Açıköğretim ilahiyat...

Benim arkadasim ilahiyati bitirince meb`te arapca ogretmenligine atandi tabi kpss girdi 60 puanla yerlesti. onemli olan isi ciddiye alarak calismak yoksa hic birsey kolay degil emek vermeden olmaz yani is imkani olan bir bolum

Benim arkadasim ilahiyati bitirince meb`te arapca ogretmenligine atandi tabi kpss girdi 60 puanla yerlesti. onemli olan isi ciddiye alarak calismak yoksa hic birsey kolay degil emek vermeden olmaz yani is imkani olan bir bolum
Bide merak ettiğim bişey daha var kpss den yeterli puan aldıktan sonra illa başka şehre mi atanmamız gerek ben ıstanbldayım mesela sadece istanbul da ogretmenlık yapmak İstiyorum bu mumkun mu, tesekkürler

Bide merak ettiğim bişey daha var kpss den yeterli puan aldıktan sonra illa başka şehre mi atanmamız gerek ben ıstanbldayım mesela sadece istanbul da ogretmenlık yapmak İstiyorum bu mumkun mu, tesekkürler
Böyle birşey mümkün değil,tercihte neresi gelirse orda yapacaksınız,zorunlu Doğu görevi vs bunlarda var.

Arkadaşınız 2 yıllık mı okudu öğretmen oldu yoksa 4 yıla tamamladımı.

Merhaba arkadaslar
Hic yok mu bu ogretim yilinda ilahiyata kayit yaptiranlar???
Ben kayit yaptirdim sukur
Hayalimdi okumak...
Neler yapmaliyim?
Nasil calismami tavsiye edersiniz okuyan ve mezun olan arkadaslar
Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkurler

Bende yil yerleşim kayıt inş bu hafta yaptırılan açıkçası bende stres yapıyor um inş sizler gibi bizde başarısız bende arkadaşların çalışma sistemlerini merak ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun önümüz açık olsun

Kızlar merhaba. Ben de bu yıl açıköğretim ilahiyata kayıt yaptırmayı düşünüyorum; ama bu konuda çok bilgisizim hiç bişi anlamadım.Ben 4 yıllık lisans mezunuyum kimisi diyor ki ilahiyat önlisans programı kayıt yaptıramazsın lise mezunları kayıt yaptırabiliyor, kimisi öyle bişi yok diyor. Bilgisi olan söyleyebilirse çok sevinirim var mıdır aranızda lisans mezunu olup 2. üniversite olarak ilahiyat okuyan?

Okuyabilirsiniz 2. Üniversite olarak ama önlisanstan memur olamazsınız,lisans diplomanız baz alınır,eğer ilahiyat üzerinden memur olmak isterseniz 4 yıllığa tamamlamanız gerek.

Kayıtınız çabuk yapmanızı tavsiye ederim,1 Eylül 12 Eylül arası ama 11-12 Eylül arası mazeretli kayıtlar yapılacak sadece.

kayıtımı tamamladım çok şükür arkadaşlar bu arada kayıt olduktan sonra murat yayınları kitaplarını çok övdü almadım kullanan varmı ? Bu arada Arapça internette konu anlatımları var muhtemelen oradan takip eder im

Bende işletmeye kayıt oldum,çevremde aöf okuyanlar yardımcı kitaba gerek yok dediler okulun verdiği kitaba çalış yeter dediler,sorular okulun verdiği kitaptan çıkıyormuş

selam kızlar ben de bu sene kayıt yaptırdım. arapça beni zorlayacak gibi. çünkü ihl mezunu değlilim. napıcam bilmiyorum. kursa gitmiştim ama üç ay falan. şimdi aklımda hiçbişey yok. napıcam ben

hayırlı olsun arkadaşım bende ihl mezunuyum ama kafamda hiçbir bilgi,yok zorlanıcam biliyorum , internette konu anlatımları var istersen oradan takip et ben öyle yapıcam

Selamün Aleyküm arkadaşlar,
Ben Süper lise çıkışlıyım.
4 yıllık Anadolu Aöf iktisat bitirdim 2012 de. Sonra evlilik fln derken 2. üniversite için kayıt olmadım bir türlü.
Bu sene 2.üniversite olarak kayıt olmak istiyorum ama bölüme karar veremiyorum. İmam Hatipli değilim kuranı kerimide çok iyi bilmiyorum ve öğrenmek istiyordum. Sonra aklıma acaba ilahiyat bölümü okusam hem kuranı ilerletirim hemde arapça öğrenirim die geldi. Bundan öncede çocuk gelişimi okumak istiyordum ama çocuk gelişiminin lisans tamamlaması yok şuanda DGS ile 4 e tamamlanıyor oda DGS kazanınca yeniden 3-4 yıl okuyorsun. İlahiyat için İLİTAm imkanı var. Ama sizlere soruyorum ne kadar zorlanırım hiç alt yapısı olmayn biri olarak.

Ayrıca kpss giremiyorum 2 yıllık olarak çünkü lisans düzeyi diplomam var. Bana ille 4 yıllığa tamamlama imkanı lazım.
Daha 24 yaşındayım sizce yapabilirmiyim dersleri zor mu çok ?
Ayrıca eşim Edebiyat öğretmeni bana yardımcı olabilir arapça konusunda.
Ve son sorum çok sordum hakkınızı helal edin.

İlahiyatı Anadolu üniversitesinden mi okumalıyım yoksa Atatürk üniversitesin den mi ?

Atatürkün vizeleri netten finali sınv merkzinde ve bütü var. 290 tl harcı dönemlik - basılı kitapları yok
Anadolu vizede finalde sınv merkzinde ve bütü yok. 205 tl dönemlik - basılı kitapları var

Kızlar ben de bu yıl okumak istiyorum kaç puanla girdiniz ilahiyata ben düz lise mezunuyum

Banada yardim edin ne olur online kayit yaptim bilgilerimi indiremedim imzalayip göndermek icin zamanda az kaldi nasil indirecem kayiti nasil tamamlicam yurtdisinda yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…