Bebek İkinci El Açıklama gereği duyuyorum (sevgili cincik,vaveyla )

elfidan21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
148
1
96
slm arkadaşlar ben dolandırıcı değilim ve de kesinlikte bir iki arkadaştan başka hiç kimseden yardım ALMADIM.(HA BİR DE SEVGİLİ LEYNA ARKADAŞIMDAN ALDIM ALLAH RAZI OLSUN )VE EĞER İSTERSENİZ GÖNDERDİKLERİNİZİ GERİ DE GÖNDEREBİLİRİM VE SİZE YEMİN EDERİM Kİ ŞU AN TİTRİYORUM KENDİMİ HAKKSIZLIĞA UĞRAMIŞ OLARAK GÖRÜYORUM.HEM SİZDEN ALDIĞIM BİRKAÇ KIYAFET BİRKAÇ YARDIMIN DA BU ŞEKİLDE ADLANDIRILMASI İNANIN BENİ ÇOK ÜZDÜ .BEN HAMİLEYİM VE ALLAHA ŞÜKÜR DOĞRU YAŞAMAYA ÇALIŞAN BİR İNSANIM.EŞİM BİR OKULDA ÇALIŞIYOR VE MARDİNDE YAŞIYORUZ EVİMİZ KİRA,EŞİMİN SERVİS ÜCRETİ SONUÇTAEV MASRAFI BİTMİYOR KİMSE KİMSENİN NE TÜR İHTİYAÇLARI OLDUĞUNU ASLA BİLEMEZ HA SİZİN VERDİKLERİNİZLE DE ASLA İHTİYAÇ BİTMEZ.HA TOPLU ALIŞVERİŞ MESELESİNE GELİNCE BEN ŞU ANA KADAR KİMSEDEN HİÇBİRŞEY ALMADIM EVET HEVESLENDİĞİM OLDU,ÇOK HOŞUMA GİDEN BAZI ŞEYLER OLDU AMA ZATEN BURADAN HAVALE YAPTIRMA İMKANIM OLMADIĞI İÇİN SÖZLEŞTİM ARKADAŞLA MEMLEKETE GİDİNCE ALICAM SÖZÜM SÖZDÜR NİHAYETİNDE.İNSANLARI BU KADAR ÇABUK KARALAMAYALIM LÜTFEN.KARGO PARASINA GELİNCE DURUMUM ZATEN ÇOOOK İYİ OLSA KARGO ÜCRETİNİ NİYE DÜŞÜNEYİM DEĞİL Mİ?HA BU KONUYU AÇAN ARKADAŞTAN DA ALLAH RAZI OLSUN BİRKAÇ PARÇA BİŞEY GÖNDERMİŞ AMA YEMİN EDERİM Kİ ÇOĞUSU (madem ki çirkinleşti ben de uazayım) İNSANA VERİLMEYECEK KADAR PİS ,KUSMUKLU VE DE YIRTIK..VE HATTA YIKADIKTAN SONRA AYIKLAYIP İYİ OLANLARI ALT KOMŞUMA VERMYİ DÜŞÜNDÜM AMA AYIP OLACAĞINDAN VAZGEÇTİM.ÇÜNKÜ ZATEN KONUYU AÇAN ARKADAŞ İYİ ŞEYLER OLSAYDI ONLARI KENDİ TOPİĞİNDE SATARDI HALA SATIŞA DEVAM EDİYOR ÇÜNKÜ VE HATTA BANA SANA ÜCRETSİZ KIZ KIYAFETLERİ GÖNDEREYİM Mİ DEDİ BEN HAYIR KIZIM YOK SAĞOLUN DEDİM.DEMEKKİ TEPKİMİ ÖLÇMEK İSTİYORMUŞ.DÜN cincik ARKADAŞTAN DA KANGURU VS .GELDİ BURADAN ONA DA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM insana değer verdiği çok açık çünkü tertemizdi.VE BEN ONU GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KULLANIRIM .ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN.HA SEVGİLİ KONUYU AÇAN ARKADAŞIM SAĞOL.GÖNDERDİKLERİNİ TEKRAR SANA İADE EDEBİLİRİM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN GİYDİRİLMEYECEK KADAR KÖTÜ ŞEYLER VERDİĞİM KARGO PARASI BOŞA GİTTİ ÇÜNKÜ KENDİSİ GİYDİRİLEMEYECEK NE VARSA DOLDURMUŞ SIRF EVİNİ TAŞIYACAK DİYE RESMEN EVİNDEN TEMİZLENSİN DİYE HATTA RESİMLERİNİ DE KOYABİLİRİM.AZCIK İNSANA DEĞER VERİLİR DE Mİ ?YAZIK AMA ÇOK YAZIKK HEM KENDİNİZ BENİM GÜNAHIMA GİRİYORSUNUZ HEM DE BAŞKALARINA ÖNAYAK OLUYORSUNUZ AMA ALLAH VARR,ADALET VARR HAKKIMI NASIL ÖDEYECEKSİN?

