Acil Lütfen!!! Düşük Yapanlar Yardim Edin Bebeğimi Düşürdüm Galiba!!!

Benim yengem dusurdugu icin ve bende gordugum icin iyi biliyorum korkutmak istemem ama sanirim dusuk yapmissiniz.Hemen doktora gitmenizi siddetle tavsiye ederim.Cok gecmis olsun..

bende düşük yaptım et parçası şeklinde geldi önce bence acil doktora git derim geçmiş olsun

gecmis olsun canim inan uzuldum ama elden bi sey gelmiyor sen kendine dikkat et bi dahasina insallah guzel olur ve bebegin sana tutunur aminnnnn

geçmiş olsun arkadaşım kader bu anlımıza ne yazıldıysa onları görüyorz allah en kısa zamanda tekrar kauştursun bebeğine

:1no2:bebişlerim inan çok üzüldüm allahın takdiri elden bişey gelmiyooo allahım sana sağlık verrsin bir an önce kendini toparlaman için güç versin inşallah amin

Aklıma geldikçe duramıyorum ağlıyrum.Benim için son şanstı sanki bu.Herşey bundaydı bitti gibi.Pek kendimi toparladım sayılamaz.Allahım büyük,inşallah tekrar vericek.Ama bu işler biraz pahalı.Herseferinde nerden bulucaz okadar parayı.Aşılama tutmadığında bu kadar üzülmemiştim.Çünkü bütün ümidim şans yüksek olduğu için tüp bebekteydi.Tutucak diye hep hayaller kurdum neler neler düşündüm. 6 tane dondurulmuş embriyom var.Onları kullanmayı düşünüyorum.Fakat % 15 düşüyormuş galiba tutma ihtimali.Onunla ilgili topiği okumuştum.Kafam iyice karıştı.Sizler ne dersiniz?

bebişlerim öncelikle geçmiş olsun canım. sanada üzülme demeyeceğim canım ama abartma yani isyan etme bebeğim olurmu . hayırlı zaman değildir belki. çok düşünğrsen rabbim kulum benden dahamı iyi biliyorki der ve bizi kendimizle bırakırmış. biz her işimizi O 'na havale edelim. O'ndan başka gidecek kapımız yok. O her şeyi muhahkkak kararlar. yalnız kafama bişey takıldı. çarşamba neden tekrar tahlil yapılacak hala bi ümit varmıki? ben sana o akşam sölememiştim bende de oldu korkma demiştim seni üzmeyeyim diye ama benim kanamam geldiğinde ikizlerim ölmüştü ondan kanmam gelmişti. sonrada geriye 1 tane kaldı. oda maşallah 4 yaşında şimdi. çokta ümit vermek istemem ama bende kanmam gelince hepsini kaybettim sanmıştım ama kızım kaldı. inşallah seninde öyle bişey olmuştur. hayırlısını isteyelim hayırlısı olsun. Allah bütün isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin canım. (KK dakilere İKİZ AMAAAAAAAA)

Canım diğer tarafa da yazdım ama çok geçmiş olsun Allahın takdiri sonuçta herşey ve herşeyde bir hayır vardır, inşallah bidahaki yüzünü güldürür, bence dondurulmuş embriyoları bi dene çünkü şansı az olsa bile enazından maliyeti düşük hemde üst üste hormon ilaçlarını yüklemektense arada bunları denemek daha iyi bence, hem senin embriyo sayında gayet iyi bunları çözdürünce de içinden iyilerini seçme şansı var enazından, biliyosun benim iki embriyom var bununda 1 tanesi iyi yani şansım çok az ama arada bunları deneyerek değerlendirmeyi düşünüyorum dediğin gibi okadar parada kolay kolay bulunmuyo her seferinde, belki bunlarla olur sende bi dene Allah büyüktür.

Bebişlerim.
Geçmiş olsun canım. Söyleyecek birşey bulamıyorum. Çok haklısın. Tüp bebek maddi ve manevi anlamda bizleri çok yoruyor. Ama çare yok. Kadwrimizi yaşıyoruz. Bu şekilde sabrımız sınanıyor. Hafta sonu hep dua ettim , allahtan sabrımızı artırması için.Hep şunun için dua ediyorum , Allahım eğer hayırlısı ise ver, senin izninle senin rızanla tüm kardeşlerime hayırlı evlatlar, sağlıklı evlatlar ver.Amin

Bebislerim, oncelikle cok gecmis olsun,allah sabir versin, dur bakalim, bu 3 embroyodan 3 unun de tutmadigi kesinmiymis, Hcg in dusmus ama yukselerek seyretme hali mumkun muymus, yani daha cok erken tabi ultrasonda gorunmez, tek yapilacak beta hcG, ile takip etmek gibi. Bu arada eger ucu de tutmadiysa 1 ay ara ver ve donmus embroyolarindan en iyisini kullan derim ben, hani derler ya bilir misin, dusugun ayagi icerde kalir, yani dusukten sonraki tutar genelde, ben de ocak ayinda 3 hafta sonunda dollenmis yumurtami dusurdum, rahme tutunamadi, bizimki normal dollenmeydi, daha test bile yapmamistim ama kendimi acayip hamile hissediyordum, biliyordum, regl gunu senin dedigin gibi bir parca dustu benden, 2 gun sonra da regl kanamam geldi, hala doktor bu klinik olarak pozitif hamilelik sayilmaz desede ben cok uzulmustum, ama bak bir sonraki siklus da hamile kaldim, simdi 7. haftami doldurdum. Allah verecekse olur, istemezse olmaz, ben dusukten sonra bir aksamustu cami ye gidip nafile namaz kilip dua ettim, hayirli bir bebis icin, yuce rabbim tak diye verdi. yani kaderindeyse yasarsin, bunun icin once sen elinden geleni yap sonra da allaha havale et dualarini.

SEni cok iyi anliyor ve sabirlar diliyorum, cok gecmis olsun bebisler.

hala içimde parça olabilir diye canım tekrar yaptır dedi ona göre içimi temizlicek ilaç vericek.Zaten hala ve hala kanamam var.Geçmedi.:çok üzgünüm:

bebebişlerim aynı durumdayız sanırım bende düşük yaptım aşılamadan tutan bebegim düştü ve içimde parca varmış ctesi günü temizletmedim hala kanamam ve sancılarım devam ediyor sanırım temizletmek zorundayım artık kendiliginden düşecegi yok cünkü

sanadamı ilaç vericek canım.Senin bebeğin ne kadarlıktı?

cnm cok gecmıs olsun inş allahım bıdaha hıc kımseye yasatmaz ve en kısa zamanda bızımde kucaklarımızı doldurur

bebişlerim canım yaa Allah yardımcın olsun..herşeyde vardır bir hayır...kendini fazla yıpratma ne olur...insanoğlunun başına herşey geliyor..rabbim dermansız dertler vermesin...sen sonuçta pozitif sonucu almış bir anne adayıydın...dondurulmuş embriyolarla tekrardan kalma olasılığın çokk yüksek...gerçi maddi olarak yıpranıyoruz ama meleğimiz için elimizdeki imkanlarımızı zorluyoruz...inşallah yüzünü tekrar güldürür rabibim...

Sanada çok geçmiş olsun canım.

kiz niye bekliyorsun kos hastane ye ne yarini belki dük yapmayida engellersin bekleme kiz ben olsam ucmustum bile,ben 2,5 aylikken düsük yaptim dedigin gibi et parcasi seklinde parca parca geldi .sen en iyisi bekleme canim bir an önce gittttt durma hadi kalkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…