- 29 Eylül 2007
- 384
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi bebixsxlerim
neyse beni anlamadınız gelince konuşuruz bu rahatlık değil beklenen bişeydi benim adet gibi kanamalarım vardı
Seda♥Recep;2181462 .!.:ümidini kesme canım belkide yüksek çıkıcak çarşamba günü inşallah bebişin sendedir.. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah bende önümüzdeki ay mikroenjeksiyona başlıycam inşallah...
Arkadaşlar beni anlayan ve yanımda olan herkese çok çok ama çok teşekkür ederim.Dr.gittim rahim duvarı kalın iyi, bhcg yi bekleyelim dedi.Değer 120 yada 100 ün üstü çıkarsa iyi dedi.Ama benim değer malesef 28 çıkmış.Yani düşen bebekmiş.Progestonu kes dedi.Çarşamba günü tekrar bhcg yaptırcam ona göre rahmin tam temizlenmesi için ilaç vericekmiş.
Olmadı yani tutunamadı bebişim.Çok kötü bişeymiş,Allahım kimsenin başına vermesin.AMİN.
Canım çarşamba günü tekrar yaptır dediklerine göre hala bir umudun var.
Yağmurun mucizesi de böyle olmamışmıydı???
çok üzgünüm canım.allah yardımcın olsun.Arkadaşlar beni anlayan ve yanımda olan herkese çok çok ama çok teşekkür ederim.Dr.gittim rahim duvarı kalın iyi, bhcg yi bekleyelim dedi.Değer 120 yada 100 ün üstü çıkarsa iyi dedi.Ama benim değer malesef 28 çıkmış.Yani düşen bebekmiş.Progestonu kes dedi.Çarşamba günü tekrar bhcg yaptırcam ona göre rahmin tam temizlenmesi için ilaç vericekmiş.
Olmadı yani tutunamadı bebişim.Çok kötü bişeymiş,Allahım kimsenin başına vermesin.AMİN.