Açıköğretim ilahiyat...

kesinlikle MURAT yayınlarını almayın adam öyle bi övdü ki kitapçının önünden geçerken almamak elde değil bide demesin mi sadece buna çalışın yüzde yüz geçme garantisi var diye inanıp aldım ve sadece o kitaba çalıştım bir tane soru çıkmadı! Hiç bi yayın kitabıyla uğraşmayın okulun verdiği kitaplar enn güvenlisi.. sadece okul kitabıyla çalışan arkdşlarım AA ile geçti ben zor kurtardım bu dönemi:nazar:

Arkadaşlar 4 dönem kitaplarımı aldım.inş cok iyi çalışabilirim.son donem olduguna hem seviniyor hemde uzuluyorum.cok guzel bilgiler ogrendim iyiki okumusum herkese ilahiyat tavsiye ederim.

bende hem seviniyor hem üzülüyorum, rabbim nasip ederse seneye dgs ye girmek istiyorum... dört yıla tamamlamak hayalim...
yaşayan dünya dinleri diye bir dersimiz var, çok zor olduğunu söylüyorlar..bakalım ne yapacağız :18:

bende hem seviniyor hem üzülüyorum, rabbim nasip ederse seneye dgs ye girmek istiyorum... dört yıla tamamlamak hayalim...
yaşayan dünya dinleri diye bir dersimiz var, çok zor olduğunu söylüyorlar..bakalım ne yapacağız :18:

Esim de israr ediyor dgs gir diye ama ben girmek istemiyorum ilk donem onur daha sonra ki donemlerde yuksek onur aldim cok calisiyorum ins bu donemde yuksek onur alirim .

Esim de israr ediyor dgs gir diye ama ben girmek istemiyorum ilk donem onur daha sonra ki donemlerde yuksek onur aldim cok calisiyorum ins bu donemde yuksek onur alirim .

neden girmek istemiyorsun canım üstelik onurlar almışsın çok rahat okursun kazanırsan...
eşinde istyior daha ne olsun :KK34:
ben bu sene giremeyecem bazı özel durumlarım var, seneye nasipse gireceğim..

neden girmek istemiyorsun canım üstelik onurlar almışsın çok rahat okursun kazanırsan...
eşinde istyior daha ne olsun :KK34:
ben bu sene giremeyecem bazı özel durumlarım var, seneye nasipse gireceğim..

Benimde ozel sebeplerim var duruma gore degerlendirecegim bir de calismayi dusunmuyorum ileride belki aciktan tamamlama hakki cikar okurum cok stres yapiyorum her gece ruyama giriyor.

Benimde ozel sebeplerim var duruma gore degerlendirecegim bir de calismayi dusunmuyorum ileride belki aciktan tamamlama hakki cikar okurum cok stres yapiyorum her gece ruyama giriyor.

ilerde pişman olursun canım bu günler geri gelmez..bana kalsa bu yıl girerdim ama elde olmayan bazı özel sebepler var beklemem gereken...o yüzden seneye nasip dedim..hem seneye kadar iyice çalışırım...
rüyalara giriyor evet..ama okumak kolay değil hele evliysen ve çocukda varsa...
ama öyle veya böyle bitiyor...stresini çekmek bile güzel ilahiyatın :KK34:

ilerde pişman olursun canım bu günler geri gelmez..bana kalsa bu yıl girerdim ama elde olmayan bazı özel sebepler var beklemem gereken...o yüzden seneye nasip dedim..hem seneye kadar iyice çalışırım...
rüyalara giriyor evet..ama okumak kolay değil hele evliysen ve çocukda varsa...
ama öyle veya böyle bitiyor...stresini çekmek bile güzel ilahiyatın :KK34:

Evet dogru ileride pisman olabilim,bir suru arkadasimi ilahiyata yazdirdim israr ede ede onlar dgs girmeyi dusunuyor bana da hayret ediyorlar mantik sorulari cok zor geliyor en az on ,oniki tane cikiyor yoksa paragraflardan korkmuyorum gerci onlarda da cevaplar cok yakin yani olayin farkindayim

