Açıköğretim

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.108
79.521
Merhaba bayanlar Benim şöyle bir derdim var ki aman aman bi dert değil çok şükür açık lise 2. Sınıftayım(düz) mayıs 31 sınavım var tarih ve İngilizceden kaldım şimdiden ders çalışmaya baslayayım mı? Nasıl çalısmalıyım? Nasıl bi ders programın olmalı? Açık lise okumak çok zor İngilizceye nasıl çalışıcam? Kafam karman çorman oldu yardımcı olursanız mutlu olurum

Açık öğretimin web sitesine gir orada dersler veriliyor sanırım oradan daha kesin net cevaplar alabilirsiniz

[QUOTEindirdinah nnesi, post: 39705453, member: 539631"]Birde duolingo diye bir sayfa var orası kesinlikle cok yardımcı olur sana pratik yapman acısından. App olarakta indirebilirsin[/QUOTE]
Hemen indirdim ah ne kadar teşekkür etsem azdır sagol

Çok harikOTE="2KediAnnesi, post: 39705453, member: 539631"]Birde duolingo diye bir sayfa var orası kesinlikle cok yardımcı olur sana pratik yapman acısından. App olarakta indirebilirsin[/QUOTE]
Cok harikaymış teşekkürler

Çok harikOTE="2KediAnnesi, post: 39705453, member: 539631"]Birde duolingo diye bir sayfa var orası kesinlikle cok yardımcı olur sana pratik yapman acısından. App olarakta indirebilirsin
Cok harikaymış teşekkürler[/QUOTE]

Rica ederim canım insallah yardımı dokunur

Açık lise sınavlarının çok zorlayıcı olacağını sanmıyorum. Konularınızın bir listesi var mı? Nasıl program önerebiliriz ki bu halde?

İngilizce pratik gerektirir. Hele bir tadını alsanız neşeyle konuşur dinler testleri kolayca çözersiniz. Öncelikle önyargıyı bırakın. Yazarak ve kelime öğrenerek çalışıyorum İngilizceye. Grammerde çok önemli tabiki. İnternetten grammerleri dinliyorum. Sonrası pratiğe dökme. Tarihi bir ara hiç sevmiyordum. Günlük çalışarak tarihi çok sevmeyi başladım. Olaylar yaşanıyor gibi oluyor gözümde. Bence şimdiden başlayın. :))

Peki nasıl günlük çalıstınız

Peki nasıl günlük çalıstınız
Plan programla tabikide. Birde azim olacak. En azında o günkü konuları bir kez okuyup yazacaksınız. :) kesin başarı diyorum. Hem de bilgiler kalıcı oluyor. Rica etsem İngilizce ve tarih konularınız nedir yazar mısınız ?

Yani kaldıgım derse tekrar nasıl çalışayım kitabı baştan sona tekrar okuyarak mı napim

İngilizce öyle okuyarak öğrenilebilecek bir dil değil. Gramer ile ilgili bolca alıştırma yapman gerekiyor. Kelimeleri de ezberlenmen lazım, cümle içinde nasıl kullanılıyor görmen lazım. Konularının ne olduğunu bilmediğim için herhangi bir öneri sunamıyorum.

[QUOTEkonularım

eter, post: 39705908, member: 655695"]Plan programla tabikide. Birde azim olacak. En azında o günkü konuları bir kez okuyup yazacaksınız. :) kesin başarı diyorum. Hem de bilgiler kalıcı oluyor. Rica etsem İngilizce ve tarih konularınız nedir yazar mısınız ?[/QUOTE]
Tarih konularım
Yakın doğu ve avrupa
Avrupa tarihi
Osmanlı siyasi tarihi
Avrupa tarihi

Kesinlikle çerez konular. Hemen başlayın derim. İnanıyorum ki başaracaksınız.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…