• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil... Okuldan atılacağım:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahhhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bi hukuk öğrencisinin adaletsizce kopya çekmesine haklı olarak daha büyük tepki veriyolar..Araya birilerini sokmayı dne canım..kuruldaki öğretmenlerinle konuşmayı dene..onlarında aklında belki,"notları demekki bu yüzden yüksekmiş" gibi bi önyargı oluşmuştur...İnşallah iyi sonuçlanır canım

canım haklısınız fakat ben zaten bu derse coook calısmıstım hayatımda tek cok calıstıgım derstır ve en korkunc derstır.1 hafta calıstım ama yınede guvenemedım kendıme koluma yazdım bıan seytana uydum ama zaten hııcc bakmaya gerek de duymadım ama ıste gel dee anlatttt:(

anayasa dersımı bende hukuk okuyorumm :D:D:D:sm_cool:

kötü yakalanmışsın canım ya ismin gitmiş okuldan uzaklaştırılırsın bir senen yanar tabi bu en kötü ihtimal dönem uzattığın içinde bursun kesilir zor durum Allah yardımcın olsun hocalarında insiyatifine kalmış birşey inş öyle bir şey yapmazlar yazık olur bende elime hiç olmadık birşey yazmıştım düşünki uygulama dersinde onu bile kopya saymıştı ama gidip konuştum hocayla ama mahvoldum tabiki ben ağladım zırladım ama hoca tutanağı vermemişti diplomamı alınca dikildim hocanın karşısına saydım durdum çünkü haksızdı alakasız şeyi kopyadan saydı benim finalim mahvolmuştu onun yüzünden...okul bittikten sonra odasına girdim yüzüne karşı bir sürü birşey söyledim çok şkr kurtuldum o okuldan......

VEE ewweeett gelelım fasulyenın faıdalarına...
dunku medenı hukuk sınavında sınavındaydık ,ve dekan geldı tum hukuk sınıflarında bu ne terbıyesızlık kac kısı kopyadan sorgulanıyor hepsı cezasını bulacaklardır. gecen sene cok sevdıgım 4.sınıfta ıkı kız ogrencıyı uzaklastırdım bırıncı sınıflar kurtulamayacak dedı.. ve ben ondan sonra zaten yıkıldım ve ne kımseyle konusmaya calıstım ne bısey cunku mecburum artık pazartesı sorguya alacaklar ve ıfademı ıstıyorlar.bır avukata teblıgatımı gosterdım oda sozlu savunma yapılacak dedı yazılı savunma vermeyecekmısız.sızce yazılı savunmayı tedbıren gotursemmı ama nasıl yazılır bılemıyorum kıı...su an 9 kısı farklı sınavlardan farklı kopya nedenlerınden dısıplındeymısızzzz:S

canım ya inan aklım sende... okudum hep ama bugüneymiş kısmet sana yazmak için...

hani çok kızdım sana dürüst söylemek gerekirse,eh be kızım neden yaptın bunu diye...burdan kulağını çok çektim ama farkındayımki sen dahada çok çektin kendi kulaklarını...

neyse hani,bazen çok üzüldüğümüz şeyler iyi olacak diğer olayların birer vesilesi olurmuş...

inşallah seninde hakkında hayırlısı olur...gelişmeleri bize bildir olurmu...bol şans

Valla canım üniversitede kopya çekmenin sonucu çok ağır oluyor.Birde senin vakıf üniversitesi daha zor.Çok samimi olduğun bir hoca varsa onla konuş istersen o birşeyler yapabilir ama tabi sözü geçen bir hoca olması lazım.

ahhhu gerçekten çok üzüldüm durumuna dün okudum ilk kez ama bişey yazamadım gece aklıma bişey geldi. Ne alaka diyeceksiniz belki ama ben de taa lise sonda disipline gitmiştim ve az kalsın tasdikname vericeklerdi elime neyse ki asıl sorumlu öğrenciyi bulduk ve zar zor itiraf ettirdik yalnızca kınama aldım ama beni çook uzun süre diken üstünde beklettiler okuldan atılıcaksın diye öss zamanı hiç ders çalışamadım o sürede tabi ki senin durumun çok daha farklı ve ciddi ama yaşadığın sıkıntıyı tahmin edebiliyorum. Herneyse söylemek istediğim şey eğer durumunun cezası uzaklaştırma veya benzeri bişey olacaksa yani siciline yazılıcak bişey, savunmandan sonra okulla ilişiğini kes kaydını aldır ne biliyim yani o ceza kesinse tabi bunu bir düşün belki çok zor bişey hayatını etkileyecek, bunu annenle de paylaş nolursa olsun bilmesi gerekiyor bence. Ama o cezayı alma bi boşluktan faydalan. Çünkü sen hukukçu olucaksın bunun senin hayatına olumsuz yansıyacağı bariz canım. Anladığım kadarıyla çok zeki bi kızsın ve istersen aynı şeyleri tekrar başarabilirsin. İnsanın emeğine, çektiği sıkıntılara kıyması çok zor belki ama aldığın eğitim hala sende bi şekilde össye girip eğitimine başka bi üniversitede devam edebilirsin. Allah'ım ya paranın gözü kör olsun. Bu sana çok olanaksız ve saçma gelebilir ama yine de fikrimi söylemek istedim. Umarım bunlara gerek kalmaz insafa gelirler.

