Acil Lütfen!!! Düşük Yapanlar Yardim Edin Bebeğimi Düşürdüm Galiba!!!

gecmis olsun canim benim acil deyince heman basini okuyup cevap yazdim sonra gördüm düsük oldugunu canim insallah bidaki sefere sen moralini yüksek tut biliyorsun bu sart,benim ilk gebelikte ikizdi biri 2,5 aylikken düstü digeri kalmisti bir sey olmadi rabbim emri bir melek bizi bekliyor cennette insallah bi daki sefere canim tüm kalbimle dua edecegim insallah ALLAHIM TÜM ISTEYEN KULUNA VERSINNNN.AMIN AMIN AMIN

Amin canım.Allah büyüktür.Umudumuzu kaybetmicez inşallah.Rabbim bize sabır versin.

(bebişlerim) çok geçmiş olsun çok üzldüm.Umarım bir daha ki sefere olur.Sen dua etmeyi eksik etme.Bende dua ederek hamile kaldım.Arada namz kılarak dua et.Bende ilk düşük yaptım ikincide oldu şimdi 2 yaşında oğlum var.Allahım buradaki herkese ama herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlar nasip etsin inşallah.Emin olun dualarım sizinle...

bebislerim ne zamandir giremiyordum yeni okudum ve cok uzuldum bebegini kaybetmene bunun acisini yasayan anlar..ben seni cok iyi anliyorum insallah yeniden olur birdahaki ay!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…