- 18 Mayıs 2015
- 231
- 73
- 28
- 35
- Konu Sahibi tagsforlikes
Cevap yazarak kendini niye yordun o zamanAcil baktım da ,acil bakacak birşey göremedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap yazarak kendini niye yordun o zamanAcil baktım da ,acil bakacak birşey göremedim![]()
Herkesin aciliyetleri sizin aciliyet anlayışınızla aynı olmak zorunda değil bir öneriniz olmayacaksa konuma cevap yazmak zorunda değilsiniz
Valla hiç yorumladım,iki tik sonuçta. ..Cevap yazarak kendini niye yordun o zaman
Başlığımı daha fazla meşgul etmeyinValla hiç yorumladım,iki tik sonuçta. ..
Başkasını alıntılasanda konu benim konum başlık bana aitSize cevap yazmadım ki başka bir arkadaşı alıntıladım.. Nereye yazacağıma da karışmayın bence..
Bende Yok malesef yaiçine kombinezon giyin.
Baya yapışıyor malesef haklısınız mevsim şartlarından dolayıda çorapsız mümkün olmaz kiValla bu aksamdan sabaha yapilacak bir sey yok
Ya astar alinmali ya da corapsiz giyilmeli
Evden cikamiyor musunuz alisveris icin? Gecen hafta netten siparis etseydiniz simdiye gelmis olurdu ihmal etmissiniz sanirimBaya yapışıyor malesef haklısınız mevsim şartlarından dolayıda çorapsız mümkün olmaz ki
Aynen ihmal ettim sanırım yinede teşekkür ederim ilginiz için başka çözümler bulmaya çalışırım artıkEvden cikamiyor musunuz alisveris icin? Gecen hafta netten siparis etseydiniz simdiye gelmis olurdu ihmal etmissiniz sanirim
Teşekkür ederim canım güzel fikir buİçine astar giy. Jüpon derler ama onlar genelde kısa oluyo. Dizde kalıyor. Benim de öyle bir elbisem vardı. Elbisenin rengi siyahtı. Siyah lastikli bir etek bulmuştum. Onu giyiyordum altına astar niyetine. Elbise de uzun bir arada. Gayat güzel oluyordu kullanışı da rahattı
Aynen malesef denedim baya yapışıyorBol olup yapışan kumaşlar külotlu çorapla atletle hiç olmuyor.
Çok basitMerhaba herkese. %100 polyester Boydan bir elbisem var fakat giydiğimde vücuduma yapışıyor üstelik kilotlu çorapla giyince tamamen sarıyor vücudumu bunu engellemek için ne yapmam lazım elbisemi çok beğeniyorum ama bu sebepten dolayı giyemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Pardon anlayamadım ama tüylü etek mi giyeyim elbisenin altınaBence benim mesajdan sora bu konu kapansın
Kesin çözüm![]()
Dar elbise diil mi bu triko gibi yapışanPardon anlayamadım ama tüylü etek mi giyeyim elbisenin altına
Pardon anlayamadım ama tüylü etek mi giyeyim elbisenin altına
Evet dar uzun fakat kumaşı polyester kalem etek gibi eteği triko diil kiDar elbise diil mi bu triko gibi yapışan