- 27 Nisan 2012
- 15.414
- 18.291
- 498
- Konu Sahibi gulendam_34
-
Anadolu üniversitesi aöf çocuk gelişimi taban puanı 306 küsür,2.sınıfa geçtiğinde uygulama var.Erzurum Atatürk üniversitesi 260 küsürdü uygulama yokmuş burada,anadolu üniversitesinin taban puanları yükseldi.Aöf herhangi bir ygs puanından alır lys zorunluluğu yok.Meslek lisesi zorunluluğu yok ama onların önceliği var tabi ama kontenjan sınırı geldi artık %60 meslek lisesi %40 diğer liseye ayrıldı.Selam hanımlar
konu açmayalı bayağı olmuş bu arada.. hemen konuya geçmek istiyorum.. kendimden bahsedeyim
34,5 yaşında 2 çocuk annesiyim evliyim çalışıyorum
belediye şirketinde Allah a şükür iyi bir işim var.. bikaç yıldır erteliyorum bu isteğimi
bu sefer arkadaşlarım ve şefimin yüreklendirmesiyle ygs sınavına girmek istiyorum ama nerden başlanır hiç bilmiyorum
şöyle ki; lise mezunuyum okumak istediğim yüksek okul açıköğretim çocuk gelişimi
okuyan arkadaşlar zor bir bölüm mü
birde üniversite sınavı için adımlar neler nerden nasıl başlayacağım
meslek lisesi mezunu zorunluluğu var mı
hiç bilmiyorum inanın kafam karıştı
sevgiler
bu arada hemen cevap yazamayabilirim.. işyerindeyim..
+1Yanlış anlamayın ama okulun şartları ve izlenecek adımlar hususunda okulun internet sitesi ve ygs ile ilgili sitelerden bilgi edinebilirsiniz
Bu kadar hazırcılık olmamalı
Hepimizin elinin altında net var
bol şans G gulendam_34Selam hanımlar
konu açmayalı bayağı olmuş bu arada.. hemen konuya geçmek istiyorum.. kendimden bahsedeyim
belediye şirketinde Allah a şükür iyi bir işim var.. bikaç yıldır erteliyorum bu isteğimi
bu sefer arkadaşlarım ve şefimin yüreklendirmesiyle ygs sınavına girmek istiyorum ama nerden başlanır hiç bilmiyorum
şöyle ki; lise mezunuyum okumak istediğim yüksek okul açıköğretim çocuk gelişimi
sevgiler
İstediğiniz bölüm çok zor bir bölüm değil ve meslek lisesi zorunluluğu yok. Öncelikle sınava hazırlanmakla başlayın sınav sistemi değişkenlik gösterebilir o yüzden web sitesinden bakmanız en doğrusu olur. Sınava çalışırken benden size tavsiye vakit buldukça bolca test çözün hızlı okumanız gerek özellikle edebiyat sorularının anlatım bozukluğu konusu kolay olmasına rağmen en az 4-5 sorudan ve sorular uzundur. Bunun yanısıra osmanlı tarihine ağırlık verin sayısalların içinde en kolayı matematiğe aklınız ermiyorsa (ki benim ermez) bence kimya dır. Son 10 yılın sorularını bulun ve onların üzerinde çalışın. Şimdiden başarılar...Selam hanımlar
sevgiler
Evet götürüyor geçen gün yayınlandı.Erzurum Atatürk aöf,istanbul üniversitesi aöf ve anadolu üniversitesi aöf hepsinde götürecek.Anamm aynı ben... lise mezunuyum. 10 yıl sonra ygs ye hiç çalışmadan girdim. 335 aldım. Şimdi Anadolu üni çocuk gelişimi okuyorum. Kitaplarımı aldım 2 çocukla ders çalışmaya çalışıyorum. Şimdilik iyi gidiyor bakalım.
bulca anadolu üni de mi 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor
seneye staj da var sizde.Anamm aynı ben... lise mezunuyum. 10 yıl sonra ygs ye hiç çalışmadan girdim. 335 aldım. Şimdi Anadolu üni çocuk gelişimi okuyorum. Kitaplarımı aldım 2 çocukla ders çalışmaya çalışıyorum. Şimdilik iyi gidiyor bakalım.
Ya benim anadolu üni seçme sebebim buydu yalnış doğruyu götürmüyor diye.. bide üstüne staj.. neyse bakacaz artık, dönmek yok..Evet götürüyor geçen gün yayınlandı.Erzurum Atatürk aöf,istanbul üniversitesi aöf ve anadolu üniversitesi aöf hepsinde götürecek.
