Aklıma geldikçe duramıyorum ağlıyrum.Benim için son şanstı sanki bu.Herşey bundaydı bitti gibi.Pek kendimi toparladım sayılamaz.Allahım büyük,inşallah tekrar vericek.Ama bu işler biraz pahalı.Herseferinde nerden bulucaz okadar parayı.Aşılama tutmadığında bu kadar üzülmemiştim.Çünkü bütün ümidim şans yüksek olduğu için tüp bebekteydi.Tutucak diye hep hayaller kurdum neler neler düşündüm. 6 tane dondurulmuş embriyom var.Onları kullanmayı düşünüyorum.Fakat % 15 düşüyormuş galiba tutma ihtimali.Onunla ilgili topiği okumuştum.Kafam iyice karıştı.Sizler ne dersiniz?
Bebislerim, oncelikle cok gecmis olsun,allah sabir versin, dur bakalim, bu 3 embroyodan 3 unun de tutmadigi kesinmiymis, Hcg in dusmus ama yukselerek seyretme hali mumkun muymus, yani daha cok erken tabi ultrasonda gorunmez, tek yapilacak beta hcG, ile takip etmek gibi. Bu arada eger ucu de tutmadiysa 1 ay ara ver ve donmus embroyolarindan en iyisini kullan derim ben, hani derler ya bilir misin, dusugun ayagi icerde kalir, yani dusukten sonraki tutar genelde, ben de ocak ayinda 3 hafta sonunda dollenmis yumurtami dusurdum, rahme tutunamadi, bizimki normal dollenmeydi, daha test bile yapmamistim ama kendimi acayip hamile hissediyordum, biliyordum, regl gunu senin dedigin gibi bir parca dustu benden, 2 gun sonra da regl kanamam geldi, hala doktor bu klinik olarak pozitif hamilelik sayilmaz desede ben cok uzulmustum, ama bak bir sonraki siklus da hamile kaldim, simdi 7. haftami doldurdum. Allah verecekse olur, istemezse olmaz, ben dusukten sonra bir aksamustu cami ye gidip nafile namaz kilip dua ettim, hayirli bir bebis icin, yuce rabbim tak diye verdi. yani kaderindeyse yasarsin, bunun icin once sen elinden geleni yap sonra da allaha havale et dualarini.
SEni cok iyi anliyor ve sabirlar diliyorum, cok gecmis olsun bebisler.