cnmm göz korkutmaktan başka bşy deil bu..yarın savunma yaparkenn seni ilk başta korkuturlar sonrada bidaha olursa afetilmez yaptıgın diye bitririler konuşmayı..benim ev arkadaşlarım ikiside kopya çekerken ve aynı notu fotokobiyle çogaltmadan dolayı disipline gitmişlerdi..baya bi korkuttular sonundada ceza vermediler bidaha olmasın dedilerr..bugune kdr kimsenin kopyadan disipline gittigini görmedim cnm..

ahhucum dualarım seninle konunla bugün karşılaştım çok üzüldüm ya ne olacak herkes çekti öğrenciylen kopya bu kadar katı olamazlar ya inşallah affederler
yarını merakla bekliyorum gelince hemen yaz buraya

cnm dualarim seninle ins. bi sorun yasamazsin
rabbim yardimcin olsun hayatim

yarın savunma gunu buyuk gun dua edın arkadaslarım dua edınnnn....
etmez miyiz be tatlım. bak hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama senin için çok üzüldük ve emin ol yarın da hem dualarımızla hem de pozitif düşüncelerimizle yanında olacağız sen orada ifadeni verirken. sana kalkan olacağız. sonuç ne olursa olsun bundan 5-10 sene sonra gülerek anacaksın eminim. içini ferah tut. vicdan duygusuyla dolar umarım yarın kalpleri. "pis, böcük öğrenci" hissiyatını verip, bir iki de nutuk çekip, küçük dağlar bizimdirrr havasıyla konuşup yollarlar inşallahhhh. o zaman hep beraber bayram ederiz tatlım. yanındayız. sevgiler.a.s.

arkadaslar savunma hıc de bekledıgım gıbı degıldı. Olay anında olanla harıcınde hıcbırsey konusmama ızın vermedıler.sadce olay anında olanları anlat dedıler bende bır guzel ınkar ettım.yazdım ama cekmedım kolumdakı yazılar bana aıt degıldı vs seyler soyledım ne durumumu anlattırdılar ne bır sey.sorusturmacı hoca ben sadce burda senın daktılo gıbı savunmanı almak durumundayım burslusun falan benı ılgılendırmez bu ıfade kurula gıdecek karar verılıp evıne yollanacak cezan dedıler.
Ve ben bittim....

Hemen umudunu kesme canım ya dünyanın sonu değil sağlık olsun:( yine bulursun burs ne diyeceğimi de bilmiyorum :çok üzgünüm:

ahh bebegım yaa o burs oss bursuydu ve oss ye gırelı yıllar olmus tekrar bastan nasıl ceker ınsan sanırım okumayacagım artık gercı hala annemın bıldıgı hıcbırsey yok nasıl anlatacagımı hala bılemıyorummmmmm baska bırınden burs almak da canımı sıkar ben oyle bır vebale gıremem kaldı kı 3. senem e gelırım odemez ne bılım kımse dısıplınlı bırıne burs vermek de ıstemez kendımı hapısten cıkmıs ıs bulamayanlara benzetıyorum

bursa hiç başvurmadım anlamıyorum burs işinden ama öyle pes etme kuşum ya buralara kadar geldin eğer biri vermek isterse bulabilirsen reddetme sakın yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bundada bi hayır vardır kuşum:( bu arada annene söylesen iyi olur nasılsa öğrencek hem belki onun yapabileceği bişeyler vardır

canım ya bence burs konusunda öyle düşünme sonuçta 1 senen kalmış ve bölümün ücretine baktım 15000 TL sanırsam ceza olacaksa tek bursunun kesilmesi olsun bu parayı napar eder bulabilirsin yeter ki bitsin okulun

Back