Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu konu daha önce açıkdımı bilmiyorum açıkmış ise çok çok özür diliyorum şimdiden istenmeyen sebeblerden dolayı 6 senedir açıköğretim lisesindeyim . açıköğretim hakkında sormak istediğiniz bişey olursa yardım etmekten mutluluk duyarım.
canım benm tek dersim kaldı din kültürü mayıstaki sınavda çalışmamıştım nası olsa geçerim diye ama kalmışım haftaya sınava giricem bu sefer çalıştım benm sormak istediğim bi zorunlu dersim o başka yok kredim falan dönemimde doldu fazlasıyla sınavdan sonra diplomamın acil çıktısını nasıl alabilirim yardımcı olurmusun :)
Selam arkadaşım, bana da yardımcı olabilirsen sevinirim.
Ben liseyi bitirdim ama geçemediğim derslerim olduğu için diplomamı alamadım. Açık liseye kayıt olup geçemediğim derslerimin sınavlarına oradan girmem gerekiyor. İki sorum var;
-4 senelik liseyi bitirdim, 4 tane dersim vardı veremediğim, bütünleme sınavlarını da geçemediğim için kaydım silindi okuldan. Açık lisede sadece bu derslerin sınavlarına girmem yeterli değil mi?
-MEBin açıköğretim sitesinden kayıt tarihlerini takip ediyorum ama önümüzdeki kayıtların tarihleri hala açıklanmadı. İlk defa kayıt olacağım. Bu son şansım olduğu için kayıt olmak zorunundayım, kayıt tarihleri hakkında bir bilgin var mı?
Şimdiden teşekkürler...
canım nete bulunduğun bölegenin ismin yaz örnek bagcılar halk eğitim merkezi gibi sonra ordan halk eğitim merkezinin numarasını ara ve bilği al bende daha dün kayıt yeniledim durumumda seninle aynıydı ama sana kötü bir haberim var benim 2 dersim vardı şuan 21 ders vermem gerekiyor kredim tam olmasına ragmenb çünkü prosedür deişmiş alan kalakmış ortak olan bütün derslere girmek şartmış
Kayıt oldum, yine de yardım için teşekkür ederim.
Nasıl yani? Şaka mı bu? Tam olarak açıklayabilir misin acaba yada bilgi alabileceğim bir yere yönlendirebilir misin beni?
bak şimdi canım ben normalde sözel bölümdeydim ve sadece dil anlatımı vermem gerekiyordu tabi kredim yettiği için yoksa kredim dolana kadar girmem lazım...
ama girdiğim dersler alan derslerimdi fakat dün gitim halk eğitim bürosuna konuşmak istediğimi ar ettim ordaki bayana ve bayaa yardımcı oldu sağolsun ve bana bu sene girmem gereken derslerin listesini verdi ve şokk ortak derslerin hepsi vardı listede hemen hemen ing. mat. fizik. kimya. biyoloji ama canını sıkmıyım ben senin en yakın halk eğitim bürosuna git anlatırlar orada sana ya ne olursa olsun sen azmet veririrsin derslein hepsini :) eşim öle diyo bende sana diyim :):):):
slania sen uniye hazırlanmıyormuydun canım