Acil Lütfen!!! Düşük Yapanlar Yardim Edin Bebeğimi Düşürdüm Galiba!!!

ne kadar sakinsin....çok ilgimi çekti şuan (inş öyle bişey yoktur)bebeğini kaybetmiş olabilrsn hala kocam yarın ara dedi diyorsun....
inş bi sorun yoktur....

evet bende kendi kendime oyle dedim esi cok sakin bence ben esim hemen beni alar hastaneye kacar vallaha sen hala burdasin canim
allah korusun her an bi sey olabilir git bi bakin benneyaptımki

Canım düşükte çok şiddetli ağrı olur demişti bana kuzenim.Kendisi birkaç defa düşük yaşamıştı.
Birde sonrasında adet kanaması şeklinde kanama devam eder dedi.

İnşallah öyle birşey olmaz canım.

Arkadaşlar napabilir ki eşi istemiyorsa.
Kavga mı etsin zaten streste olmasa bize gelmezdi.
Kimse kimsenin yaşadığını kendi yaşamadan yeterince anlayamaz.

Soruya odaklansak daha faydalı olabiliriz.

canim kusura bakma gormedim benim iki aylikti once parca kanama ve dusukle sonucuda kurtaj oldu ama benim bebegim oluydu

Canım inşallah yanılıyosundur inşallah, Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın amiiiiin

canım benim zaten sürekli kanamam vardı yani düşük riskim zaten vardı doktor parça gelince haber ver dedi.hemşireye mesaj attım cevap verdi beni doktor arıcak bugün daha aramadı.Düşük riski çok yüksekti yani beni takp edenler bilir bunu bekliyordum.Ama ben asprine kafayı taktım dün kullanmıştım ondan mı oldu.

kasıklarımda çok ağrı vardı canım wc ye gittim tam sifonu çekicekken tesadüfen gördüm farketmem mucize yine kanamam gelmiş ama bende bir hafifleme var karnımın şişkinliği indi karnımı içime çekince acıyordu o yok.bugünde bhcg yaptırıyımmı diye düşünüyorum ama bir haftada anca düşüyormuş galiba belli olurmu dr um arıcak belki çağırır.Bide düşük tehlikesi olanları burda hastaneye yatıpta 4 kg.luk serum alanları okudum bana bu denmedi.bana 3 tane embriyo konulmuştu tutmayanlardan parçlar olabilirmi.

bende bu duruma bı anlam weremedım ustelık tedavıyle olmus bı bebek bu ıstememek gıbı bı durum soz konusu dııl oysa. ole rahatsınız kı hala dr arıycak dıyosunuz cok enteresan walla sastım kaldım.allah bebegınıze yardım etsın

doktorunla hemen konuş.bu kadar rahat olman bencede rahatsız edici bir durum..
burda bizler panik olduk sen gayet rahatsın.hayırlısı olsun sizin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…