Yaklaşık bikaç haftadır işten fırsat buldukça bakıyorumYanlış anlamayın ama okulun şartları ve izlenecek adımlar hususunda okulun internet sitesi ve ygs ile ilgili sitelerden bilgi edinebilirsiniz
Bu kadar hazırcılık olmamalı
Hepimizin elinin altında net var
çok teşekkür ederim :) çok güzel açıklamışsınızAnadolu üniversitesi aöf çocuk gelişimi taban puanı 306 küsür,2.sınıfa geçtiğinde uygulama var.Erzurum Atatürk üniversitesi 260 küsürdü uygulama yokmuş burada,anadolu üniversitesinin taban puanları yükseldi.Aöf herhangi bir ygs puanından alır lys zorunluluğu yok.Meslek lisesi zorunluluğu yok ama onların önceliği var tabi ama kontenjan sınırı geldi artık %60 meslek lisesi %40 diğer liseye ayrıldı.
Açıkögretim fakültelerine bu seneden itibaren geçerli olmak üzere final ve vize sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürme olayı getirildi.Erzurum Atatürk üniversitesi aöf kitap vermiyor bu arada internet üzerinden yüklüyor bütünleme var,anadolu üniversitesi kitap veriyor bütünleme yok.
çok saol ezgim :)
çok çok saolun :)İstediğiniz bölüm çok zor bir bölüm değil ve meslek lisesi zorunluluğu yok. Öncelikle sınava hazırlanmakla başlayın sınav sistemi değişkenlik gösterebilir o yüzden web sitesinden bakmanız en doğrusu olur. Sınava çalışırken benden size tavsiye vakit buldukça bolca test çözün hızlı okumanız gerek özellikle edebiyat sorularının anlatım bozukluğu konusu kolay olmasına rağmen en az 4-5 sorudan ve sorular uzundur. Bunun yanısıra osmanlı tarihine ağırlık verin sayısalların içinde en kolayı matematiğe aklınız ermiyorsa (ki benim ermez) bence kimya dır. Son 10 yılın sorularını bulun ve onların üzerinde çalışın. Şimdiden başarılar...
bir arkadaş yazmış staj zorunluluğu diyeAnamm aynı ben... lise mezunuyum. 10 yıl sonra ygs ye hiç çalışmadan girdim. 335 aldım. Şimdi Anadolu üni çocuk gelişimi okuyorum. Kitaplarımı aldım 2 çocukla ders çalışmaya çalışıyorum. Şimdilik iyi gidiyor bakalım.
çok teşekkürlerStaj zorunluluğu var aof zor bide yeni çıkmış 4 yanlış 1 dgruyu goturuoms valla hiç umudum kalmadı sosyal hizmetler okuorm ama umutszm bitireblcgmi sanmyrm
çok teşekkür ederimBende sırf bi belediye işine girebilmek için dışardan tekrar uygun bi bölüme yazıldım. Meslek lisesiyle ilgili bilgim yok ama istediğin bölüme göre puan hesaplaması yapılıyor. Ygs-1 ygs-2 şeklinde benim istediğim bölüm adalet yüksekokuluydu ygs-3 e dahilmiş mesela o bölüm. Tek sınava gireceksiniz ygsye somra puanlar açıklanınca tercih yapma vakti geldiğinde istediğiniz bölümün hangi ygs puanıyla olduğuna bakın ve tercihinizi yapın. Başarılar dilerim
aöf de ygs fark etmiyor herhangi bir ygs türü.ygs 2 puanınız yüksek olur ygs2den de girersiniz adalete.Burada adaletin taban puanı bile yükseldi hem de ne yükselme çok tercih edildiği için.Bende sırf bi belediye işine girebilmek için dışardan tekrar uygun bi bölüme yazıldım. Meslek lisesiyle ilgili bilgim yok ama istediğin bölüme göre puan hesaplaması yapılıyor. Ygs-1 ygs-2 şeklinde benim istediğim bölüm adalet yüksekokuluydu ygs-3 e dahilmiş mesela o bölüm. Tek sınava gireceksiniz ygsye somra puanlar açıklanınca tercih yapma vakti geldiğinde istediğiniz bölümün hangi ygs puanıyla olduğuna bakın ve tercihinizi yapın. Başarılar dilerim
Erzurum Atatürk üniversitesi aöf de staj yok Anadolu üniversitesinde var.çok teşekkür ederim :) çok güzel açıklamışsınız
çok saol ezgim :)
çok çok saolun :)
bir arkadaş yazmış staj zorunluluğu diye
staj yaparken bebekleri ne yapacaksınız
teşekkür ederim bu arada :)
çok teşekkürler
staj varsa çalışan bir insanım nasıl yapacağım staj?
o zaman ona yükleneceğimErzurum Atatürk üniversitesi aöf de staj yok Anadolu üniversitesinde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?