Açıköğretim

Merhaba bayanlar Benim şöyle bir derdim var ki aman aman bi dert değil çok şükür açık lise 2. Sınıftayım(düz) mayıs 31 sınavım var tarih ve İngilizceden kaldım şimdiden ders çalışmaya baslayayım mı? Nasıl çalısmalıyım? Nasıl bi ders programın olmalı? Açık lise okumak çok zor İngilizceye nasıl çalışıcam? Kafam karman çorman oldu yardımcı olursanız mutlu olurum

hergün 3 kitabının 1er ünitesine çalışabilirsin bence, programlı oldu mu güzel ilerler, üniteleri bitirdikçe heveslenir daha keyifli çok çalışırsın diye düşünüyorum, youtubeda Nurullah Öktem diye bir beyefendi var ingilizce öğretmeni muhtemelen, çok tane tane güzelce anlatıyor konuları dinlemesi oldukça keyifli ve kısa videolar halinde tahtaya yazarak anlatıyor, ben yds sınavına onunla hazırlanmıştım çok katkı sağladı, videoların başında konu isimleri var sen de youtubea çalışacağın konuyu yazıp nurullah öktemi ekleyerek aratırsan bulursun. bunun dışında eski çıkmış sorulara çalış muhtemelen benzerleri çıkıyordu en fazla ne kadar soru farklı sorulabilir test şeklinde sınavların daha kolay olacağını düşünüyorum sorulara dikkatli bak genelde birinin cevabı diğer sorunun içinde olur. yardımcı olabilmişimdir umarım

hergün 3 kitabının 1er ünitesine çalışabilirsin bence, programlı oldu mu güzel ilerler, üniteleri bitirdikçe heveslenir daha keyifli çok çalışırsın diye düşünüyorum, youtubeda Nurullah Öktem diye bir beyefendi var ingilizce öğretmeni muhtemelen, çok tane tane güzelce anlatıyor konuları dinlemesi oldukça keyifli ve kısa videolar halinde tahtaya yazarak anlatıyor, ben yds sınavına onunla hazırlanmıştım çok katkı sağladı, videoların başında konu isimleri var sen de youtubea çalışacağın konuyu yazıp nurullah öktemi ekleyerek aratırsan bulursun. bunun dışında eski çıkmış sorulara çalış muhtemelen benzerleri çıkıyordu en fazla ne kadar soru farklı sorulabilir test şeklinde sınavların daha kolay olacağını düşünüyorum sorulara dikkatli bak genelde birinin cevabı diğer sorunun içinde olur. yardımcı olabilmişimdir umarım
Çooook yardımcı oldunuz teşekkürler :KK36:

Arkadaşlar birşey soracam ben bu sene kayıt yaptırdım liseye 31 kredim var ve gelecek sene lys girmek istiyorum Bu mümkün mu açık tan okumanın sorunları bitmiyor varsa yardımcı olabalicek arkadaşlar paylaşabilir mi lutfeen

[QUOkreşin uu14, post: 40087537, member: 566481"]Arkadaşlar birşey soracam ben bu sene kayıt yaptırdım liseye 31 kredim var ve gelecek sene lys girmek istiyorum Bu mümkün mu açık tan okumanın sorunları bitmiyor varsa yardımcı olabalicek arkadaşlar paylaşabilir mi lutfeen[/QUOTE]
192 kredin olması şart öyle bitmiyooor :KK51:

[QUOkreşin uu14, post: 40087537, member: 566481"]Arkadaşlar birşey soracam ben bu sene kayıt yaptırdım liseye 31 kredim var ve gelecek sene lys girmek istiyorum Bu mümkün mu açık tan okumanın sorunları bitmiyor varsa yardımcı olabalicek arkadaşlar paylaşabilir mi lutfeen
192 kredin olması şart öyle bitmiyooor :KK51:[/QUOTE]
Biliyorum ama hani o zamana kadar bi 100 kredim olur öylede sınava giremezmiyimm hem ek sınav da oluyormus?

