• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretim ygs sınavı nasıl olacak yapabilecek miyim korkusu.. bi bakar mısınız?

Eğer ikinci üniversiteniz olacaksa sınavsız girebilme hakkınız var açıköğretimden okursunuz
yok lise mezunuyum.. teşekkürler
Ben de cocuklu idim girdim sifir kitap acma ile 310 puan aldim ama simdi sorular değişti bir tane ygs hazırlık kitabi alin çalışın.. Korkulacak birsey yok iki cocukla kpss'ye hazirlandik kac bayan arkadaş.. Azim ile herşey olur... Basarilar..
inşallah bende başarabilirim.. çok saolun

o zaman ona yükleneceğim
çok teşekkürler :)
Rica ederim.Orası da kitap vermiyor ama o anadolu üniversitesi veriyor kitaplarınızı.Erzurum Atatürk aöf internet üzerinden yüklüyor kitapları.Siz belediyede mi çalışıyorsunuz sanırım ilk mesajınızda öyle yazmışsınız yerel yönetimler okumuş olsanız daha faydalı olmaz mı?

Rica ederim.Orası da kitap vermiyor ama o anadolu üniversitesi veriyor kitaplarınızı.Erzurum Atatürk aöf internet üzerinden yüklüyor kitapları.Siz belediyede mi çalışıyorsunuz sanırım ilk mesajınızda öyle yazmışsınız yerel yönetimler okumuş olsanız daha faydalı olmaz mı?
açıkçası bölümlerden bihaberim
şefimin önerisi ile bu bölümü araştırdım o yüzden
belediyenin bir şirketinde çalışıyorum

açıkçası bölümlerden bihaberim
şefimin önerisi ile bu bölümü araştırdım o yüzden
belediyenin bir şirketinde çalışıyorum
2 yıllık çocuk gelişimini okumuş olsanız ileride size faydası olacak mı devlette kadrolu öğretmenlik istersiniz dgs ile 4 yıllığa tamamlamanız gerek.Yerel yönetimler belediye,kaymakamlık vs alakalı.

2 yıllık çocuk gelişimini okumuş olsanız ileride size faydası olacak mı devlette kadrolu öğretmenlik istersiniz dgs ile 4 yıllığa tamamlamanız gerek.Yerel yönetimler belediye,kaymakamlık vs alakalı.
en azından bişeyden başlayayım diye düşündüm
bide üni mezunu olayım diye ve çocuklarımda olduğu için faydalı olur diye düşündüm açıkçası
olmazsa zaten bikaç tercih yapacağım onu da tercih ederim.

çok teşekkür ederim :) çok güzel açıklamışsınız

çok saol ezgim :)

çok çok saolun :)

bir arkadaş yazmış staj zorunluluğu diye
staj yaparken bebekleri ne yapacaksınız
teşekkür ederim bu arada :)

çok teşekkürler
staj varsa çalışan bir insanım nasıl yapacağım staj? :KK43:
Seneye staj. . Bakıcaz artık..

Hedefiniz kpss ise yerel yonetimler icin yillardir hic kadro acilmiyor ben yerel yonetimler okudum tavsiye etmem.. Muhasebe , sosyal hizmetler vs kadrosu daha iyi ...

Hedefiniz kpss ise yerel yonetimler icin yillardir hic kadro acilmiyor ben yerel yonetimler okudum tavsiye etmem.. Muhasebe , sosyal hizmetler vs kadrosu daha iyi ...
Belediyenin şirketinde çalışıyormuş belediye ile alakalı olduğu için yerel yönetimler dedim.

aöf de ygs fark etmiyor herhangi bir ygs türü.ygs 2 puanınız yüksek olur ygs2den de girersiniz adalete.Burada adaletin taban puanı bile yükseldi hem de ne yükselme çok tercih edildiği için.
ben ygs-3 yazdığını gördüm bi arkadaşım öyle demişti ona göre girdim sanıyordum:) Geçen sene ygs-3'le 339 la girdim ama 290 küsürle giren bi tanıdığımda vardı daha önceki sene.

ben ygs-3 yazdığını gördüm bi arkadaşım öyle demişti ona göre girdim sanıyordum:) Geçen sene ygs-3'le 339 la girdim ama 290 küsürle giren bi tanıdığımda vardı daha önceki sene.
Aöf en yüksek puanınızı baz alır yerleştirirken ygs puanları arasında bu yıl adalet puanı yükseldi bu yıl ki taban puanı 318.tavanda 485 civarı.

Back