Evet dogru ileride pisman olabilim,bir suru arkadasimi ilahiyata yazdirdim israr ede ede onlar dgs girmeyi dusunuyor bana da hayret ediyorlar mantik sorulari cok zor geliyor en az on ,oniki tane cikiyor yoksa paragraflardan korkmuyorum gerci onlarda da cevaplar cok yakin yani olayin farkindayim

hayırlısı olsun canım...:KK34:

valla kizlar elinizdeki imaknlari degerlendirin,bakin bizim dgs ye gorebilmemiz icin trye gelmemiz gerek ayrica 3.ve 4. sinif icin koca almanyada sadece bir sehirde sinav merkezi var oda büronun bulundugu köln bize uzak,ben 2 cocuk annesiyim biride Allahin izniyle yolda :) bu durumda bile girmeyi düsünüyorum Rabbim nasip ederse ins.bu arada bizim dönem basi ödemelerimizde 345 euro ( resmen soygun ) .

simdi bilgisi olan var mi dgs ile ne gibi sorular soruluyor sadece bizim bölümümüzle ilgili sorular var yoksa matematik filanda giriyormu isin icine?

bilmem hatirlarmisiniz almanca kursuna gittigim icn derslerime yogunlasamamistim henüz sonuclarimiz aciklanmadi ama sorular yaiynlandi 2 hafta sonra!! hatirladigim kadariyla durum pek ic acici degil öyle böyle gecsem bile sanirim sanattan kalicam :KK43:

ama güzel bir haber almancadan sinava girmistim Allaha sükür kazanmisim ,sertifikam geldi :)

kesinlikle MURAT yayınlarını almayın adam öyle bi övdü ki kitapçının önünden geçerken almamak elde değil bide demesin mi sadece buna çalışın yüzde yüz geçme garantisi var diye inanıp aldım ve sadece o kitaba çalıştım bir tane soru çıkmadı! Hiç bi yayın kitabıyla uğraşmayın okulun verdiği kitaplar enn güvenlisi.. sadece okul kitabıyla çalışan arkdşlarım AA ile geçti ben zor kurtardım bu dönemi:nazar:

Aynen katılıyorum kesinlikle ders kitaplarına önem verilerek geçilior iyi not almak lazım çalışırken .. çünkü her yayınevi iki üç sayfa özet vermiş .... ama soru bankasıda alma lazım bence yoksa pekişmiyor . Ben karacan almıştım soru bankası olarak memundum.egem kullandım ama hiç hoş degıl geçen gün muratı inceledim oda güzel degil bence

valla kizlar elinizdeki imaknlari degerlendirin,bakin bizim dgs ye gorebilmemiz icin trye gelmemiz gerek ayrica 3.ve 4. sinif icin koca almanyada sadece bir sehirde sinav merkezi var oda büronun bulundugu köln bize uzak,ben 2 cocuk annesiyim biride Allahin izniyle yolda :) bu durumda bile girmeyi düsünüyorum Rabbim nasip ederse ins.bu arada bizim dönem basi ödemelerimizde 345 euro ( resmen soygun ) .

simdi bilgisi olan var mi dgs ile ne gibi sorular soruluyor sadece bizim bölümümüzle ilgili sorular var yoksa matematik filanda giriyormu isin icine?

bilmem hatirlarmisiniz almanca kursuna gittigim icn derslerime yogunlasamamistim henüz sonuclarimiz aciklanmadi ama sorular yaiynlandi 2 hafta sonra!! hatirladigim kadariyla durum pek ic acici degil öyle böyle gecsem bile sanirim sanattan kalicam :KK43:

ama güzel bir haber almancadan sinava girmistim Allaha sükür kazanmisim ,sertifikam geldi :)

tebrik ederm setifika için inşallah sende gecersin ama korkma sanat tarihi canı geelde düşük oluyor :)

