Açıköğretim ilahiyat...

selam bölümdaşlarım kimseler yokmu
dersler ne alemde bakalım, ben iki ders bitirdim çok şükür..günde en az 1 ünite gidiyorum...türk dili ve din eğitimini bitirdim...
daha çok var ama inşallah bitirecem hepsini..

selamün aleyküm arkadaşlar. İlk defa bir sınava hiç kitap kapğı açmadan gireceğim ki alttan arapça 2 im var ve hiç arapça bilmiyorm aslında çalışıyordum ama kursa başladım birde evli olunca çok yorcu oldu bu sınava çalışamadım. Arâpça 2 ve 4 ün çıkmış sorularının vidolu çözümü vardı nette onud bulamıyorm . Gören bilen arşivinde olan var mı?

Bende hiç arapça bilmiyorum, sıfır bilgiyle girdim bugün sınava hiç kitaplara dahi bakmadım tertemiz kitaplarım:) bende kursa gitmek istiyorum hangi şehirdesiniz, ve hangi kursa gidiyosunuz? halk eğitimin kurslarını çok öneriyorlar oraya mı gidiyosunuz acaba?

arkadaşlar ben şuan 3.sınıftayım ve kpssye hazrlandığım için çalışamadım bu dönem sınavlara finallerede hazırlanamıcam 4.sınıfta sınırsız kredi diye birşey varmı ya da tüm derslerimi alabilmem için en çok kaç dersten kalırsam olr
ilk dönem derslerimi verdim hep not ortalamamda 2nin üzerinde buarada

çok şükür arapça 2im çalışmama rağmen güzel geçti :) geçen seneden çalıştıkşarım aklımda kalmış biraz da çıkmış sorular derken . nejla yadsıman adım adım kuran dili kitabı harika arapça konusunda tavsiye ederim . ben denizli de yaşıyorum :) kursa konusuna gelince halk eğitimi bu konularda kesinlikle önermemmmmmmmm ama el işleri konusunda iyidir :) ben bir cemaatin kursuna medresesine gidiyorum çooook çooooooook güzel hamdolsun çok binlerce şükür . aslında arpça eğitimi de var ama mahreçler ağır geliyor onlar bittikten sonra arpça tefsir fıkıh ezber düşünüyorum Allah ın izniyle

yarın arapça 4 var ve ben tek konu daha bilmiyorum tamamen yabancıyım arapça 1 2 3 biraz biliyordum anlıyordum çözüyordum ama arpçaa4 e tamamen yabancıyım . biraz çalışınca yapıllabilen şu arapça ....çıkmış sorular ....mantık derken oluyor. sorularda pek zor değil . korkmayın arapçadan :) korkmayalım :) zaman ayırınca oluyor Allah ın izniylee

sınırsız kred birşey yok ama kayıt yenilerken sayfada size kredinizi gösteriyor

Arkadaslar bence yardimci kitaplar yuzunden bu kadar detay soruluyor cunku hic kimse aof`nin kitaplarina gereken onemi vermiyor onlarda bu kadar detay soruyorlar diye dysunuyorum.

Arkadaslar bence yardimci kitaplar yuzunden bu kadar detay soruluyor cunku hic kimse aof`nin kitaplarina gereken onemi vermiyor onlarda bu kadar detay soruyorlar diye dysunuyorum.

yoğun tenpom yüzünden bu sınava çalışamamıştım ama çok şükür güzel geçti çünkü kitaplardaki ünte özetlerini sorularını çözdüm çıkmış sorulara baktım . .çıkmış sorulardan her birinden 7 ve daha fazla gelmişti bir iki derste düşüktü o kadar . arapça 4 de çıkmış sorular şaşırtmalı şekilde sorulmuştu sadece. bence ayrıntı detay soru falan yoktu çıkmış sorulara hiç baktınız mıı ?

sağol canım, seninkiler nasıl?

Arapca 85
Din egitimi 80
Yasayan dunya dinleri 70
Hadis 90
Din sosyolojisi 100
Turk dili 75
Ataturk ilke 85
Kelam 85
Bu donem daha dikkatli calisirim dedim ama amcam vefat etti cok yogun gunler geciriyoruz bakalim ne olacak.

Arapca 85
Din egitimi 80
Yasayan dunya dinleri 70
Hadis 90
Din sosyolojisi 100
Turk dili 75
Ataturk ilke 85
Kelam 85
Bu donem daha dikkatli calisirim dedim ama amcam vefat etti cok yogun gunler geciriyoruz bakalim ne olacak.

başınız sağolsun canım rabbim rahmet eylesin...üzülme allah yardım eder...
zaten şuan ki notların çok çok yüksek, bu dönem düşük bile alsan zaten otomatikman geçiyorsun...hiç telaş yapma..

başınız sağolsun canım rabbim rahmet eylesin...üzülme allah yardım eder...
zaten şuan ki notların çok çok yüksek, bu dönem düşük bile alsan zaten otomatikman geçiyorsun...hiç telaş yapma..

Zaten sikintilarimi unutmak icin kendimi verdim derslere rabbim buyuk bakalim daha ne suprizlerle karsilasacagiz.

merhaba kızlar

benimde üniversite sınavlarına gireceğim yıllarda hep içimde kalmıştı ilahiyat ama nasip olmadı... o zamanlar tesettüre girmemiştim nasip oldu üniversiteden mezun olduktan sonra kapandım elhamdülillah.

şimdilerde seneye açıktan önlisans ilahiyat okumak istiyorum. hem sevdiğim için hemde rahat olduğu için.

okuyup bitiren var mı?

dersler nasıl?

önceden kolaylık olsun diye yapabileceğim birşey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…