- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi tagsforlikes
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet polyester demiştinEvet dar uzun fakat kumaşı polyester kalem etek gibi eteği triko diil ki
Aynen canımAy evet polyester demiştin
Başlığımı daha fazla meşgul etmeyin
Başkasını alıntılasanda konu benim konum başlık bana ait
Yok tatlım toplantıyaAbla düğüne mi?
ByeSakin sakin. ben kapıyı çekip çıkarım atara gerek yok![]()
Yok tatlım toplantıya
Yok tatlım toplantıya
Daracık olduğunu nereden çıkarttın ya bu nasıl bir ruh halidirToplantiya daracik elbiseyle gitmenizdeki neden?
Ruh halimle ne alakasi var hanfendi. Bakiniz sizin mesajiniz. Daracik demem mi suc oldu.Daracık olduğunu nereden çıkarttın ya bu nasıl bir ruh halidir
fakat giydiğimde vücuduma yapışıyor üstelik kilotlu çorapla giyince tamamen sarıyor vücudumu
Astar bulamıyorsan astar icin saten bi kumas al. Istediğin elbiseye gore diktir. Ben hep elbiselerin altina giyiniyorum.Merhaba herkese. %100 polyester Boydan bir elbisem var fakat giydiğimde vücuduma yapışıyor üstelik kilotlu çorapla giyince tamamen sarıyor vücudumu bunu engellemek için ne yapmam lazım elbisemi çok beğeniyorum ama bu sebepten dolayı giyemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Ruh halimle ne alakasi var hanfendi. Bakiniz sizin mesajiniz. Daracik demem mi suc oldu.
Elektriklenmesen dolayı aşıyor yapışıyor dedim ben elbise daracık demedimRuh halimle ne alakasi var hanfendi. Bakiniz sizin mesajiniz. Daracik demem mi suc oldu.
Hiç sevmem o tür elbiseleri, insanı olduğundan göbekli ve kalçali gösterir. Bayağı durur. Giymezdim. Başka şık zarif elbise alırdımMerhaba herkese. %100 polyester Boydan bir elbisem var fakat giydiğimde vücuduma yapışıyor üstelik kilotlu çorapla giyince tamamen sarıyor vücudumu bunu engellemek için ne yapmam lazım elbisemi çok beğeniyorum ama bu sebepten dolayı giyemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Bazı kumaşlar dar olmasa bile yapısından dolayı vücuda yapısıyor. Hatta bacaklarda toplanıyor. Benim de vardı böyle bir elbisem. Denerken corapla denememistim. Ancak eve gelip de corapla giyince yapıstı kaldı, giyemedim maalesef.
Yani demek istediğim, yapışması dar olduğu anlamına gelmiyor.
Dar derken sikmiyor olabilir ama dar bir goruntu verebilir.
Cok haklısınız. Yapışınca dar gibi duruyorlar. Ama iste bir yapismasalar, hiç öyle durmayacaklar:)
Hem dar giyinmek de bir tercih değil mi? Ben mesela bir iş toplantısında rahatsızlık verecek şeyler giyinmem ama giyene de saygı duymak düşer bize.