bende kitaplarımı aldım ama pek çalışamayacak gibi duruyorum :KK43: geçen dönemler evdeydim ve çalışıyordum az çok ama şimdi kursa gidiyorum haftaiçi eve yorgun geliorum malum ev hanımı olunca evde onca iş oluyor birde .... haftasonlarıda eşimle değerlendirince nasıl çalışacağım bilmiyorum :KK43: ama çalışmalı bitirmeliyimmmmmmmmmm ..... benim alttan birde arapça2 im var imamhatipli lmayınca oda zorlayacak hayırlısı artk :KK70:
Bende dgs ye girmeyi düşünüyordum ama eşim de sınava gircek .... onn okul masrafları olunce birde benim yüksek ilitam harcım olmasın diye sonraya erteledim belki . Zaten pekte istemiyordum :) çünkü gittim kursta daha doğrusu medrese de çokca veriyorlar her ilmi orada kendimi doyuruyorum diploma benm için hiçbirşey :) Allah hafızamıza güç kuvvet versin yolumuzu şaşırtmasın ilimle amel edenlerden eylesin ......... amin :KK16::KK3:

Aynen katılıyorum kesinlikle ders kitaplarına önem verilerek geçilior iyi not almak lazım çalışırken .. çünkü her yayınevi iki üç sayfa özet vermiş .... ama soru bankasıda alma lazım bence yoksa pekişmiyor . Ben karacan almıştım soru bankası olarak memundum.egem kullandım ama hiç hoş degıl geçen gün muratı inceledim oda güzel degil bence
murat yayınlarınn soru bankasıyla geçemeyen arkadaşarım var bende içini inceleyip almamıştım ama karacan yayınını hiç duymadım? inşallah açıköğretm bürosunn yakınlarında vardır.

malesef kizlar korktugum oldu ve sanattan kaldim,kosullu gecme notu 31,08 di ama onu bile alamadim, önümüzdeki maclara bakicaz artik ama burdaki canlarda bayagi yüksekmis görmüs oldum,sanirim ögrenci sayisinin az olmasindan kaynaki demekki daha cok calismak gerekiyor :)

arapcanin aa si 79 mesela,sözde herkes dökülüyodu sinavdan sonra pehh :)

Son düzenleme:
malesef kizlar korktugum oldu ve sanattan kaldim,kosullu gecme notu 31,08 di ama onu bile alamadim, önümüzdeki maclara bakicaz artik ama burdaki canlarda bayagi yüksekmis görmüs oldum,sanirim ögrenci sayisinin az olmasindan kaynaki demekki daha cok calismak gerekiyor :)

arapcanin aa si 79 mesela,sözde herkes dökülüyodu sinavdan sonra pehh :)
ayyy kötü olmuş yaaa :KK43: neyse seneye verirsin daha birdesin sorun yok :) arapça 1 n 79 olması doğal genelde arapça 1 yüksek oluyor :)

arkadaşlar tüm çıkmış soruların olduğu ios ve android uygulaması var vereceğim sitenin en altında yönlendiriyor ordan hepsine kolayca ulaşabilirsiniz her an :) http://www.butunsorular.com/

Son düzenleme:
selamün aleyküm bölümdaşlarım,...:KK34:
nasıl gidiyor çalışmalar, başladınız mı....ben henüz başlamadım, pazartesi diye niyetlendim ama belki bugün
türk dilinden balşlayabilirim....
şükür kaldığım ders yok, bakalım bahar dönemini nasıl atlatıcaz....

kredili sisteme başladıktan sonra aöf yardımcı kitapların hükmünü bitirdi...murattır egemdir karacandır hangisi olursa olsun artık hiçbiri işe yaramıyor...sakın ola güvenmeyin kızlar..oturun kitaplarınıza çalışın...önemli yerlerin altını çizerek çalışın, sonra sınava az zaman kalınca o altını çizdiğiniz yerlere göz atın genel tekrar yapar gibi...
birazda soru çözün...geçmemek imkansız...atın yardımcıları yazık günah verilen paralara.....

Ben murat yayınlarından memnunum egemden de.Onun gibi nice paralar gidiyor bence faydası oluyor.

X