Son düzenleme:
3 AYLARDAYIZ KIRMAYA KIRILMAYA DEĞMEZ GÜNAH YA .ÜCRETSİZ KIYAFET DİYE BİR İNSAN YAZIYORSA BUNUDA İHTİYACI OLAN BİR İNSAN İSTİYORSA BU ŞUÇLANAMAZ üzme kendini

3 aylardayız kırmaya kırılmaya değmez günah ya .ücretsiz kıyafet diye bir insan yazıyorsa bunuda ihtiyacı olan bir insan istiyorsa bu şuçlanamaz üzme kendini

inanın şu an o kadar kötüyüm ki elim ayağım buz kesti resmen ama olsun geçer yine de herkesten allah razı olsun

3 aylardayız kırmaya kırılmaya değmez günah ya .ücretsiz kıyafet diye bir insan yazıyorsa bunuda ihtiyacı olan bir insan istiyorsa bu şuçlanamaz üzme kendini

çok tşk.allah razı ols. Keşke herkes sizin gibi olgun olabilse..

Elfidan ben sana dolandırıcı nerde dedim neden benim nickimi başlığa yazdın ? Siler misin zan altında kalmak istemiyorum

elfidan ben sana dolandırıcı nerde dedim neden benim nickimi başlığa yazdın ? Siler misin zan altında kalmak istemiyorum

ben orada iltş.e geçtiğim insanların adını yazdım yardımlarını inkar etmemek adına ama sileyim üzülmeyin ltf.

ben orada iltş.e geçtiğim insanların adını yazdım yardımlarını inkar etmemek adına ama sileyim üzülmeyin ltf.

Tamam nicikimi orada görünc içeriği okuyamadım bir tek başını okudum mesajın ama yine de nickim silinirse iyi olur

Silmeyi denedim ama olmuyor bana yardımcı olursanı z sevinirim nasıl sileceğim konuşunda..

burda kimse kimseyi tanımıyor .oyüzden biraz dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum.sizde dün adaercan adlı arkadaşa zanla konuşmuştunuz.bir gün sonra siz suçlandınız.bence sizinde o arkadaşa cevap yazmanız gerek.

:) çok teşekkür ederim etme bulma dünyası ne yaparsın allahım yüce adaletiyle kimsenin ahını kimsenin yanına koymuyor. benim anlamadığım şey ihtiyacı olmayan insanlar burda dünya kadar eşya satıyo kimse onlara nie satıyon demiyo ben ihtiyacım var diyorum prematüre erkek kıyafeti istiyorum bazı arkadaşlara mesaj atıyorum varsa uygun bi fiyat verirseniz paraylada alabilirim diyorum daha sonra kızımın olmayan kıyafetlerini başka ihtiyacı karşılasın diye satışa koyuyorum ama her ne hikmetse suçlanıyorum. anlamadım anlayamadım.. allahım bu mübarek ayların niyetine herkesin gönlüne göre versin. lütfen yardım ediyorsanız eğer daha sonra başa kalkar gibi konuşup insan suçlamayalım ki ben bıuurdan daha kimseden yardım da almadım. ücretsiz kıyafet gönderen bir sürü insan oldu hangisinin altına yorumda bulunup bana gönder demişim. bir tek izmir_sahra adlı arkadaş mama gönderiyo şu an kargoda rabbim onun çocuklarını ona ve eşine bağışlasın inş. onun dışında kimseden bir iğne dahi almadım istemedim de iki üç kişiye sadece prematüre bebek için istemde bulundum oda eğer vermezseniz paraylada alabilirim sıfırı bana göre pahalı dedim. benim günahımı alanları allaha havale ediyorum gördüğümz gibi allah bi şekilde bi yerden gösteriyo ama işki görebilsin hatasını anlasın..

elfidan diğer sayfadaki suçlamalar hakkında bir açıklaman olacak mı?yaptığın farklı ve tutarsız açıklamalarla ilgili.

elfidan özelime msj atmışsın hakkım olmadığı için cvp atamadım yaptığın şey büyüklük en azından hatanı anladın yaptığın yanlıştı sen beni suçladın ertesi gün sen nelere maruz kaldın ben yorum bile yapmadım ama inan senin adına üzülldüm haklıydın yada haksız orasını ben bilmem allah la senin aranda ama özür dilemende bi erdemliktir bunu yapamayan bir çok insan var ben seni affettim ama benim günahıma girdin buda kul hakkıdır dilerim allahta seni affeder..

Sayın elfidan21,
diğer topikte açıklamalarınızı yaptınız, üyenin size yolladıklarını en ince detayına kadar anlattınız, konu açıp olayı tekrar alevlendirmenin maksadı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…