Ahgirebilirsiniz 087726 .!.:
192 kredin olması şart öyle bitmiyooor :KK51:
Biliyorum ama hani o zamana kadar bi 100 kredim olur öylede sınava giremezmiyimm hem ek sınav da oluyormus?[/QUOTE]
Ek sınava girebilirseniz olabilir

Biliyorum ama hani o zamana kadar bi 100 kredim olur öylede sınava giremezmiyimm hem ek sınav da oluyormus?
Ek sınava girebilirseniz olabilir[/QUOTE]
Cidden mi bende çok istiyorum ama emin olamiyorum yani diploma almadan sınav a gidilmiyor diyor herkes yine de yardımcı olduğunuz için teşekürler ler

Ek sınava girebilirseniz olabilir
Cidden mi bende çok istiyorum ama emin olamiyorum yani diploma almadan sınav a gidilmiyor diyor herkes yine de yardımcı olduğunuz için teşekürler ler[/QUOTE]
Mart ayında sınava girebilirsiniz fakat.ünÜversite için mezun olmanız gerek,mezun olamazsanız üniversitede bir okulu kazansanız dahi kayıt yaptıramazsanız, 192 krediyi tamamlamanız gerek,ek sınavlara herkes girebiliyor mu açık lise ortalama 2.5 senede biter.

Cidden mi bende çok istiyorum ama emin olamiyorum yani diploma almadan sınav a gidilmiyor diyor herkes yine de yardımcı olduğunuz için teşekürler ler
Mart ayında sınava girebilirsiniz fakat.ünÜversite için mezun olmanız gerek,mezun olamazsanız üniversitede bir okulu kazansanız dahi kayıt yaptıramazsanız, 192 krediyi tamamlamanız gerek,ek sınavlara herkes girebiliyor mu açık lise ortalama 2.5 senede biter.[/QUOTE]
Benim bildiğim herkes girebiliyor benim de amacim kesinlik erken bitirmek bakalım çalışılarak daha erken bitirilebilirim insallah

Rabişim ben ingilizce ve matematikten genelde muaf olarak bitirdim canım açıkliseyi .. İllada geçeçen diye birşey yok mezun olmak için ...
Gereken kredileri diger derslerden aldım ...bazı sınavlara giremedigim halde 3 yılda bitti .
Tabi ilersi için ingilizce ve matematikle ilgili bir ünide okuycam diyorsan çalış tabi ...
Biliyorsun bu sene ilahiyat önlisansı kazandım ne ing. Nede mat . Dersim yok .:KK66:

Rabişim ben ingilizce ve matematikten genelde muaf olailahiyat ya im canım açıkliseyi .. İllada geçeçen diye birşeygönderiyor olmak için ...
Gereken kredileri diger derslerden aldım ...bazı sınavlara giremedigim halde 3 yılda bitti .
Tabi ilersi için ingilizce ve matematikle ilgili bir ünide okuycam diyorsan çalış tabi ...
Biliyorsun bu sene ilahiyat önlisansı kazandım ne ing. Nede mat . Dersim yok .:KK66:
Haklısın abla zaten mat.kimya,fizikten muaf olmaya çalışıyorum yok ben edebiyat düşünüyordum ama aklım ilahiyatta :KK70:
Uniyide açıktan okucam maalesef normale babam göndermiyor

Haklısın abla zaten mat.kimya,fizikten muaf olmaya çalışıyorum yok ben edebiyat düşünüyordum ama aklım ilahiyatta :KK70:
Uniyide açıktan okucam maalesef normale babam göndermiyor
Edebiyatda okursun ilahiyatda :KK66:
Kimyadan geçersin yav mantık yürüt ben hep öyle geçtim .
Sınav taktigi önce emin oldukları ve biraz emin olduklarımı işaretlerim . Bilmedigim sorularınsa cevap şıklarına göre hangi şıkta ( a,b,c,d) çok boşluk varsa baştan aşagı o şıkkı işaretlerim . 1-2 soruyu bile tuttursan bazen o dersi geçmeye yetiyo . Bak bu sırrı herkese demem ha :KK70:

Edebiyatda okursun ilahiyatda :KK66:
Kimyadan geçersin yav mantık yürüt ben hep öyle geçtim .
Sınav taktigi önce emin oldukları ve biraz emin olduklarımı işaretlerim . Bilmedigim sorularınsa cevap şıklarına göre hangi şıkta ( a,b,c,d) çok boşluk varsa baştan aşagı o şıkkı işaretlerim . 1-2 soruyu bile tuttursan bazen o dersi geçmeye yetiyo . Bak bu sırrı herkese demem ha :KK70:
Ben bunu denicem :KK70: sağol ablam :KK70:

X