Acil Lütfen!!! Düşük Yapanlar Yardim Edin Bebeğimi Düşürdüm Galiba!!!

bebixsxlerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
384
0
43
arkadaşlar biraz önce serçe parmağımın yarısı kadar et parçası geldi düşük böylemi 3-4 haftalıkken düşük yapan varmı? lütfen cevap bekliyorum.yarını bekleyemiyorum doktorla konuşmak için

doktor falan arayamazmisin ki hastane falan vallaha bende hic anlamiyorum insallah kotu bi sey yoktur allahim yardimcin olsun

vala canım yat dinlen bari hiç bilmiyorum ki bilen arkadaşlar görür inş dr gitsen acile falan ne bileyim allah yardımcın olsun canım

Allah yardımcınız olsun inşallah..
Hemen acile gitseniz,yani önemli bir şey olmasa bile doktora görünmekte fayda var bence..

arkadaşım bence yarınlık bişey yk sen bence hemen ara sor sonra pisman olma bügünün işini yarına bırakma bence canım bu normal bi başağrısı karın ağrısı değil sen ara sor ne diyecek hiç değilse için rayat uyu

bi arkadasim var dusukle ilgili bi sey dedi
muhtemelen dedi o et parcasi allah korusun insallah degildir dedi dusukdur dedi acilen hastaneye gitsin baksinlar dedi belki bi sey olmaz ama en azindan bakmis olurlar

canim seni uzmek istemem ama benim bebegimin dusuk baslangici oyleydi
ciger gibi mi yani kopkoyu
ve arkasindan kanama geldiyse uzgunum
hic durma ben gece siddetli sanciyla kendimi kurtaj masasinda buldum
insallah bisey olmamistir ama kanama neysede bu parca neyin nesi anlamadim yaaa

düşük yapsan ağrıdan duramazsın ama bir sorun olması ihtimaliyle doktorunla görüşmelisin. tüpbebek doktorun yada hemşiren numarasını vermedimi? panik yapma bende de olmuştu. bazen olabliyor. sen yinede görüşmeye çalış güzelim. birde tüpbebekten sonra bebek asprini veriyolar bana vermişlerdi en azından eğer kullanıyorsan hemen bırak.

ne kadarlıktı düşük yaptığında kırmızıydı koyu değildi

sendede oldu peki düşük değilmiydi

asprini hemşire bırak dedi,doktor bırakma dedi neden bırakmalıyım

bence sen esine anlat cunku allah korusun hersey olabilir uzulmenizi istemem
et parcasi cogu zaman dusuk olasiligi oluyor en iyisi gidin hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…