Açıköğretim

İnşallahcnesesiyeter, post: 39706103, member: 655695"]Kesinlikle çerez konular. Hemen başlayın derim. İnanıyorum ki başaracaksınız.. :)[/QUOTE]
İnşallah çok teşekkür ederim çooook

Sınavım 31 mayısta 3 ay hemen hemen
Öncelikle konuların zor değil, İngilizcenin en basit konuları.. Önünde de çok fazla zaman var. Her hafta bir konuyu öğrenmeye çalış. Hatta bunlardan bazıları 1 hafta bile sürmez. İnternete bu başlıkları yazarsan birçok alıştırma bulursun. Konuyu kavrayınca bunları çözmeye çalış. Aynı zamanda da kitabındaki ünitelerden bilmediğin kelimeleri bir kağıda yaz. Her gün atıyorum 5 yeni kelime ezberle. Bunları da sürekli tekrar et. Bence yapabilirsin.

Öncelikle konuların zor değil, İngilizcenin en basit konuları.. Önünde de çok fazla zaman var. Her hafta bir konuyu öğrenmeye çalış. Hatta bunlardan bazıları 1 hafta bile sürmez. İnternete bu başlıkları yazarsak birçok alıştırma bulursun. Konuyu kavrayınca bunları çözmeye çalış. Aynı zamanda da kitabındaki ünitelerden bilmediğin kelimeleri bir kağıda yaz. Her gün atıyorum 5 yeni kelime ezberle. Bunları da sürekli tekrar et. Bence yapabilirsin.
İnşallah yardımlarınız için teşekkürler dediklerinizi yapıcam

Öncelikle konuların zor değil, İngilizcenin en basit konuları.. Önünde de çok fazla zaman var. Her hafta bir konuyu öğrenmeye çalış. Hatta bunlardan bazıları 1 hafta bile sürmez. İnternete bu başlıkları yazarsan birçok alıştırma bulursun. Konuyu kavrayınca bunları çözmeye çalış. Aynı zamanda da kitabındaki ünitelerden bilmediğin kelimeleri bir kağıda yaz. Her gün atıyorum 5 yeni kelime ezberle. Bunları da sürekli tekrar et. Bence yapabilirsin.
Bugün bi öğretmenle görüştüm haftada bir saat ders vermek için sizce gerek varmı tek başıma yapabilirmiyim? Sizce yada kaç TL uygun fiyat sizce

Bugün bi öğretmenle görüştüm haftada bir saat ders vermek için sizce gerek varmı tek başıma yapabilirmiyim? Sizce yada kaç TL uygun fiyat sizce
Tabi olsa mutlaka senin için çok faydası olur ama bence gerek yok. Sen kendin bir başla bakalım yapabilecek misin, ne kadar istiyor ki ücret?

Tabi olsa mutlaka senin için çok faydası olur ama bence gerek yok. Sen kendin bir başla bakalım yapabilecek misin, ne kadar istiyor ki ücret?
Bir şey demedi yarın gelince konuşuruz dedi ama bnde öyle düşündüm bi ben deniyim bakalım yapıcağıma inanıyorum geri dönüş yapmıcam öğretmene ararsada bi bahane uydururum ama hâlâ içimden ders çalışmak gelmiyor napıcam BN yaa

Bir şey demedi yarın gelince konuşuruz dedi ama bnde öyle düşündüm bi ben deniyim bakalım yapıcağıma inanıyorum geri dönüş yapmıcam öğretmene ararsada bi bahane uydururum ama hâlâ içimden ders çalışmak gelmiyor napıcam BN yaa
Canım motive etmen lazım kendini, ileriyi düşün, mezun olduğunu düşün. Ders çalışmayı kimsenin canı istemez ki, zorunlu bir durum bu.. Kendine bir plan program yaparsan daha da motive olursun.

Canım motive etmen lazım kendini, ileriyi düşün, mezun olduğunu düşün. Ders çalışmayı kimsenin canı istemez ki, zorunlu bir durum bu.. Kendine bir plan program yaparsan daha da motive olursun.
İçimden gelmiyor...:KK43: napsam bn yaaa ingilizceden kaldım yani kitabım önceki karalamamalar altını çizdiklerimle dolu omu benim motivemi bozuyor acaba kitabın yeni sıfırınımı alsam ezber yapmam lazım önce onu nasıl yapıcam?

[QUOTE="rabiİngilizce st: 39721558, member: 65Seveyim mçimden gelmiyor...:KK43: napsam bn yaaa ingilizceden kaldım yani kitabım önceki karalamamalar altını çizdiklerimle dolu omu benim motivemi bozuyor acaba kitabın yeni sıfırınımı alsam ezber yapmam lazım önce onu nasıl yapıcam?[/QUOTE]
Bi de şimdi ingilizce 3. kitaptan kaldım ya 4. Seceyim mi? Sizce

X