Çok erken yapmissin 5.gün embriyolari bile bazen cikmiyo 6.günde. 8.günden sonra test yap bana sorarsanİlk tüp bebek deneyimim transfer günü hariç bugün 6. Günüm 3. Gün emriyosu çift transfer oldum. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sizce test yanılabilir mi? Böyle olup sonrasında kanda pozitifi gören var mı ? Lütfen bana yardımcı olun
Hangi markayı yaptın canmİlk tüp bebek deneyimim transfer günü hariç bugün 6. Günüm 3. Gün emriyosu çift transfer oldum. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm sizce test yanılabilir mi? Böyle olup sonrasında kanda pozitifi gören var mı ? Lütfen bana yardımcı olun
Taze transfermi canm hangi marka ile yapmıştın transfer hariç 6. Gün mü yapmıştınızBenim beşinci gün Embriyosu çıkmıştı anca altıncı günde.sizin üçüncü gün Embriyosu o yüzden erken boşalma olmus
Evet ama silikte olsa çıkar diye düşünmüştümBenim beşinci gün Embriyosu çıkmıştı anca altıncı günde.sizin üçüncü gün Embriyosu o yüzden erken boşalma olmus
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir artık kanı bekleyecegim 10 Mart kan günüm.Çok erken yapmissin 5.gün embriyolari bile bazen cikmiyo 6.günde. 8.günden sonra test yap bana sorarsan
12. Günde test yapılmıyor mu neden erkenden yapıp kendini
Haklısın ne biliyim burada okuduklarımdan gaza geldim çünkü biliyorsunuz bakıp pozitif netice alan var 6. Günde12. Günde test yapılmıyor mu neden erkenden yapıp kendini üzüyorsun ki
Yok canım dondurulmuş.transfer günü ile birlikte 6.gundu.markasini hatırlamıyorum erken gebelik testiyleTaze transfermi canm hangi marka ile yapmıştın transfer hariç 6. Gün mü yapmıştınız
Yok canım henüz erken merak etmeEvet ama silikte olsa çıkar diye düşünmüştüm
Ay inşallah dua edin banaYok canım henüz erken merak etme
Pembe neyaz mıydı canmm nimo falan olanilir mi kutusu beyazlı yeşilli gibiYok canım dondurulmuş.transfer günü ile birlikte 6.gundu.markasini hatırlamıyorum erken gebelik testiyle
Canam nimo falan mıydıı kutusu yeşilli beyzlı gibimiHayır dondurulmuş transfer transfer günü hariç 6. Gün .markayı bilmiyorum ucuz bir şey ama 50 tl ye aldım bir de sabah yapmadım ben öğleden sonra yaptım. Dünden beri çok belirti hissettim bel ağrım meme hassasiyeti şişmesi ve kasıklarımda inanılmaz ara ara kramplar o yüzden yaptım ama tek çizgi çıktı.
Koyu yeşilli evetCanam nimo falan mıydıı kutusu yeşilli beyzlı gibimi
Koyu yeşilli evet
Yok canım bilindik markalardan bir tanesiydi dışı pembe olan neden sordun canım sen de mi test yaptınPembe neyaz mıydı canmm nimo falan olanilir mi kutusu beyazlı yeşilli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?