• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil... Okuldan atılacağım:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahhhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
malesef beklemekten başka çaremiz yok :çok üzgünüm: sen güçlü bi kızsın bunuda atlatıcaksın zamanla herşey düzelir su akar yolunu bulur canım benimm :Saruboceq:

canım benim ya yeni gördüm konunu ne çok konuşmuştuk neden böyle oldu şimdi:(
inşallah hakkında hayırlısı lur bir anlık gaflet işte ne diyimki bir de hukuk ollunca çok gaddar davranıyorlar demekki oysaki çeken çekene millet alenen hocanın gözüne bakarak yapıor bunu...
inşallah atlatırsın güzelim bu günlere de sadece bir anı olarak bakarsın ilerde hayatını değiştirmezinşallah ... hocalarda yanlış yapıor kişinin genel halini göz nünde bulundurmamalılar bu kişi derslerinde nasıl daha önce hiç böyle bir girişimi olmuşmu bir bakar insan! çok kızdım hocalarınıza çok...

aynen lepicim ya aynen kadının dersınde kalkıp ders anlattım gonullu olaraktan herkes cok begendı hanı kopyaya tenezzul eden ınsan boyle sozlu bır seyı cok beğenilecek bi şekilde anlatabilirmi? Yada tüm notları mı cok ıyı olur ya anlamıyorum hakkaten anlam veremıyorum nıye böyle yapıyorlar yaaa:(((

dun dekanla konustum benıde dınelmıyorlar kabul etmıyorlar kesecegız bursunu dıyorlar ..
ama aklıma bır sey geldı su ceza onaylanana kadar baska bır unıversıteye yatay gecıs yapabılırmıyım kı acaba???

ne bu böyle , hangi okulmus burasi.. ilginc dogrusu sasirdim. yani sen hani öyle tembel biri olsan gercekten kopya ceken notlari kötu olan biri olsan belki anlayabilirim de... seni yakalayan hocanin isi disipline kadar götürmesi hakikaten insafisziligiini gösteriri. siifir veririsin ne bileyim o yil o dersten birakrsin falan ama okuldan atilmaya kadar gidecek bir durum degil bu ya:(( cok üzüldüm canim... o dersin hocasiyla bence konusmalisin önce onu ikna etmeyi deneseydin, bir daha olmaycagaini, aileni duurmunu, emeklerini falan anlatmayi dene birde...ne insafsizlarmis yahu, biraz galiba kiskanclikda olabilir burslu oldugun icin... canim elinden gelen herseyi dene , pes etme... insallah affederler ve sende bir daha ayni hatayi tekrar etmessin... allah yardimcin olsun!!

bir eğitimci olarak kopye çekmenizi kınıyorum lise ilköğretim bile olsa haksızsınız kabul edin dersi anlatmanız bir şeyi değiştirmez ya çalışan arkadaşlarınızın suçu ne siz kopya ile geçin hem de burslu onlar hem para versinler hem çalışsınlar adalet nerede ilk defa çektiğinizi hocanız ne bilsin ki hukuk okuoyrsunuz insanlara adalet dağıtacaksınız bunun kopyası olabilir mi sorarım belkii inanmazsınız ama üniversite hayatı boyunca kopya çekmedim bilgi hırsızlığı bu hem burslusunuz gözleri hep üzerinizde bunu bile bile yapmışsınız hocanız sizin nasıl bir öğrenci olduğunuzu bilmesini beklemeyin o kadar insanın dersine giriyorlar kendinizi anlatmanız ne derece etkiler bilemem lise olsa neyse der ama üniversite burs kesilmesini değil de uzaklaştırma alsanız ama burs kesilmeden tabii onu konuşun tabi yine anlatın durumunuzu

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım,
bu bahsettiğin anayasa hocasının adının sultan olduğunu yazmışsın.
eğer marmaradan anımsadığım sultan hoca ise we şu anda yeditepede ise,
oldukça iyimserdir.
aslında birebir konuşarak çözülebilirdi belki
ama üst merciye yansıyınca
durum zorlaşmış.
ben üniversite boyunca hiç kopya çekmedim,
ama seni de anlayabiliyorum.
burslu olmak insanda baskı yaratıyor olabilir,kolay değil.
her insan hata yapar,
ben bu kurulda olsam tüm kopya çekmeye çalışanları aynı kefeye koymazdım sanırım.
sawunman alınırken daha detaylı dinleyebilirlerdi.
neyse,
dilerim hakkında hayırlısı olur.
ama eğer mümkün olursa başka bir üniversiteye geçmen,
kesinlikle dene.hatta mümkün oluyorsa istanbul dışındaki bir hukuk fakültesi bile olur.
sonuçta hemen hemen aynı nitelikte bir eğitim alıyorsun.
pes etme,yeniden öss ye girmen bile gerekse,
hukuk okumaya değer derim ben.

canım ısıne yararmı bılmıyorum ama az once bı haber okudum
okuldan atma olayı kalkıyormus en azından oyle bır tehlıken olmaz dıyorum
Allah yardımcın olsun

ama bu atılmak dııl zaten burs kesılıyor kesılınce ben atılmıs gıbı oluyorum maalesef:((

Canım hata yapmışsın tabi ama olan olmuş. Ben bir hukukçuya senin olayını danıştım. Öncelikle tutanak imzaladın mı biliyorum? Yani kopya çektiğini kabul ettin mi, karşımdaki kişi ne dedi biliyo musun, böyle birşey olduğunda hemen kaçıp tuvalette kollarını yıkasa daha hayırlı olurdu ama çok zorlarsa bu iş mahkemeye de taşınabilir.
Şu anda yapabileceğin en mantıklı şey suçunu kabul edip dekanlığa hatalı olduğunu, ama bunu bursunu kaybetmekten korktuğun için, kendini baskı altında hissettiğin için yaptığını, eğer bursun kesilirse eğitim hayatının biteceğini ve bu yüzden affedilmeni v.s anlatan bir dilekçe vermek.. Umarım senin için hayırlısı olur..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hukuk fakültesi öğrencisi olarak kopya çekmeyenlerin hakkını almayı göze alıp kopya hazırlamışsın. Durumuna üzüldüm ama yönetimin doğru karar aldığına inanıyorum. Burslu okumak her zaman daha çok sorumluluk ister...

Kopya, kopyadır, bunun nesini savunacaksınız ki? Yatay geçişle bölüm değiştirme şansı verilmiş bursla okuyan bir üniversite öğrencisi olarak bu kadar çocukça davranmamanız gerekirdi, her şeyin bir bedeli var hayatta.. Hocalar kopyaya teşebbüs edenlerin, çekenlerin hangi biriyle uğraşsın??

Millet bu kadar yorum yapmış neden gelipte en son ne oldu yazmazlar anlamam çok mu zor sanki ya

canım ne yaptın bilgilendir bizi ben yeni gördüm konuyu çok merak ettim insallah sorununu çözebilmişsindir

yavv arkadaşın bilgilendirecek hali mi kalmış zaten banlanmış.
konu da 1,5 senelik.
gerçekten bende merak ediyorum bu kadar eski konuyu 12.sayfada falan mı buluyorsunuz?

Back