıcak bakmıyo konuya,sonuçta senin anne vfe baban farklı milletlerden olduklarına rağmen evlendiklerine göre bu konularda daha açık fikirliler.yani arada pek hoş olmayan dialoglar da geçmişken umarım düzelir demekten başka birşey yapamıyorum,hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…