• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısınız ? Yapıstırıcı kullanırken gözümde yanma oldu ?

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
kızlar bişey yapıştırmam gerekiyordu ve şu anında yapısan uhu tarzı yapıstırıyı sıkarken gözüme gelmedi ama birden gözüm yandı hemen yıkadım ama korkuyorum bişey olur mu ki ?
Başına böyle bişey gelen var mı ?

Ben ondan çok kullandım ogrencilik hayatım hep onunla geçti, kullanırken gözde yanma yapıyor biraz. Gözüne sıçramadi ise bı şey olmaz bol su ile yika ama sıçradı ise mutlaka doktora git.

Ben ondan çok kullandım ogrencilik hayatım hep onunla geçti, kullanırken gözde yanma yapıyor biraz. Gözüne sıçramadi ise bı şey olmaz bol su ile yika ama sıçradı ise mutlaka doktora git.
Yok sıcrama olmadı ama birden gözümü yakınca cok korktum ilk defa basıma geldi,
Sıcrama olsa yapısırdı gözlerim diye düsünüyorum birde tam su gibi de degil tam uhu gibide sıçrama ihtimali düsük :/
Şimdi acaba sıcradımı diye korkmaya basladım,
Zaten kaygı bozuklugum var.. :(

Bence sicrasa bilirdiniz. Yani şimdi kaygidan acaba sıçradı mi diye düşünüyor olabilirsiniz. Dediğiniz yapistirici tam olarak benim ki ile aynı mi bilemedim ama benim kullandigim da çok güçlü yapıştırıcı idi. Güçlü yapistiricilar malesef gözde yanma yapıyor ben her gün kullanmak zorunda kaliyordum okul işlerim icin ordan biliyorum. Bence sıkıntı olmaz. Sicramamis sonucta. Yine de içiniz rahat etmiyorsa gidin doktora

Uhu tarzı maddelerle yakın temas kurunca içindeki etkenlerden dolayı gözde yanma yapabiliyor. Normal birşey yani. Yüzünüzü yıkayın geçer

Bence sicrasa bilirdiniz. Yani şimdi kaygidan acaba sıçradı mi diye düşünüyor olabilirsiniz. Dediğiniz yapistirici tam olarak benim ki ile aynı mi bilemedim ama benim kullandigim da çok güçlü yapıştırıcı idi. Güçlü yapistiricilar malesef gözde yanma yapıyor ben her gün kullanmak zorunda kaliyordum okul işlerim icin ordan biliyorum. Bence sıkıntı olmaz. Sicramamis sonucta. Yine de içiniz rahat etmiyorsa gidin doktora
Teşekkür ederim cvb için,Yapıstırıcı patex marka bilmiyorum kullandıklarınızla aynımı ?

Temiz hava al soğandan gözlerin yanınca da açık havaya çıkmıyor Musun?
Teşekkür ederim, Eşim gibi konustunuz,
İşte korkum göze bişey olurmu diye,
Herhangi bi sıkıntım yok şuan :/

Bişey olmaz korkma
Teşekkür ederim inşallah :(
Uhu tarzı maddelerle yakın temas kurunca içindeki etkenlerden dolayı gözde yanma yapabiliyor. Normal birşey yani. Yüzünüzü yıkayın geçer
Teşekkür ederim,
Yıkadım ama yinede korkuyorum :/

Teşekkür ederim cvb için,Yapıstırıcı patex marka bilmiyorum kullandıklarınızla aynımı ?

Teşekkür ederim, Eşim gibi konustunuz,
İşte korkum göze bişey olurmu diye,
Herhangi bi sıkıntım yok şuan :/

Teşekkür ederim inşallah :KK43:

Teşekkür ederim,
Yıkadım ama yinede korkuyorum :/
Benim kullandığım da başka markaydi. Bı şey olmaz korkma. Gözüne gelmemiş bile. Yanma herkes de oluyor

Back