Arkadaslar ;
Daha once de belirttim 4 yıllık üniversite mezunuyum.
Şuan 2 yıllık önlisans başka bir bölüm okuyorum .
Söz konusu ailesinin rahat olmasi ..
Yazıda da belirttigim gibi çok laflandirip dallanip budaklandirip ortada olmaları.
Ilk görüşmek için geldiklerinde babam olumsuz konusmuyordu.
Örnek veriyorum 5 sene içinde 1 kere gel daha sonra hiç irtibatta olma veya gelip gitme .Zaman sonra biz gelelim mi hangi gün musaitsiniz?
Ne kadar doğru ?
Benim sevgi ,geçim kaygısı, iletisimsizlik vb gibi sorunum yok erkek arkadaşımla.
Bu durumda onunda pek olumsuz yanı yok ..
Bu zamana kadar onunla birlikte çok emek verdik gram şüphe etmiyorum 'sevgi,sadakat,bağlılık 'konusunda.
Ailesi rahatt, onemsizmis gibi davranması, oğlum benim istiyor mu ? Tamam bakalım Bismillah gibi düşünmuyorlar.
Istiyorlar ama sadece istiyorlar 'hee istiyozz 'gibi . Lafta sanki . Bu nedir ya .
Babamin sinir olduğu ailesi konusu . Tabikide benimde kızım olsa maddiyatini huzurunu refahını düşünmek zorundayim ve uğraş veririm kararlarimi beyan ederim
26 yıllık evlilikleri var ve aşık olarak deli divane severek evlenmiş bir ailemin dusunceleri bu yönde .
Babam kof bir insan değildir bilerek ve deneyimlerine nazaran konuştu benimle ve asla kötülük düşünmeden. .
Eğer ki olursa sayet; ailesinden uzakta özel günlerde bayramda vs gorusurum fazla sıkı fiki olmam ve bunun da bilincinde erkek arkadaşım .
O da benimle uzak bir yerde oturup ailesiyle daha fazla yakın olmak istemediğini belirtti.
Işin iç kısmı gerçekten farklı sıkıntı yaratan cinsten. Empati yapın demiyecegim bu olmaz olsa da bir yere kadar ..
Ev almak ,çalışmak konusuna gelince 2011 yılından beri çalışmisligim var gerek farklı işler gerek okuduğum bölümle ilgili .
Insan isteyince tabi ki yapar fakat gönül raziligi olmadan bir baba veya annenin o yuva da ne kadar mutluluk huzur olur ?
Hersey tatlı hoş güzel bir şekilde olsa inanin hiç kötü olmaz tam aksine bereket huzur mutluluk eksik olmaz .
Bir aile büyüğü böyle birşey diyorsa haklılık payı %99 dur. Bu yönde benim kanaatim ..
Annesi hala olmuş geçenlerde , hastaydi Babamız boyleydi soyleydi kelime türetmekte üzerine yoktur ama iş erkek arkadaşımın konusuysa bi rahatlik bi Relax haller .
Kizlarida var kendi kızı için böyle düşünmüyor ama ?
Şimdiden plan proje yapıyor eksisiyle artisiyla kiziyla plan kuruyor.
Benim erkek çocuğum olucak ve bir kızı sevip çok isteyecek? Ben alana kadar kızi baş tacı eder ailesiyle sürekli irtibatta kalırım . Aldıktan sonra da el üstünde tutmaya devam ederim .
Evlat sahibi değilim fakat bir öğretmenim, teyzeyim ..
Annesi ve babası üstüne düşen vazifeyi yapmadiklari için biz seven çift olarak ceremesini çekiyoruz ..
Babamlık her hangi bir sorun yok .