Baktım canm ama online testleri açmıyorlar kafam karıştı nasıl bi program yapsamda ders çalışsam diyeAçık öğretimin web sitesine gir orada dersler veriliyor sanırım oradan daha kesin net cevaplar alabilirsiniz
Çooook çook teşekkürler canımÖzkan çelenin ders anlatımları var oraya bir bak istersen
Çooook çook teşekkürler canım
Cok harikaymış teşekkürler[/QUOTE]Çok harikOTE="2KediAnnesi, post: 39705453, member: 539631"]Birde duolingo diye bir sayfa var orası kesinlikle cok yardımcı olur sana pratik yapman acısından. App olarakta indirebilirsin
Yani kaldıgım derse tekrar nasıl çalışayım kitabı baştan sona tekrar okuyarak mı napimAçık lise sınavlarının çok zorlayıcı olacağını sanmıyorum. Konularınızın bir listesi var mı? Nasıl program önerebiliriz ki bu halde?
Peki nasıl günlük çalıstınıznesesiyeteçalıştınız her g9705850 .!.:İngilizce pratik gerektirir. Hele bir tadını alsanız neşeyle konuşur dinler testleri kolayca çözersiniz. Öncelikle önyargıyı bırakın. Yazarak ve kelime öğrenerek çalışıyorum İngilizceye. Grammerde çok önemli tabiki. İnternetten grammerleri dinliyorum. Sonrası pratiğe dökme. Tarihi bir ara hiç sevmiyordum. Günlük çalışarak tarihi çok sevmeyi başladım. Olaylar yaşanıyor gibi oluyor gözümde. Bence şimdiden başlayın. :))
Plan programla tabikide. Birde azim olacak. En azında o günkü konuları bir kez okuyup yazacaksınız. :) kesin başarı diyorum. Hem de bilgiler kalıcı oluyor. Rica etsem İngilizce ve tarih konularınız nedir yazar mısınız ?Peki nasıl günlük çalıstınız
Yani kaldıgım derse tekrar nasıl çalışayım kitabı baştan sona tekrar okuyarak mı napim
İngilizce konuların
Socıety AnD life
Jobs
Sport
Sımple present tenseDilbilgisi konuları neler peki?