• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Acil oturma odama ne renk perde ve halı almalıyım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

esila2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
32
0
86
Adana
:2::2::kkk:ARKADAŞLAR oturma odamı beğenmiyorum istikbal grande köşe takımı almıştım ancak pek koyular sizce ne renk perde ve halı ile güzelleştirebilirim

Eklentiler

• $IMG_2376.webp
    $IMG_2376.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 202
  • $IMG_2379.webp
    $IMG_2379.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 170
  • $IMG_2380.webp
    $IMG_2380.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 151
tül perde beyaz keten fon perdem simli gri.halım istikbal deco.bu takıma ne renk perde ve halı ve tv ünitesi olur.yeni ev aldım kısmetse taşınacağım.yardımcı olursanız s
evinirim kızlarrrrrrrrr:6:

Aslinda bence cok karanlik degil, ya da ben koyu seviyorum diye sorun bulamadim :) Cünkü benim koltugumun rengi de mürdüm rengi ve ben los, karanlik bir atmosferden yanayim. :)

Siz biraz renklendirmek istiyorsaniz eger, koltugun üzerindeki o mor örtüler yerine, beyaz, kirik beyaz ya da fildisi tonlarinda örtü kullanabilirsiniz. Ya da

$koltuk-sal-modeli.webp

Bu dizayni kullanarak, dedigim beyaz ,kirik beyaz, fildisi tonlarinda bir örtü atabilirsiniz köseye...

Hali olarak da

b1cf3_istikbal-Barok-Beyaz-Hal%C4%B1-630x354.jpg

Halinizla koltugun örtülerin uyusmasini saglayabilirsiniz böylece.

Umarim iyi bir fikirdir. Evdeki beyaz carsaflarla bir deneme yapabilirsiniz, renk acilmasi saglamayabilir. Ben sadece aklimda hayalini olusturuyorum, siz deneyin satin almadan önce bence :)

Son düzenleme:
merhaba, bencede odanız biraz karanlık gözüküyor. bence açık renk ağırlıklı, koltukla uyumu yakalamak için grili bir halı ve perdede de yine açık renk bir perde olabilir. Fon kullanmayın bence güneşlikte stor olsun. Benim perdem o şekilde yeni moda güpür gibi kumaşlar varya tam olarak bilmiyorum ismini tamamen dantel gibi olan kumaşlar açık renk yaptırdım ve fon gibi ortadan ayrılıyor ve bağlanıyor ayrı bir fonu yok yani ben memnunum aydınlık ve romantik bir görüntüsü var:) sizde öyle bir hava katabilirsiniz odaya açıklı koyulu kırlentlerlede uyumu tamamlayabilirsiniz.

Bu takımın nesi sevilmez canım ya çok güzel bence odan sadece biraz koyu kalmış yoksa eşyaların güzel bence renk katman gerekirse kesinlikle pembe derim obje.halının içinde pembe olabilir perdenin deseninde pembe olabilir bu sayede gayet sıcak bir ortam yakalarsın

arkadaşlar,yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim..önerileriniz,fikirleriniz benim için çok önemliydi....:16:yükselen terazi burcu bana epeyce kararsızlık vermiş bulunuyor:))

gri beyaz siyah üçlüsü muhteşem duruyor...bu gerçek...pembe ve lila griyi yumuşatıyor...en son kararım şu oldu:yeni evime enzadan beyaz tv ünitesi alacağım,halı olarak pierre cardin beyaz üzerine kırçıllı gri bir halısı var,onu beğendim.perde olarakta ipli beyaz fon açık gri beyaz japon perde düşündüm.almayı düşündüğüm eşyaların fotolarını ekliyorum.obje ve aksesuar olarak pembe ya da sarı düşündüm.

Eklentiler

• $enza.webp
    $enza.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 675
  • $pierecardin.webp
    $pierecardin.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 96
merhaba, bencede odanız biraz karanlık gözüküyor. bence açık renk ağırlıklı, koltukla uyumu yakalamak için grili bir halı ve perdede de yine açık renk bir perde olabilir. Fon kullanmayın bence güneşlikte stor olsun. Benim perdem o şekilde yeni moda güpür gibi kumaşlar varya tam olarak bilmiyorum ismini tamamen dantel gibi olan kumaşlar açık renk yaptırdım ve fon gibi ortadan ayrılıyor ve bağlanıyor ayrı bir fonu yok yani ben memnunum aydınlık ve romantik bir görüntüsü var:) sizde öyle bir hava katabilirsiniz odaya açıklı koyulu kırlentlerlede uyumu tamamlayabilirsiniz.

canım perdenin modelini ve cinsini öğrenirsen ya da örnek bir foto paylaşırsan sevinirim...ip yerine olabilir

$SAM_0935.webp$SAM_0938.webp$SAM_0939.webp

Merhaba Resimleri çektim çok net çıkmadı umarım yardımı olur. benimki biraz krem sende bu kumaşın kendi odana göre tonunu seçebilirsin... ilk defa resim yüklüyorum umarım başarılı olmuşumdur:)

Eki Görüntüle 616793 Eki Görüntüle 616794 Eki Görüntüle 616795

Merhaba Resimleri çektim çok net çıkmadı umarım yardımı olur. benimki biraz krem sende bu kumaşın kendi odana göre tonunu seçebilirsin... ilk defa resim yüklüyorum umarım başarılı olmuşumdur:)
serapcım bayıldım çok asil perdeler...teşekkür ederim hayatım...ben de beyazını tercih edeceğim,ipin modası geçebilir fakat bu perdenin geçmez...:46::46::46::46::46:perdecime söyleyeceğim...

serapcım bayıldım çok asil perdeler...teşekkür ederim hayatım...ben de beyazını tercih edeceğim,ipin modası geçebilir fakat bu perdenin geçmez...:46::46::46::46::46:perdecime söyleyeceğim...

beğeniceğini biliodum:) burda göründüğünden çok daha güzel duruyo, her gelen bu perdeleri çok beğenio salonum filan sönük kaldı yanında :1: sana bir faydam olduysa ne mutlu bana:)

ben bu tülü pek beğendim
markası ne ismi ne
metresini kaça yaptırdın
kruvaze değil sanırım
bağlıyosun duvara galiba:nazar::nazar::nazar:

ben bu tülü pek beğendim
markası ne ismi ne
metresini kaça yaptırdın
kruvaze değil sanırım
bağlıyosun duvara galiba:nazar::nazar::nazar:

beğenmene sevindim:) valla ben tülün markasını bilmiyorum ankaradayım ben sitelerde tanıdık bir perdeciye yaptırdım ama bence çoğu perdecide vardır bu tülden kruvaze değil direk bağlıyosun tahmin ettiğin gibi

birde kaça yaptırdığımı sormuşsun ama ben tüm evimin perdesini aynı anda yaptırdım bunun ayrı olarak fiyatını bilmiyorum kruvaze olmadığı için çok pahalıya gelmemişti ama kumaşı az biraz pahalıydı sanırım... ama çık değil

Bence halın gayet güzel.
Halında sorun yok ama belki kırlentlerle oynasan daha iyi olabilir.
O desenli kırlentler yerine düz renk mor,mürdüm ve fuşya üçlüsünü kullanabilirsin.
Yine aynı renklerde aksesuarlar ve renkli bir tablo ile tamamlarsan,çok daha sıcak görünecektir.

Şimdiki perdelerin ne renk göremedim.
Ama beğendiğin perde,bu odaya klasik kalır diye düşünüyorum.

Back
X