• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısınız lütfen

IMG_7767.webp
Şu mor gibi diil mi dar

Merhaba herkese. %100 polyester Boydan bir elbisem var fakat giydiğimde vücuduma yapışıyor üstelik kilotlu çorapla giyince tamamen sarıyor vücudumu bunu engellemek için ne yapmam lazım elbisemi çok beğeniyorum ama bu sebepten dolayı giyemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Astar bulamıyorsan astar icin saten bi kumas al. Istediğin elbiseye gore diktir. Ben hep elbiselerin altina giyiniyorum.

Ruh halimle ne alakasi var hanfendi. Bakiniz sizin mesajiniz. Daracik demem mi suc oldu.

Bazı kumaşlar dar olmasa bile yapısından dolayı vücuda yapısıyor. Hatta bacaklarda toplanıyor. Benim de vardı böyle bir elbisem. Denerken corapla denememistim. Ancak eve gelip de corapla giyince yapıstı kaldı, giyemedim maalesef.

Yani demek istediğim, yapışması dar olduğu anlamına gelmiyor.

Merhaba herkese. %100 polyester Boydan bir elbisem var fakat giydiğimde vücuduma yapışıyor üstelik kilotlu çorapla giyince tamamen sarıyor vücudumu bunu engellemek için ne yapmam lazım elbisemi çok beğeniyorum ama bu sebepten dolayı giyemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Hiç sevmem o tür elbiseleri, insanı olduğundan göbekli ve kalçali gösterir. Bayağı durur. Giymezdim. Başka şık zarif elbise alırdım

Bazı kumaşlar dar olmasa bile yapısından dolayı vücuda yapısıyor. Hatta bacaklarda toplanıyor. Benim de vardı böyle bir elbisem. Denerken corapla denememistim. Ancak eve gelip de corapla giyince yapıstı kaldı, giyemedim maalesef.

Yani demek istediğim, yapışması dar olduğu anlamına gelmiyor.

Dar derken sikmiyor olabilir ama dar bir goruntu verebilir.

Dar derken sikmiyor olabilir ama dar bir goruntu verebilir.

Cok haklısınız. Yapışınca dar gibi duruyorlar. Ama iste bir yapismasalar, hiç öyle durmayacaklar:)

Hem dar giyinmek de bir tercih değil mi? Ben mesela bir iş toplantısında rahatsızlık verecek şeyler giyinmem ama giyene de saygı duymak düşer bize.

Cok haklısınız. Yapışınca dar gibi duruyorlar. Ama iste bir yapismasalar, hiç öyle durmayacaklar:)

Hem dar giyinmek de bir tercih değil mi? Ben mesela bir iş toplantısında rahatsızlık verecek şeyler giyinmem ama giyene de saygı duymak düşer bize.

Bence kalem etek bir toplanti icin daha uygundur ama kendi tercihi tabi.

Back
X