Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, bencede odanız biraz karanlık gözüküyor. bence açık renk ağırlıklı, koltukla uyumu yakalamak için grili bir halı ve perdede de yine açık renk bir perde olabilir. Fon kullanmayın bence güneşlikte stor olsun. Benim perdem o şekilde yeni moda güpür gibi kumaşlar varya tam olarak bilmiyorum ismini tamamen dantel gibi olan kumaşlar açık renk yaptırdım ve fon gibi ortadan ayrılıyor ve bağlanıyor ayrı bir fonu yok yani ben memnunum aydınlık ve romantik bir görüntüsü var:) sizde öyle bir hava katabilirsiniz odaya açıklı koyulu kırlentlerlede uyumu tamamlayabilirsiniz.
canım perdenin modelini ve cinsini öğrenirsen ya da örnek bir foto paylaşırsan sevinirim...ip yerine olabilir
serapcım bayıldım çok asil perdeler...teşekkür ederim hayatım...ben de beyazını tercih edeceğim,ipin modası geçebilir fakat bu perdenin geçmez...Eki Görüntüle 616793 Eki Görüntüle 616794 Eki Görüntüle 616795
Merhaba Resimleri çektim çok net çıkmadı umarım yardımı olur. benimki biraz krem sende bu kumaşın kendi odana göre tonunu seçebilirsin... ilk defa resim yüklüyorum umarım başarılı olmuşumdur:)
serapcım bayıldım çok asil perdeler...teşekkür ederim hayatım...ben de beyazını tercih edeceğim,ipin modası geçebilir fakat bu perdenin geçmez...perdecime söyleyeceğim...
ben bu tülü pek beğendim
markası ne ismi ne
metresini kaça yaptırdın
kruvaze değil sanırım
bağlıyosun duvara galiba![]()