Acil Lütfen!!! Düşük Yapanlar Yardim Edin Bebeğimi Düşürdüm Galiba!!!

neyse beni anlamadınız gelince konuşuruz bu rahatlık değil beklenen bişeydi benim adet gibi kanamalarım vardı

Bu kanamalar için dr sana ne dedi aspirin mi verdi yatman gerekiyor demedi mi bir de progestoron falan verdi mi düşen parçanın içinde beyaz bişeyler varmıydı

bebislerim;
ben seni cok iyi anladim canim..ve inan cok uzuldum senin adina insallah bebisine bisey olmamistir..cok merak ediyorum seni su anda!!!Allah yardimcin olsun!!!

canım sen kımsenın soyledıgıne bakıpta zaten harap olmus sınırlerını bozma.senın yasadıklarını o andakı duygularını senden baska kımse anlamaz.zaten herseyın hayırlısı yapılması gereken bırsey varsa sende doktorunda yapacaktır zaten....senın rahat oldugunu dusunmek bıle ( helekı okadar ugrastan sonra elde edılen bır mucıze ıcın )cok yersız ve dusuncesızlık....diye dusunuyorum...

Bence de neden kızın üstüne gidiyorsunuz anlamıyorum??Daha beta hcg bile yaptırmamış kanda çıkmaz diye.Ultrasonda hiç görünmez.Yani belliki 3-4 haftalık hamile eğer hamileyse.Eğer kanama olduysa eşi muhtemelen tüp bebek tutmadı diye düşümüştür.Regl oldu sanmıştır.Gece ortalığı ayağa kaldırmaktansa sabahı beklemekle daha mantıklı davranmış 7-8 haftalık bebek değil ki bu...Herkesi kendi eşinizle kıyaslamayın.

Bebişlerim nasılsın bugün kanaman devam etti mi?
Belki embriyolardan biridir sadece hemen olumsuz düşünme olur mu?
3 taneydi ne de olsa.

Arkadaşlar beni anlayan ve yanımda olan herkese çok çok ama çok teşekkür ederim.Dr.gittim rahim duvarı kalın iyi, bhcg yi bekleyelim dedi.Değer 120 yada 100 ün üstü çıkarsa iyi dedi.Ama benim değer malesef 28 çıkmış.Yani düşen bebekmiş.Progestonu kes dedi.Çarşamba günü tekrar bhcg yaptırcam ona göre rahmin tam temizlenmesi için ilaç vericekmiş.

Olmadı yani tutunamadı bebişim.Çok kötü bişeymiş,Allahım kimsenin başına vermesin.AMİN.

Allah yardımcın olsun canım pes etme, en kısa zamanda inşallah sağlık ve huzurla bebek sahibi olursun

ümidini kesme canım belkide yüksek çıkıcak çarşamba günü inşallah bebişin sendedir.. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah bende önümüzdeki ay mikroenjeksiyona başlıycam inşallah...

Seda♥Recep;2181462 .!.:
ümidini kesme canım belkide yüksek çıkıcak çarşamba günü inşallah bebişin sendedir.. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah bende önümüzdeki ay mikroenjeksiyona başlıycam inşallah...

Sanmıyorum canım düşen bebekmiş dedi dr.Bide progesteronuda bıraktırdı.

Arkadaşlar beni anlayan ve yanımda olan herkese çok çok ama çok teşekkür ederim.Dr.gittim rahim duvarı kalın iyi, bhcg yi bekleyelim dedi.Değer 120 yada 100 ün üstü çıkarsa iyi dedi.Ama benim değer malesef 28 çıkmış.Yani düşen bebekmiş.Progestonu kes dedi.Çarşamba günü tekrar bhcg yaptırcam ona göre rahmin tam temizlenmesi için ilaç vericekmiş.

Olmadı yani tutunamadı bebişim.Çok kötü bişeymiş,Allahım kimsenin başına vermesin.AMİN.

Canım çarşamba günü tekrar yaptır dediklerine göre hala bir umudun var.
Yağmurun mucizesi de böyle olmamışmıydı???

Canım çarşamba günü tekrar yaptır dediklerine göre hala bir umudun var.
Yağmurun mucizesi de böyle olmamışmıydı???

ama onun ilk zamanlardı canım benden parça düştü değerde 60 tan 28 e düştü birden. Canım dr. üzgünüm dedi,hiç umut vermedi.Sen bana hala umut verdiğin için teşekkür ederin.Saol canımsın...

çok üzgünüm canım.allah yardımcın olsun.

çok çok geçmiş olsun üzülme dua et rabbim başka acılar vermesin içecek suyu yokmuş bende 5 aylık düşük yaptım allah sabrını veriyo sen kendine artık dikkat et

herseyde bır hayır vardır.sakın kendını uzme.senı anlamıslar yada anlamamıslar hıc bırsey onemlı degıl sen kendı moralını yuksek tut.bızde bu sekılde sınanıyoruz hayatta..bılıyorsun zaten bızler ıcın bebek bır mucıze.mucızelere ulasmakta sabır ve ugras ıster......

benimkide düştü canım hayırlısı neyse o olsun ve benimkide aşılama sonucu olmuştu 3 haftalıktı her şeyde 1 hayır vardır

X