Cevabınız için teşekkür ederim, bilginiz var mı bilmiyorum ama bişey daha sorucam, ben lıseyı bıtırınce ıkı yıllık ılahıyatıda bıtırınce kpss veya yeterlılıge gırdıkten sonra ne olucam sadece sozlesmelı öğretmen veya camilerde kuran kursu ogretıcılıgımı yapıcam, kadrolu ogretmen olma sansım yok sanırım ama bu ıkı yıllık ılahıyatı ilitamla 4 yıllıga tamamladıktan sonra sansım daha mı cok olabılır bıraz bılgı verırsenız
Bide merak ettiğim bişey daha var kpss den yeterli puan aldıktan sonra illa başka şehre mi atanmamız gerek ben ıstanbldayım mesela sadece istanbul da ogretmenlık yapmak İstiyorum bu mumkun mu, tesekkürlerBenim arkadasim ilahiyati bitirince meb`te arapca ogretmenligine atandi tabi kpss girdi 60 puanla yerlesti. onemli olan isi ciddiye alarak calismak yoksa hic birsey kolay degil emek vermeden olmaz yani is imkani olan bir bolum
Böyle birşey mümkün değil,tercihte neresi gelirse orda yapacaksınız,zorunlu Doğu görevi vs bunlarda var.Bide merak ettiğim bişey daha var kpss den yeterli puan aldıktan sonra illa başka şehre mi atanmamız gerek ben ıstanbldayım mesela sadece istanbul da ogretmenlık yapmak İstiyorum bu mumkun mu, tesekkürler
Arkadaşınız 2 yıllık mı okudu öğretmen oldu yoksa 4 yıla tamamladımı.Benim arkadasim ilahiyati bitirince meb`te arapca ogretmenligine atandi tabi kpss girdi 60 puanla yerlesti. onemli olan isi ciddiye alarak calismak yoksa hic birsey kolay degil emek vermeden olmaz yani is imkani olan bir bolum
Böyle birşey mümkün değil,tercihte neresi gelirse orda yapacaksınız,zorunlu Doğu görevi vs bunlarda var.
4 yılı tamamladı bir yil kpss hazirlandi dogu sehirlerinden burinde goreve atandi atanali iki yil oldu ustelik 34 yasindaArkadaşınız 2 yıllık mı okudu öğretmen oldu yoksa 4 yıla tamamladımı.
Merhaba arkadaslar bende çok sşükür yerleşim kayıt yyaptırılaniinşabbu
Hic yok mu bu ogretim yilinda ilahiyata kayit yaptiranlar???
Ben kayit yaptirdim sukur
Hayalimdi okumak...
Neler yapmaliyim?
Nasil calismami tavsiye edersiniz okuyan ve mezun olan arkadaslar
Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkurler
Merhaba arkadaslar
Hic yok mu bu ogretim yilinda ilahiyata kayit yaptiranlar???
Ben kayit yaptirdim sukur
Hayalimdi okumak...
Neler yapmaliyim?
Nasil calismami tavsiye edersiniz okuyan ve mezun olan arkadaslar
Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkurler
Okuyabilirsiniz 2. Üniversite olarak ama önlisanstan memur olamazsınız,lisans diplomanız baz alınır,eğer ilahiyat üzerinden memur olmak isterseniz 4 yıllığa tamamlamanız gerek.Kızlar merhaba. Ben de bu yıl açıköğretim ilahiyata kayıt yaptırmayı düşünüyorum; ama bu konuda çok bilgisizim hiç bişi anlamadım.Ben 4 yıllık lisans mezunuyum kimisi diyor ki ilahiyat önlisans programı kayıt yaptıramazsın lise mezunları kayıt yaptırabiliyor, kimisi öyle bişi yok diyor. Bilgisi olan söyleyebilirse çok sevinirim var mıdır aranızda lisans mezunu olup 2. üniversite olarak ilahiyat okuyan?
Kayıtınız çabuk yapmanızı tavsiye ederim,1 Eylül 12 Eylül arası ama 11-12 Eylül arası mazeretli kayıtlar yapılacak sadece.Bende yil yerleşim kayıt inş bu hafta yaptırılan açıkçası bende stres yapıyor um inş sizler gibi bizde başarısız bende arkadaşların çalışma sistemlerini merak ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun önümüz açık olsun
Bende işletmeye kayıt oldum,çevremde aöf okuyanlar yardımcı kitaba gerek yok dediler okulun verdiği kitaba çalış yeter dediler,sorular okulun verdiği kitaptan çıkıyormuşkayıtımı tamamladım çok şükür arkadaşlar bu arada kayıt olduktan sonra murat yayınları kitaplarını çok övdü almadım kullanan varmı ? Bu arada Arapça internette konu anlatımları var muhtemelen oradan takip eder im