• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısınız lütfen

Herkesin aciliyetleri sizin aciliyet anlayışınızla aynı olmak zorunda değil bir öneriniz olmayacaksa konuma cevap yazmak zorunda değilsiniz

Size cevap yazmadım ki başka bir arkadaşı alıntıladım.. Nereye yazacağıma da karışmayın bence..

Evden cikamiyor musunuz alisveris icin? Gecen hafta netten siparis etseydiniz simdiye gelmis olurdu ihmal etmissiniz sanirim
Aynen ihmal ettim sanırım yinede teşekkür ederim ilginiz için başka çözümler bulmaya çalışırım artık

İçine astar giy. Jüpon derler ama onlar genelde kısa oluyo. Dizde kalıyor. Benim de öyle bir elbisem vardı. Elbisenin rengi siyahtı. Siyah lastikli bir etek bulmuştum. Onu giyiyordum altına astar niyetine. Elbise de uzun bir arada. Gayat güzel oluyordu kullanışı da rahattı

İçine astar giy. Jüpon derler ama onlar genelde kısa oluyo. Dizde kalıyor. Benim de öyle bir elbisem vardı. Elbisenin rengi siyahtı. Siyah lastikli bir etek bulmuştum. Onu giyiyordum altına astar niyetine. Elbise de uzun bir arada. Gayat güzel oluyordu kullanışı da rahattı
Teşekkür ederim canım güzel fikir bu

Merhaba herkese. %100 polyester Boydan bir elbisem var fakat giydiğimde vücuduma yapışıyor üstelik kilotlu çorapla giyince tamamen sarıyor vücudumu bunu engellemek için ne yapmam lazım elbisemi çok beğeniyorum ama bu sebepten dolayı giyemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Çok basit
Kürk gibi tüylü yelek

Back
X